Σεβαστιανός Παρβέρης: Ενημέρωση για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού

28
5907

ΘΕΜΑ : « Ενημέρωση για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού».

 

Αγαπητοί συνδημότες,

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, θα σας ενημερώνουμε λεπτομερώς για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στην κοινότητα μας, καθώς και για εκείνες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Στο μικρό διάστημα αυτό που μεσολάβησε έχουν γίνει αρκετά πράγματα, πολλά από αυτά αυτονόητα, επιβεβαιώνεται όμως ότι τα αυτονόητα δεν είναι και δεδομένα και αυτό αποτελεί μια επιπρόσθετη πρόκληση.

Ασφαλώς, η λίστα των όσων πρέπει ακόμη να γίνουν είναι αρκετά μακρά. Με τις λιγοστές δυνάμεις μας όμως ως κοινότητα αλλά με τεράστια θέληση για δουλειά, θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά το 110% των δυνατοτήτων μας για να κάνουμε το Ασφενδιού μας ένα καλύτερο τόπο για να ζεις.

Την χρονική περίοδο, από Απρίλιο 2024 έως και Ιούνιο 2024 πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εργασίες στην Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού:

  • Εργασίες καλλωπισμού, καθαριότητας και πλύσιμο δρόμων στο Τιγκάκι.
  • Εξομάλυνση παραλιακού μετώπου στο Τιγκάκι.
  • Αγροτική οδοποιία στο ορεινό Ασφενδιού (σε εξέλιξη).
  • Αποκατάσταση βλαβών και καμένων λαμπτήρων στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού (σε εξέλιξη).
  • Καθαρισμός παραλίας Τιγκακίου από μηχάνημα – ακτοκαθαριστή.
  • Εργασίες αποψίλωσης χόρτων και καθαρισμοί στα κοιμητήρια Ζηπαρίου, Ασωμάτου και Λαγουδίου.
  • Διαμόρφωση χώρων πάρκινγκ στο Τιγκάκι.
  • Κλαδεύσεις, αποψιλώσεις χόρτων και καθαρισμοί στους οικισμούς  Ζιάς, Ασωμάτου, Ευαγγελίστριας και Λαγουδίου (σε εξέλιξη).
  • Επούλωση λάκκων με ψυχρή άσφαλτο σε διάφορες περιοχές (σε εξέλιξη).
  • Ελαιοχρωματισμός γραφείων Κοινότητας Ασφενδιού.
  • Εργασίες καλλωπισμού και καθαριότητας στα πάρκα και την παιδική χαρά Ζηπαρίου.
  • Καθαρισμός  και τεμαχισμός της βλάστησης εκατέρωθεν του οδικού δικτύου, με την συνδρομή του μηχανήματος τύπου «RAM» από το εργοτάξιο του Δήμου Κω.
  • Συλλογή και μεταφορά αστικών απορριμμάτων (προϊόντα κλάδευσης, έπιπλα, στρώματα, οικιακές συσκευές κ.λπ). καθώς και απορρίμματα οποιασδήποτε φύσης και προέλευσης που βρίσκονται σε οδούς και κοινόχρηστους χώρους.
  • Εργασίες αποψίλωσης χόρτων και καθαρισμοί στα δημοτικά γήπεδα Ζηπαρίου.
  • Κλαδεύσεις και αποψιλώσεις χόρτων εντός οικισμού Ζηπαρίου από τους εργαζόμενους  της  κοινότητας και καθαρισμός με την συνδρομή του μηχανήματος τύπου «BOBCAT»  από το εργοτάξιο του Δήμου Κω.
  • Κατασκευή νέων πεζοδρομίων εντός οικισμού Ζηπαρίου (σε εξέλιξη).
  • Εργασίες καλλωπισμού, καθαρισμού και βαφής νησίδων και παρτεριών.
  • Συντήρηση και τοποθέτηση αποδυτηρίων στο παραλιακό μέτωπο Τιγκακίου.
  • Αποκατάσταση φθορών ΔΕΥΑΚ με έτοιμο σκυρόδεμα και ψυχρή άσφαλτο.

 

 

Ο Πρόεδρος

Κοινότητας Ασφενδιού

 

Σεβαστιανός Β. Παρβέρης

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλα πολλα συγαριτηρια στον δημο.Σε ολο το νησι τρεχουν και φτιαχνουν.Μην σταματατε,και ο κοσμος θα σας εχει για παντα στην δημαρχεια.

  2. Δηλαδή κ.Παρβέρη μας λέτε πως το μόνο που κάνετε είναι να κόβετε χορταράκια; Νομίζω πως ο.κ.Παρβέρης μας κοροϊδεύει ή πραγματικά νομίζει πως κάτι κάνει.🤔🤔

    • Μάλλον πρέπει να επισκεφτείς κάποιον οφθαλμίατρο σύντομα ή δεν ξέρεις να διαβάζεις! Διάβασε, κοίτα και μετά κρίνς, εκτός και αν δεν σε συμφέρει..

  3. ελάτε και στο Πυλί να δείτε τη γίνεται με τα σκουπίδια και το βράδυ πόσα άτομα κοιμούνται στη παιδική χαρά και το βράδυ τσακώθηκαν και φώναζαν δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση δεν ξέρω πρέπει να ξεσηκωθεί το χωριό δεν πάει άλλο

  4. Μάλλον έκανε λάθος ο πρόεδρος.
    Κατά λάθος ανεβασε παλαιότερες φωτογραφίες δικές του..
    Εκτεθηκε ^^
    Στην ζια και στο Τιγκάκι εμείς πάντως μέχρι προεδρο ακούμε και προεδρο δεν βλέπουμε *
    Ευτυχώς στην ζια πλήρωσαν οι επιχειρηματίες και καθαρίστηκε όλος ο δρόμος και πάρκινγκ.
    Στο Τιγκάκι μια από τα ίδια!
    Πολλές φωτογραφίες χωρίς αποτέλεσμα.

    • Τέως πρόεδρε καρφώνεσαι! Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάς! Κάνε καμία κρουαζιέρα και πιες καμία βότκα σε συνδιασμό με ζεϊμπεκιά και άσε τα υπόλοιπα για αυτούς που πρέπει

  5. Όποιος βλέπει έργα να γίνονται στο νησί δεν χωρεί αμφιβολία, βλέπει οράματα και μάλιστα από αυτά τα οποία χρήζουν επείγουσας ψυχιατρικής παρακολούθησης!!!!

  6. ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΕ ΚΑΤΕΒΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ:
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ , ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ….
    ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΟΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    • Εσύ φιλαράκι δεν είσαι του χωριού μας και φαίνεται εξάλλου! Εμείς τα τιμάμε τα παντελόνια μας!

  7. Έχουν γίνει πολλές εργασίες, όντως! Το 99% των εργασιών έλαβε χώρα σε οικίες δημοτικών συμβούλων και παρατρεχαμένων, με σταμπωτά, μπετά, περιφράξεις και ασφαλτοστρώσεις! Το υπόλοιπο 1%, αφορά το κόψιμο ενός χόρτου από ένα πεζοδρόμιο!

  8. Δώσε πρώτα το 20% στο τρέξιμο και μετά πιάσε τα εκατό!!!
    Έχουμε από την μία τον χατζηπετρο και από την άλλη τον παρβερη.
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ «»

    • ρε παρέα αφού κρίνεις τόσο εύκολα αραχτός στον καναπέ σου γιατί δεν έδινες να τα κάνεις όλα τέλεια εσύ;

  9. όπως καταλαβαίνεις πρόεδρε μας πήραν στο ψιλό, δηλαδή εσένα πήραν και μετά την δημοτική αρχή. τα χαλια σας τα μαύρα.

    • εάν πήραν τον πρόεδρο στο ψιλό που κάνει πράγματα, τον προηγούμενο που έκανε τουρισμό τί έπρεπε να τον κάνουμε; να τον σταυρώσουμε; από την βόλεψη του καναπέ ξέρουμε να κρίνουμε εύκολα

  10. Αυτονόητα μεν, ολοκληρωμένα δε. Καλά κάνετε και ενημερώνετε τον κόσμο τί γίνεται στον τόπο μας. Συνεχίστε να δουλεύετε γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν.

  11. Μπράβο γιε μου συνέχισε να δουλεύεις για το ξεχασμένο από όλους χωριό μας και αστούς άλλους να μιλάνε που δεν μπορούν να βάλουν μια πέτρα πάνω από την άλλη. Εμείς ξέρουμε τι κάνεις για τον τόπο μας

  12. Πάρβερε δώσε πόνο, τρέλανε τους! Και εγχειρησμένος εσύ δεν μασάς τίποτα και το είδαμε όλοι!

  13. Ρε παιδιά συγγνώμη… για ποιον λόγο τόση χολή; επειδή ενημέρωσε ο άνθρωπος τί εργασίες έγιναν; Δεν κάνουν πράγματα γκρινιάζετε, κάνουν κράζετε. Αποφασίστε τι θέλετε όμως γιατί δεν πάει έτσι

  14. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΧΑΧΑ. ΡΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ) ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ? ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΑΝΩ ΠΛΕΥΡΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΧΟΡΤΑ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ , ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΑ, ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΤΛ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ. ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΤΕ. ΑΝΤΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΙΣ Μ…..ΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ