2 στα 2 μέσα σε δύο μέρες! Ο Παναγιώτης, ο Πέτρος και το «μπάλωμα» του δρόμου που «έχει τη δική του ιστορία»

36
19215

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωχ Ωχ Ωχ τι θα δούμε ακόμη. Το πρώτο η δεύτερο η τρίτο δεν πειράζει βιολί της Δημοτικής Αρχής κάνει δημόσια κριτική στην Δημοτικής Αρχή που είναι μέλος. Δηλαδή αποδεικνύετε ότι η Δημοτική Ομάδα είναι μια ωραία παρέα. Και εσύ Δημότη περιμένεις να σου λύσουν τα προβλήματα σου. Ανεπανάληπτο

    • ΑΒΡΙΘΗΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΧΑΣΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΠΕΤΡΗΣ ΔΕΝ ΒΓΕΙΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.πηγαίνετε κάτω από το δημαρχειο,εχω βαλει ενα κουτι παραπονων.μην ξεχασετε να βαλετε και την χολή μεσα.Ενα ξέρετε, για μονο και τον Νικηταρά ήλθατε στην επιφάνεια,όχι μόνο εσείς,αλα και πόλοι αλοι.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΑΣ.αντε αβριθη και πετρη κατεβειτε στην μάχη της δημαρχείας,αλα για υποψήφιοι δήμαρχοι,και αναμετρηθειτε μαζι του,και όχι να πηγαίνουμε πίσω από αλους υποψήφιους??🐷🐷🐷🐷🐷

      • Για να μαθαίνεις νεαρέ,όλοι μαζί κερδίζουν όλοι μαζί χάνουν. η 2500 πηρες η 10 ψηφους πηρες είναι ακριβώς το ίδιο. η διαφορά είναι ότι πήρατε ψηλα τον αμανέ,το σεμνά του Νικηταρα χαθηκε. ΚΑΝΤΑΡΖΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΑΞΙ,ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΣ,ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ,ΚΑΛΕΡΓΗΣ,ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.Που πηγε το σεμνά. Μήπως στα πληρωμένα ταξιδια και τις χοντρές αποζημιωσεις; Μαγκια είναι να τα βλέπεις και να φεύγεις. Μπράβο στο Χονδρο,στο Πετρη και στον Αβριθη. Τέλος από τους 160 υποψήφιους ποσοι μείνατε; Κρατα μικρο καλαθι και φορά αέξιπτωτο γιατί η πτώση σου είναι μεγάλη.

        • ΜΑΛΟΝ ΘΕΣ ΟΦΘΑΛΜΊΑΤΡΟ…ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΆΞΙΑ.
          ΕΠΑΝΑΣΤΆΤΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΊΟΥ …ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΈ ΜΟΥ ΞΕΡΟ ΚΑΙ EΓΩ!

  2. Μετά την κριτική Πετρη αναρωτιομαστε πόσοι από την Ισχυρη Κω έχουν βρεθεί σε 8 μήνες απέναντι της ? 10 ίσως 50 ίσως 100 ?Για να δούμε .

  3. Καλα ο Πετρος έχει φύγει από τον Νοέμβριο του 23 από την Ισχυρή Κω. Ο Χονδρος είναι ξενο σώμα,αλλά με τον Αβριθη ; επεσα απο τα σύννεφα, απέναντι και με σκληρή κριτική στο Χατζηχριστοφη.
    Ο δε Χατζηχριστοφης κοντεύει να κλείσει πάνω από χρόνο στο εργοτάξιο και το μεγαλύτερο έργο ήταν 5 λαμπες.

    • Οπουδήποτε αλλού αυτό θα είχε ήδη γίνει. Εδώ όμως είναι Ελλάδα…. Και Κως…!
      50 μέτρα άσφαλτο σε δρόμο που είχε επί χρόνια λακκούβες και τον έφτιαξαν μόλις άρχισε να κτίζεται ένα ακόμη ξενοδοχείο! Εκεί που μας είχαν υποσχεθεί κολυμβητήριο κτλ! Και κάνουν λες και έφτιαξαν και όλο το οδικό δίκτυο του νησιού. Λες και αυτό ήταν που μας έλλειπε, τώρα όλα είναι στην εντέλεια.
      Κατάντια…

  4. Ο Πετρής που στην πρώτη θητεία του Νικηταρά ήταν μες τα μέλια και την ζάχαρη με σέλφι και νταούλια να αναδεικνύει αυτά που όντως δεν έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή παρουσιάζοντας τον ερχομό τους ως σωτήρες,τώρα ξαφνικά που ο Νικηταράς έγινε Κυρίτσης και στην αδιαφορία και στην συμπεριφορά ο Πετράκης έχασε την γη κάτω από τα πόδια του εκτέθηκε ρεζιλευτικε και ξεκινάει σιγά σιγά να κράζει τους ίδιους σωτήρες που πριν εξυμνούσε! Έχει ο καιρός γυρίσματα Πέτραν γι’αυτό καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς άλλη φορά ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ

  5. Εσείς δεν εισασταν ο φωτογράφος του δημάρχου;Θυμάμαι ακόμα πρην από 6 χρόνια που είχατε βγαλει φωτογραφία το κεντρικό πάρκινγκ μετά από βροχή και λέγατε να πάτε για ψάρεμα.Μετα από 5 χρόνια δημαρχίας σας ακόμα έτσι είναι.Απλα με πιο πολλά χόρτα και κατασκήνωση τσιγγάνων.Αξιοι.

  6. ΑΒΡΙΘΗΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΧΑΣΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΠΕΤΡΗΣ ΔΕΝ ΒΓΕΙΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.πηγαίνετε κάτω από το δημαρχειο,εχω βαλει ενα κουτι παραπονων.μην ξεχασετε να βαλετε και την χολή μεσα.Ενα ξέρετε, για μονο και τον Νικηταρά ήλθατε στην επιφάνεια,όχι μόνο εσείς,αλα και πόλοι αλοι.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΑΣ.αντε αβριθη και πετρη κατεβειτε στην μάχη της δημαρχείας,αλα για υποψήφιοι δήμαρχοι,και αναμετρηθειτε μαζι του,και όχι να πηγαίνουμε πίσω από αλους υποψήφιους??🐷🐷🐷🐷🐷

  7. Ω ρε άμα χάσουμε καρέκλα και χρήμα πέφτει χολη μεγάλη…τον ένα χρόνο στο εργοταξιο ποιος τον μέτρησε στα γήπεδα ήταν ο άνθρωπος. προσέξτε μη δαγκωσετε γλώσσα και πεθάνετε αμαρτια καλοκαιριατικα.περιμενετε έστω να περάσει ο χρόνος. και μετά μιλάμε όλοι μαζί.

  8. Ποια κριτική βλέπεις;Η εμπάθεια στο μεγαλείο της!!!Όπου υπάρχει λακούβα θα κλείσει!!!!Αυτό είναι απαίτηση του λαού της Κω και δεν μας ενδιαφέρουν τα τερτίπια και οι απόψεις των Πετρή -Αβρίθη και όποιων είναι στην ίδια κατηγορία!!!Οι παραπάνω δεν έβγαλαν ανακοίνωση για τα εύσημα στην δημοτική αρχή που πέτυχε τη λειτουργία του νυχτερινου λυκείου!!!Τόσο ////ψυχοι!!!!

  9. Αν ο πετρηςκαι ο αβριθης επηρεαζαν τις πιλιτικες εξελιξεις ζητω που καηκαμε. Αυτοι δε μπορουν να μοιρασουν δυο βοδιω αχερο..

  10. Αν δε θελετε παραιτηθειτε.
    Μη βγαζετε την ουρα σας απεξω.
    Πειτε μας στη δικη σας αρμοδιοτητα τι κανατε.
    Μονο λογια λογια λογια.. .

  11. Μου θυμίζει όταν μιλάνε για το νοσοκομείο Κω βάζουν φωτογραφίες από ιδιωτικά νοσοκομεία . Και λέω εγώ πότε πήγα σε αυτό το πολυτελέστατο νοσοκομείο και δεν το πήρα είδηση; Έστι και ο δρόμος και τα ξενοδοχεία. οι φωτογραφίες πέντε αστέρων και μόλις έρθεις κει βγεις από το ξενοδοχείο τσαντιρ μαχαλά

  12. Και ο βεληγκέκας που κι εγώ ψήφισα και ντρέπομαι κάνει ταξιδάκια στην Αθήνα για να παρευρεθεί σε γάμους στην Αθήνα με τα λεφτά μας … όπως κάνει πάντα δλδ γιατί το έχει γρουσουζιά να πληρώσει έστω και μια φορά ο ίδιος τα χαιλίκια του … α ρε παπατζίδες που βγάλαμε . Και κάθονται κάποιοι και ζητοκραυγάζουν που έριξαν 5 μέτρα άσφαλτο στη Λάμπη … που αν δεν γίνονταν μεγαθήρια εκεί δεν θα ήξεραν που πέφτει το δρομάκι …

  13. Μικροψυχοι και άσχετοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι γνωρίζουν για το τι έγινε την τετραετία που πέρασε στην ισχυρή κω. Νομίζουν ότι ο Νικηταρας ήταν αδέκαστος, ίσος προς όλους τους συνεργάτες του και θετικός απέναντι στους ικανούς. Έβαλε απίστευτες τρικλοποδιές, ευνοησε τους αρεστούς και τους συγγενής του. Εάν ήταν παραπονουμενος ένας η πέντε να το παραβλεψουμε. Εδώ έχουν ρίξει μαύρη πέτρα εκατοντάδες παραπονουμενοι της ισχυρής κω που η ήταν υποψήφιοι μαζί τους η υποστηρικτές. Το να τα βάζετε με δύο είναι εύκολο να δω τι θα κάνετε με τους πενήντα η τους εκατό που θα εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους το επόμενο διάστημα.

  14. Παναγιωτη
    η σεγκεν σε γυρευει.
    Ο μολος και τα λιμανια των χωριων κλαινε.
    Μηπως εισαι λίγος μηπως βαριεσαι?

  15. Ο ενας απο πρωτος βγηκε τεταρτος. Ο αλλος ο καημενος ολο κατεβαινει και ποτε δε βγαινει.
    Ας καθησουν και οι δυο να σκεφτουν τι φταιει.
    Γιατι με τη σταση τους απλα ξεφτιλιζονται και ο κοσμος γελαει…

    • βρε καημένε εκλεγμένος ήταν ο πετρης κοψιμιος ήταν ο Νικηταρας. Εκλεγμένοι μαζί με τον Χατζηδιαμαντη.

  16. Κυριε Αβριθη.
    Η σταση σας ειναι πολιτικα ανηθικη.
    Σκεφτειτε καλα αυτο που σας λεω.
    Μη γινεστε και σεις ενας Πετρος, γιατι δεν σας αξιζει.

  17. Αρχίζει η αποκαθήλωση της πιο ασύνδετης και καιροσκοπικής Δημοτικής Αρχής στην ιστορία του νησιού. Όπου να γυρίσεις και να δεις, βλέπεις ένα αντιδήμαρχο να πράττει κατά το δοκούν προσπαθώντας να επιδείξει έργο και κυρίως για να βγάλει φωτογραφίες που θα ανεβάσει στα social.
    Φταίμε εμείς βέβαια, γιατί αντί να ψηφίσουμε τους πιο ικανούς, ψηφίσαμε τους πιο δημοφιλείς του facebook και του instagram. O Νικηταράς παρακολουθεί αμήχανος δίνοντας συνεντεύξεις κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Κανένα όραμα καμιά ελπίδα για την χειρότερη Δημοτική Αρχή που πέρασε από το νησί. Καληνύχτα τα λέμε πάλι σε 4 χρόνια.

  18. ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ,ΚΟΜΒΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΛΑΤΥ ΚΥΠΑΡΙΣΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΑΙΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ. ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΟΛΙΘΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ. ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ!!! ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΞΕΡΕΩΣΕΙΣ. ΑΜ Ο ΖΑΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2500 ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΚΡΟΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΤΩΣΞ ΤΟΥ.

  19. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗΝΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ.
    100 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ; ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

  20. Περίμενε…..

    που έβγαλες και γλώσσα με χαμηλά το κεφάλι θα φύγεις από τον Δήμο θα ξαναπάς στο μεροκάματο και δεν θα ξέρεις που θα πιεις καφέ. Γιουχααααα

  21. δεν λέτε να κατεβάσετε το κεφάλι. Το κακό είναι οτι νομίζετε οτι είστε παντοδύναμοι ….αυτό που δεν βλέπετε ειναι οτι στην ουσία ο λαός σας ψήφισε και αυτός θα σας κατεβάσει γιατί πήρατε πολύ αέρα….όπως ο δήμαρχος τραβάει αυτιά σε όσους δεν του κάνουν τεμενάδες έτσι και ο λαός θα σας τραβήξει ενα χαστούκι που θα το θυμάστε

  22. Η δημοκρατία δεν είναι δίκαιο πολιτικό σύστημα! Είναι σαν μία όμορφη (μακιγιάζ)///τανα που παρασύρεσαι!!!Και μετά σε απατά καθημερινός!!Και μάλιστα φανερά !!! Τρανό παράδειγμα! Δήμος ΚΏ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ