Σάκης Χατζηπέτρος: Όλες οι επιχειρήσεις γέμισαν από το Κρουαζιερόπλοιο – Προσφέραμε τοπικά προϊόντα

12
16133


Στην εκπομπή «ΜΑΖΙ στο KosTv» μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω Σάκης Χατζηπέτρος για τα τοπικά προϊόντα που πρόσφεραν στο μεγαλύτερο Κρουαζιερόπλοιο Norwegian Getaway που ήρθε στο νησί μας αφήνοντας περίπου 4000 επισκέπτες να θαυμάσουν και να περπατήσουν στην πόλη της Κω.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω απορία…
    Μία άλλη διαπίστωση είναι ότι τα μαγαζιά πάνε καλά,,.. Τι σχέση έχεις και εσύ μαυτό…?
    Άλλη διαπίστωση ότι τα καραβάκια κινούνται καλά,, στα ταξίδια τους ….
    Έχεις καμιά σχέση με όλα αυτά ?!!!?
    είσαι ο πλεον ανειδίκευτος… Ο οποίος μας έχει πρήξει στις διαπιστώσεις… Ο μονος ειδικός στα Θέματα τουρισμού..σε όλους τους τομείς.. Πάνω από τους άχρηστους του Δήμου.. Ο ΣΟΦΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ.. ευτυχώς που το σκέφτηκε ο ΝΙΚΗΤΑΡΆΣ..και τον εκμεταλευτηκε.. Όλοι οι άλλοι για κλάματα… Στην κυριολεξία 😂😂😂

  2. Οι άνθρωποι περίμεναν ουρά να πάρουν τις βάρκες για να επιστρέψουν στο κρουαζιερόπλοιο και φυσικά δεν χώραγαν στις παραγγες που έχετε βάλει στο λιμάνι. Δεν παθαίνετε τίποτα να προεκτείνετε τον χώρο και να βάλετε περισσότερα παγκάκια! Θέλετε και Κρουαζιερόπλοια να καμαρώνετε ! Σα δεν ντρέπεστΕ!

  3. Μήπως ρωτήσατε γιατί ήρθε το κρουαζιερόπλοιο ;; Θα ξαναέρθει ;; Θα είναι η Κως στο πρόγραμμα της κρουαζιέρας ;; Μήπως όχι ;; Μήπως ήρθε γιατί είχε άσχημο καιρό στη Μύκονο που ήταν η στάση και κατέληξε Κω ;;
    Ήταν μια δόση δολαρίων (διότι ήταν γεμάτο Αμερικανούς) που αλλά νησιά έχουν 2 ή 3 παρόμοια στην καθημερινότητα τους …

  4. Πόσοι κατέβηκαν με τις λάτζες βρε άσχετοι και δούλεψαν και τα μαγαζιά? 300 , 200 Πόσοι? Ξέρεις Σάκη πόσους έχει το πλοίο? Μην τολμήστε να γράψετε τέλος του χρόνου το σύνολο των επιβατών ως αφιξεις για την Κω. Μόνο όσους κατέβηκαν από τα πλοία με τις λατζες να γράψετε, ακούτε?

  5. το 1 εκατομυριο ευρω που πηρε
    ο δημοσ κω το δλτ για το λιμανι (μαστερ πλαν) που πηγε ? εγιναν αερας?που ειναι το ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ για το λιμανι?
    Εγκρίθηκε την 19/4/2023 από το διοικητικό συμβούλιο του ΔΛΤ η σχεδιαστική πρόταση που θα συμπεριληφθεί στο υπό εκπόνησή του ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ λιμένα Κω.τΙ ΕΓΙΝΕ? …….Χρειαζεται Προεκταση της υπαρχουσας προβλητας προς την πολεμικη σκαλα μηκους 200 μετρα.προυπολογισμος 8.000.000 ευρω.χωρις ΜΟΛΟ δεν υφισταται κρουαζιερα.η Αλικαρνασος απεναντι εχει 600 αφιξεις κρουαζιεροπλοιων που δενουν στον μολο καθε καλοκαιρι!!

  6. ότι όντως βγήκαν εκατοντάδες επιβάτες από το κρουαζιερόπλοιο. Και τι έκαναν οι αρμόδιοι για αυτούς; Δεν υπάρχει πουθενά ενα κιόσκι να δώσει πληροφορίες στους τουρίστες. Ρωτούσαν δεξιά και αριστερά πως θα πάνε στο Τιγκάκι, Καρδαμενα και πού είναι αυτά ή άλλες παραλίες για μπάνιο. Πού ειναι ο πλάτανος, το κέντρο της πόλης, η παλιά πόλη κ.α. Μόνο εγώ έδωσα πληροφορίες σε τουλάχιστον 50 επιβάτες.Έτυχε και ήμουν εκεί και είχα τον χρόνο καί την διάθεση να το κάνω. Αυτό όμως ισχύει και για αυτούς που διάλεξαν την Κω για διακοπές. Ψάχνουν να βρούν που είναι ο σταθμός λεωφορείων, που θα κόψουν εισιτήρια, πως θα πάνε στο Ασκληπιείο, που αράζει το Blue star ή το καταμαράν κ.λ.π. Στον αυτόματο όλα !!! Βάλτε τουλάχιστον πίνακες με τον χάρτη καί βασικές πληροφορίες σε δύο τρία σημεία του λιμανιού. Οθόνες με διαφημίσεις για να κονομάνε κάποιοι μία χαρά τοποθετήσατε.

  7. τίς φάτσες τους όταν περνούσαν κάτω από την γέφυρα του κάστρου πηγαίνοντας προς το δημαρχείο τις είδε κάποιος από την δημοτική αρχή; Το ότι έκλειναν την μύτη τους απο την βρώμα των κάδων (πρέσες) που έχετε τοποθετήσει στην μπάρα του λιμανιού και τρέχουν τα ζουμιά από κάτω σχηματίζοντας λίμνες; Αποπνικτική κατάσταση για ντόπιους και ξένους. Ο Δήμαρχος άραγε όταν πηγαίνει στο δημαρχείο που είναι απέναντι δεν τα μυρίζει; κλείνει την μύτη του και αυτός;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ