Έπεσε τεράστιος κλώνος δέντρου επί της Επιχάρμου | Τη γλίτωσαν περαστικοί… Έσπασε παρμπρίζ ΙΧ, Φωτιστικό, έκλεισε ο δρόμος

29
29592


Άλλος ένας τεράστιος κλώνος δέντρου έπεσε στα καλά καθούμενα επί της Επιχάρμου (σχεδόν μπροστά στο παραδοσιακό καφενείο Σκουρμαλά), λίγο μετά τις 8 απόψε.

Από καθαρή τύχη δεν είχαμε εκείνη την ώρα διερχόμενο ΙΧ ή περαστικούς κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο κλώνος έπεσε κάθετα στο δρόμο και έσπασε το πίσω παρμπρίζ παρκαρισμένου ΙΧ καθώς και Φωτιστικό του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού.

Στο συγκεκριμένο δρόμο -όπως και στην Αρτεμισίας λίγο παραπάνω αλλά και κοντά στο «Τriton» πιο κάτω- είχαμε παλαιότερα και πτώσεις ολόκληρων δέντρων…

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για τον τεμαχισμό και την απομάκρυνσή του

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ……ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΔΕΥΟΥΝ !
    ΤΑ ΚΛΑΔΕΨΑΝ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !

  2. Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια ειναι φουσκωψμενα απο τις ριζες. Δυστυχως ειναι επικινδυνα ολα τα μεγαλα δεντρα μεσα στην πολη.

  3. Αντί να κάθονται όλη μέρα στα γραφεία και να περιμένουν το ένα ρουσφέτι μετά το άλλο καλύτερα να κάνουν και κάποια ενέργεια για τι νησί ! Δημοτική αρχή προς το παρον ανύπαρκτη !!!!!

  4. Δυστυχώς το νησί είναι παραμελημένο .. καθημερινά ακούγονται παράπονα από πολλούς δημότες του νησιού !

  5. Αυτά θα εχουμε οταν τα δέντρα έφτασαν 100 χρονών!!Πρέπει το δασαρχείο να προβεί σε συνεργασία με την υπηρεσία πρασίνου στις απαραίτητες ενέργειες, να αντιμετωπίσουν το τεράστιο αυτό θέμα!!!

        • Ποιον εννοείς; Εγώ απαντάω στον Στρατιωτικό γιατί είναι εμπαθής με το νησί, σε όλα του φταίνε οι Κώοι.

  6. Κλαδεύουν τα δέντρα, φωνάζετε γιατί χαλάνε το πράσινο και postάρετε στα social φωτογραφίες της Κω με τα νεόφυτο δέντρα επί κατοχής ή αμέσως μετά. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι τα δέντρα αυτά αναπτύσσονται σε ένα μη φιλόξενο για αυτά περιβάλλον, στριμωγμένα σε τσιμεντένια πλαίσια, με ρίζες που ασφυκτιούν κάτω από την άσφαλτο και έχοντας φτάσει πια 80+ χρονών; Σταματήστε, οι δήθεν οικολόγοι, να γκρινιάζετε και να κλείνετε τους δρόμους κάθε φορά που επίκειται κλάδεμα των δέντρων και βοηθήστε -αν όντως έχετε γνώσεις- να γίνει σωστά.

    • Κλάδεμα με κλάδεμα έχει διαφορά.Αν δεν ξέρουν και έχει πάρει ο Δήμος άσχετους για να τον ψηφίζουν δεν φταίνε οι οικολόγοι.

  7. πηγαινε στο μερος σου..εκει που δεν κλεβουν..αληθει απο που εισαι..αν θε ςμπορεις να πεις το τσοπανοχωρι σου .εδω γιατι ηρθες με το ζορι?ααα σε μετεθεσαν και δεν ηθελες…εε.!!χαχα εδω στην κω απολαμβανεις
    .διακοπες..μπανακι..και καθε μηνα ο μισθος απο το 5νθημερο καθισιο ..τις υπολοιπες απολαμβανεις τις ωραιες παραλιες του νησιου..το οξυγονο.σωστα..

  8. Πεζοδρόμιο μισό μέτρο και το καταλαμβάνει το δέντρο. Αυτά ρε παιδιά φυτεύτηκαν κάποτε πολύ ωραία κτλ αλλά εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση. Πρέπει να κοπούν όλα αυτά τα δέντρα και να μείνουν μερικά που δεν εμποδίζουν πεζούς και δεν είναι επικίνδυνα. Όποιοι διαφωνείτε να προτείνετε λύση για την διέλευση πεζών, καρότσια με μωρά και ΑΜΕΑ. Δεν χρειάζονται αυτά τα πεύκα. Συνέλθετε μερικοί. Είναι επικίνδυνα. Πχ στην Αθήνα έχει νερατζιά, πάλι λάθος αλλά τουλάχιστον δεν έχει τέτοιο ριζικό σύστημα και ανάπτυξη. Ζούμε στο 2024 ξυπνήστε επιτέλους.

  9. καμπουρακη εχεις ευθυνες. βαλε το προσωπικο να κλαδεψει πολυ ολα τα γερικα πευκα. και σε πολλες περιπτωσεις να αντικατασταθουν 100 χρονων πευκα, θα πεσουν και καποια στιγμη μπορει να θρηνησουμε θυματα.

  10. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΕΡΙΚΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΥΚΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.

  11. Ωραία τα δέντρα μέσα στην πόλη, δίνουν χρώμα, δροσιά.Αλλά στα στενά πεζοδρόμια που δεν μπορεί να περάσει άνθρωπος, μητέρα με καροτσάκι, ΑΜΕΑ, υπάρχει πρόβλημα.Ειδικά με αυτά τα τεράστια δέντρα που πλέον περισσότερα προβλήματα δημιουργουν παρα λύνουν.Ας καθίσουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς να βρουν μια λυση για το γενικοτερο καλο του νησιού.

  12. Κάποια στιγμή πρέπει να παρθεί η απόφαση να κοπούν εντελώς όλα τα πεύκα σε Βενιζέλου και Αρτεμισίας. Από καθαρή τύχη δεν είχαμε νεκρούς έως τώρα.Αυτα τα δέντρα δεν είναι δέντρα για αστικό ιστό. Ας βάλουν λεμονιές κτλ στη θέση τους.. Με το κλάδεμα λίγα γίνονται από τη στιγμή που ο ίδιος ο κορμός του δέντρου ζυγίζει τόνους και εχει γείρει με κλίσεις που ξεπερνάνε τις 20 μοίρες .

  13. Για να κλαδευτουν τα δέντρα πρέπει να ενοχλούν παράνομες πέργκολες και ο ιδιοκτήτες τους να έχει πάνω από 15 ψήφους

  14. Να κοιτάτε πλέον και λίγο ψηλά μην σας έρθει κανένα δέντρο στο κεφάλι. Δεν τα φταίει όλα ο Νικηταρας… Να είμαστε δίκαιοι, ο στρατηγός άνεμος τα φταίει όλα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ