Ήρθε παθολόγος στο νοσοκομείο της Κω, για έναν μήνα Ι Έκκληση ανεύρεσης στέγης για γιατρούς και προσωπικό ΕΚΑΒ

21
4706

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Κω “Ιπποκράτειον” μίλησε στο kos tv, ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Κω Ηλίας Χρυσόπουλος, αναφορικά με τη στελέχωση του, επισημαίνοντας πως το Νοσοκομείο της Κω μετά από μια μακρά περίοδο που διήνυσε χωρίς παθολόγο, ήρθε ιατρός παθολόγος για έναν μήνα ενώ η διοίκηση ήδη ρυθμίζει την εξασφάλιση και δεύτερου παθολόγου για τους προσεχείς μήνες ενώ αναμένει επιπλέον νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, ενισχύοντας το νοσoκομείο τη θερινή περίοδο, με τις αυξημένες ανάγκες.
Ο κ.Χρυσόπουλος απηύθυνε έκκληση για ανεύρεση στέγης μετά αντιτίμου για τους θερινούς μήνες, για να διαμείνει προσωπικό του νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ.

Πηγη: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας το πάρουμε απόφαση πλέον, ότι ο τουρισμός θα μας γυρίσει μπούμερανγκ, σε κάποια θέματα. Σε λίγο ούτε δασκάλους – καθηγητές για τα παιδιά μας, δεν θα έχουμε.
    Δεν θα έρχεται κανείς, για τον απλούστατο λόγο της μη εξεύρεσης ή/και της πανάκριβης υποτυπώδους στέγης.
    Καληνύχτα Κως!!!

    • έτσι είναι.Χαμηλωστε τα ενοίκια στους γιατρούς ρεεεεε. Κάνουμε κι εμείς ότι μπορούμε για να μην υπάρχει δικαιολογία.

  2. Μπραβο σας !!! Οι ξενοδοχοι που τα παιρνουν απο τον τουρισμο να διαθεσουν στεγη!!!Ο τουριστας θελει και περιθαλψη αν χρειαστει.Δεν θα πλουτιζουν αυτοι και να αδιαφορουν για το νοσοκομειοοοοοοο

  3. Ο δήμαρχος ακούει;Ας κόψει λίγα από τον ΔΗΡΑΣ που δίνει τόσα σε κάτι άχρηστο,απλά να τον βλέπουμε και αυτόν και τους συμβούλους του .Βασικα όχι πως τους βλέπουμε,έτσι πιστεύουν.

  4. Να βρασω τα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ στελεχει που εισαστε εκει στη διοικηση του νοσοκομειου που δε μπορειτε να βρητε ακρη σε τιποτα.
    ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ

  5. Έχει πολλά άδεια ακίνητα ο δήμος (Μαρίνα, Αλεξαντερ Φασιον,Δίπλα στο Τζελσομίνο), η γενική κυβέρνηση και ειδικά το Υπουργείο Άμυνας στο νησί…(Σκανδάρι, ΣΟΑ,Πυλί, Ταξιαρχεία, Ψαλίδι). Τί κάνετε πέρα από το να πετάτε το μπαλάκι? Τηλεφώνησε στον αντιδήμαρχο σου….

  6. έχετε φράγκα κ σπίτια όλοι δώστε δώστε τόσα φράγκα βγάζετε. Από τους ξενοδόχους τόσα δωμάτια έχουν ένα δεν περισσεύει?

  7. Εμπρός Κωακε λαέ, για ένα μήνα έχεις δικαίωμα να αρρωστήσεις ( όχι βέβαια και να γιατρευτείς, για το νοσοκομείο της Κω μιλαμε) !!! Μετά το μήνα ξέρετε… θα δουλέψουν πάλι οι ιδιωτικές κλινικές και τον νεκροταφείο!!!

  8. Είσαστε όλοι αχροιστη από τη πέρα για πέρα δεν μπορείτε να βρείτε στεγει για τους γιατρούς μην βγενεται και λέτε τέτοια πραγματα πρην έλθουν θα έπρεπε να έχετε βρει σπιτι τώρα τη μηλατε για να μας πείτε ότι κάνετε προσπαθείτε… Τίποτα δεν κάνετε….

  9. Ξέρετε ποσά πέρνει ο γιατρός καθαρά;5000 .Ποσα πρέπει να πάρει;Αν πάρει παραπάνω θα έρθει η θα ζητάει περισσότερα μετά;Γιατί κανένας Κωος γιατρός δεν πάει στο νοσοκομείο;Έχει πρόβλημα με τα νοίκια;Ίσως πρέπει να βρούμε κάποιο είδος υποχρεωτικότητας να περνάνε οι γιατροί από νησιά η παραμεθόριο.Αντι να βρίζει ο ένας τον άλλο.Να βγαίνει η κάθε αντιπολητευση να έχει τη λύση.Μηπως είναι ώρα να την ψάξουμε όλοι μαζί;

    • Επειδη πεταγεσαι παντου…και κανεις οτι τα ηξερεις ολα….!!!
      Καθαρα 5000 δεν παίρνουν ουτε οι βουλευτες μισθο…!!!!
      2000 ο ανωτερος με 35 χρονια υπηρεσια…!!!!
      εφημεριες 3-8 ευρω την ωρα ….3 ευρω ο αγροτικος….8 ο συντονιστης….
      Επιδομα παραμεθοριου….απο το κρατος.!!!! το κινητρο δηλαδη….βασιζεται στον μισθο του επιμελητη του 1983..!!! που ητανε τοτε 300 ευρω!!!!

      • Εεεεεε όχι ρε φίλε 600!!!Όταν η ρεαλιστική τιμή του είναι 250 το πολύ 300! Βάλτο εκεί που πρέπει!!?

      • Όχι, δεν ενδιαφέρομαι. Ούτε είμαι γιατρός. Ρώτα εκείνους εάν θέλουν να δίνουν 600€ τον μήνα μόνο στο νοίκι!!

    • Ο Δήμος και το κράτος έχει πολλά άδεια ακίνητα εδώ στην Κω… ξυπνάτε για να καλύψουν την ανικανότητα τους πετάνε το μπαλάκι στους υπόλοιπους….

  10. Μα καλά δεν ντρέπεστε?
    Τι μας περάσατε?
    Ανακοινώνετε ότι ήρθε στο νοσοκομείο της Κω 1 παθολόγος, για ένα μήνα και το θεωρείτε συμβολή προς το λαό της κω και τους επισκέπτες!
    Στο νησί του Ιπποκράτη, εδώ που όλοι οι πρωθυπουργοί εξήγγειλαν και από ένα νοσοκομείο?
    Που είναι ο Μητσοτάκης (πέντε χρόνια κυβερνά), ο Άδωνις και όλοι οι παρατρεχάμενοι, που μας διαβεβαίωναν ότι τώρα αυτό, είναι αλήθεια?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ