Δολιοφθορές στο αυτοκίνητο της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου & Νισύρου

17
7194

Δολιοφθορές προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο της Ιεράς Μητρόπολης Κώου και Νισύρου, με το οποίο πραγματοποιεί τις μετακινήσεις του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ Ναθαναήλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ζημιές έγιναν νωρίς το πρωί της Παρασκευής 12 Ιουλίου, ενώ το συμβάν κατέγραψε η αστυνομία.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΟΥ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ κ.κ. ΝΑΘΑΝΑΗΛ

Το παρμπρίζ του αυτοκίνητου της Ιεράς Μητρόπολης Κώου και Νισύρου, το οποίο χρησιμοποιεί́ για να μετακινείται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ναθαναήλ, έσπασαν άγνωστοι ή άγνωστο άτομο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άτομο ή τα άτομα που προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια, φαίνεται ότι χρησιμοποίησαν τον κώνο που βρίσκεται στο σημείο όπου παρκάρει το όχημα.

Με το που έγινε αντιληπτός ο βανδαλισμός, σήμερα γύρω στις 12:00 το μεσημέρι Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024, ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ έχει ξεκινήσει και προανάκριση από το αρμόδιο τμήμα.

Πηγή; http://www.platy-kalamatas-messinias.gr/

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • Είσαι εντελώς φαιδρός..έκανες αυτό που έκανες…και βγήκες και έκανες και σχόλιο. Σε λίγες ώρες θα λογοδοτείς στο τμήμα ασφαλείας Κω

  1. Λυπηρό να καταστρέφουν κάποιοι !!!Αλλά γιατί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο; Τόσα πολλά έχει παρκαρισμένα στην Κοραή.

    • Εσείς τί από όλα αυτά είστε που ξεδιάντροπα καταστρέφετε την ελληνική; Μήπως είστε κανένας ερντογανικος πράκτορας;

  2. Απαράδεκτο, λυπηρό, καταδικαστέο! Σημεία των καιρών! Εσαλεύθησαν και εσκοτίστηκαν τα μυαλά μας εσκληράνθησαν και μαύρισαν αι καρδίαι ημών στην σύγχρονη ανάλγητη εποχή του ωχσδελφισμού της διαστροφής, της απάτης, της σύγχησης και του αποπροσανατολισμού από το πραγματικό νόημα της ζωής!

  3. Μάλλον κάποιοι που πηγαίνουν και ξαναπηγαίνουν για λεφτά γιατί τουρίστες μεθυσμένοι να ήταν δεν νομίζω να διάλεγαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

  4. Λ………. το έκαναν το έχουν ξανά κάνει και σε άλλα αμάξια αργά το βράδυ περνάν και σπάνε καθρέπτες τζάμια κάνεις όμως δεν έχει βρει το δίκιο του κωλ………..

  5. Ο Κύριος είπε όταν σε χαστουκίζουν στο ένα μάγουλο να γυρνάς και το άλλο. όσο και αν το αναλύσουμε αυτό και άλλα πολλά που υπάρχουν στις γραφές του χριστιανισμού, καταλήγουμε στο ότι δε δημοσιοποιούμε μια τέτοια πράξη, «βανδάλισαν το αυτοκίνητο της Μητρόπολης». Δείχνουμε στωικότητα και ανοχή.Προσευχόμαστε να ξεπεράσει το άτομο τα προβλήματα του και άλλα πολλά . Δεν το κάνουμε βούκινο. Η δράση προκαλεί αντίδραση.
    Αυτά επειδή πρόκειται για το αυτοκίνητο της Μητρόπολης . Αν μιλούσαμε για αυτοκίνητο ιδιώτη ή άλλου φορέα θα έπρεπε να γίνουν οι ενέργειες που έγιναν τώρα.

    • Δηλαδή εάν κάποιος σου επιτεθεί σε σπάσει στο ξύλο μπουνιές και κλωτσιές και μετά σε βιάσει άγρια , φύση και παρά φύση και εάν είσαι και …τυχερή δεν σου κόψει το λαιμό…θα πούμε η δράση προκαλεί αντίδραση;;; Θα έδειχνες στωικότητα;; Ως χριστιανή θα τον συγχωρούσες;;
      Θα ήθελες να κρυφτεί ως γεγονός;; Δεν θα γινόντουσαν οι οποίες ενέργειες ανακαλύψεις του δράστη ή των δραστών;;;
      Εσύ εάν επιβίωνες…ή οικογένεια σου θα έδειχνες » στωικότητα και ανοχή «»;;;

    • Καλά τα λες, γιατί αυτά σου είπαν και εσένα.
      Αν πράγματι ‘γνωριζες’ τα αλληγορικά του Ιησού, θα είχες διαφορετική γνώμη.
      Κάτσε να τίς τρώς και να συγχωρείς αβερτα- κουβέρτα.
      Ο βανδαλισμός πρέπει να τιμωρείται.
      Συγχώρηση δίνεις σε αυτόν που σε πικραινει και για ειδικούς λόγους.
      Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ που μας έδωσε ο Ιησούς μας δεν συγκρίνεται με βανδαλισμούς.
      Αποτελεί την ύψίστη Αγία Χειρονομία με το Θείο βάρος που την χαρακτηρίζει.

  6. αυτοκινήτων Ολλανδοί, πρωί ξημερώματα.
    επίσης στην παράλληλη έχω δει να βανδαλιζουν αυτοκίνητα, μηχανάκια και βγήκε στο μπαλκόνι Ολλανδός υπήκοος και τους έκραξε.
    το νησί είναι η Σάρα και η Μάρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ