«Έφυγε» από τη ζωή η αγαπητή συμπολίτισσά μας Βάσω Ξυπολιτά, σύζυγος του αείμνηστου Επάρχου Βασίλη Ξυπολιτά

7
9307

«Έφυγε» από τη ζωή η αγαπητή συμπολίτισσά μας Βάσω Ξυπολιτά (το γένος Κουρούνη), σύζυγος του πρώην Επάρχου Βασίλη Ξυπολιτά, σε ηλικία 74 ετών.

Μια αρχοντική παρουσία που η απλότητα, η καλοσύνη, η ευγένεια, η φιλοξενία και οι πολλές χάρες που είχε την έκαναν ιδιαίτερα προσιτή και αγαπητή σε πολύ κόσμο.

Στήριγμα ζωής για τον αείμνηστο πρώην Έπαρχο Κω-Νισύρου και επί σειρά ετών δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Κω, Βασίλη Ξυπολιτά ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν περίπου 2,5 χρόνια.

Δίπλα του πάντα αθόρυβα, διακριτικά αλλά και ουσιαστικά δίπλα σε κάθε άνθρωπο που είχε ανάγκη, στις χαρές και τις λύπες των συνανθρώπων της.

Εμείς το ζήσαμε ως άνθρωποι των ΜΜΕ από πρώτο χέρι, το σπίτι τους αν και στα ψηλά της Κω, ήταν πάντα ανοιχτό και φιλόξενο για όλους.

Καλοσυνάτη, πρόσχαρη, ευγενική, στοργική, κοινωνική, πάντα χαμογελαστή και με πολύ θετική ενέργεια, με ιδιαίτερη αντίληψη και έκδηλο ενδιαφέρον για όλους και για όλα, με μεγάλη αγάπη για τον τόπο και τους συνανθρώπους της και πάντα ενεργή και δραστήρια στην τοπική κοινωνία και τα κοινά του τόπου μας, δίπλα στον αγαπητό σύζυγό της.

Μητέρα δύο εξαιρετικών παιδιών του Νίκου και της Κατερίνας και γιαγιά με εγγόνια τα οποία υπεραγαπούσε.

Μας στενοχώρησε πολύ η θλιβερή είδηση σήμερα τα ξημερώματα αγαπητή Βάσω -μόλις το πληροφορηθήκαμε από την Κατερίνα- μετριάζεται όμως από την βεβαιότητα ότι θα βρίσκεσαι πλέον κοντά στον αγαπημένο σου Βασίλη και τ’ άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο.

Η ζεστή φιλοξενία, τα γλυκά σου λόγια και το γνήσιο ενδιαφέρον σου, σε κάθε επικοινωνία μας, θα μείνουν αξέχαστα σε όλους μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 και ώρα 6μμ από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής (η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού μία ώρα νωρίτερα – αντί στεφάνων οι δωρεές θα δοθούν σε ειδικά ιδρύματα).

Ειλικρινή συλλυπητήρια στο Νίκο, την Κατερίνα, τον Ιπποκράτη, τα παιδιά και όλους τους συγγενείς.

(Με τον αγαπητό Βασίλη, σε μια από τις πολλές πνευματικές αναβάσεις τους στον αγαπημένο τους Ασώματο)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς! Άνθρωποι μιας άλλης εποχής…. φεύγουν όλοι σιγά-σιγά!!!

  2. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΟΛΎ ΤΥΧΕΡΟΊ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΊΣΑΜΕ ΘΑ ΛΕΊΨΕΙΣ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ.

  3. Καλό παράδεισο κ.Βασω, ήσουν μια αρχόντισσα και κυρία με όλη την σημασία της λέξης.Ειχα την τιμή και την χαρά να σε γνωρίσω στον ΑΣΩΜΑΤΟ που ερχοσασταν πολύ συχνά με τον κ.Βασιλη. Τώρα και οι δύο βρίσκεστε στην αγκαλιά του Ασωματου μας που τόσο αγαπουσατε. Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ