Όνειρο ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Ευρωπαϊκό: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί των οπαδών του Θρύλου και στην Κω!

45
17538


Ολυμπιακός – Ευρωπαϊκό: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί των οπαδών του Θρύλου και στην Κω!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το όνειρο των οπαδών του και σήκωσε το ευρωπαϊκό επικρατώντας με 1-0 στον τελικό του Conference League της Φιορεντίνα στην OPAP Arena, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ελ Καμπί στο 116ο λεπτό.

Αμέσως βεγγαλικά, βαρελότα, οι οπαδοί ξεχύθηκαν στους δρόμους – ξέφρενοι πανηγυρισμοί σε όλο το νησί της Κω

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ντρέπονται λίγο 1 την νύχτα ρίχνουν δυναμίτες???? ρωτάνε τον κόσμο αν κοιμάται????είστε για λυπιση Σεβασμός 0 γελοίοι

  2. απο αυτο μπορεις να καταλαβεις την...ποιοτητα των κωων(ενας κωωος

    αποβλακωμενα οντα..
    με στημενα πρωταθληματα..πανηγυριζουν ..και τον χειμωνα δεν θαχουν να φανε

    • Μιλάμε είσαι ότι να ναι, …από αυτό μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα των Κώων; Τι μπαρούφα ήταν αυτή που πέταξες; Σε όλη την Ελλάδα υπήρξαν πανηγυρισμοί και τέτοιες αντιδράσεις, έχεις την ίδια άποψη και γι’ αυτούς; Και αυτοί λοιπόν δεν θα έχουν το χειμώνα να φάνε; Ειλικρινά τέτοια αρνητικά σχόλια πάνω-κάτω έγραψαν και πριν λίγες μέρες κάποιοι μίζεροι όταν ο Παναθηναϊκός (η ομάδα μου) πήρε το Ευρωπαϊκό στο Μπάσκετ! Καλά έκαναν οι φίλαθλοι της ομάδας μου (στο μπάσκετ☘🏆) και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού (⚽🏆) και βγήκαν και πανηγύρισαν και εδώ στην Κω! Δεν κατάλαβα, τι ζόρι τραβάτε εσείς οι μίζεροι; Καθήστε σπίτια σας!

      • Τι υποστηρίζεται ρε βλάκες?
        Τις ομάδες των black & white?
        Αυτές όλες έχουν καταντήσει εθνική κόσμου.
        Όλες οι ράτσες πράσινες, κόκκινες, κίτρινες, μπλε σε ένα team που θησαυριζουν χάριν της μακακίας όλων εσάς.
        Που είναι ρε οι Πειραιώτες παίκτες, οι Αθηναίοι, οι Θεσσαλονικείς όπως τα παλιά ωραία χρόνια.
        Τώρα 15 φυλές σε κάθε ομάδα που συνεχώς αλλάζουν στέκια.
        Πακτωλός κατευθυνόμενων χρημάτων στις Α.Ε. που σας τα παίρνουν χοντρά.
        Και σεις αποχαυνομενοι αλάλάζετε ωσάν κουτορνιθια που σας ρίξανε το καλαμπόκι και το χαύτετε.
        Σκοτώνετε, καίτε, καταστρέφετε, γιατί κάποιοι έχουν καταλάβει τι βλάκες είσαστε και σας χειραγωγούν εν ψυχρώ.
        ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτό είσαστε

        • Φασιστακι συτο που δεν καταλαβενεις είναι ότι προτιμάμε αυτά τα παιδιά και δεν μας ενδιαφέρει αν γεννήθηκες εδώ.Δεν έχεις κάνει κάτι για την χώρα εκτός από το να αποτελείς βαρυδι .Η Ελλάδα ποτέ δεν ανεχόταν τους φασιστες,τους απέβαλε.

        • Σηκώνεις σημαία, είσαι φασίστας.
          Προτιμάς τους Έλληνες, είσαι φασίστας.
          Θέλεις μια ομάδα με Έλληνες, είσαι φασίστας.
          Αγαπάς την Ελλάδα , είσαι φασίστας.
          Εσύ που γουστάρεις και τους βlack, τι είσαι?
          Universal gay?

      • Αυτά που λες για τους Έλληνες παίκτες ok συμφωνώ, όμως έχουν αλλάξει οι εποχές, ειδικά μετά την υπόθεση Μπόσμαν. Αυτά έχει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο τι να κάνουμε; Αυτά που λες για Α.Ε. και για ξένους παίκτες κτλ. τα γνωρίζουμε, όμως εμείς αγαπάμε το άθλημα και την ομάδα μας και χαιρόμαστε με τις επιτυχίες των ομάδων μας ! Αυτοί που λες που σκοτώνονται και καίνε και καταστρέφουν δεν έχουν καμία σχέση με την πλειοψηφία των φιλάθλων των ομάδων. Οι ανεγκέφαλοι πάντα υπήρχαν και δεν είναι στο ποδόσφαιρο μόνο. Καλό είναι λοιπόν να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και μιας και μας αποκαλείς βλάκες, άρα και στο εξωτερικό δηλαδή στην Ισπανία, στην Ιταλία, στην Αγγλία, στην Γερμανία κτλ. είναι και αυτοί βλάκες;

        • Απολύτως.
          Σωστά σας αποκαλώ βλάκες, γιατί με την πλύση εγκεφάλου που σας έχουν κάνει δεν μπορειται να διακρίνεται το σωστό από το λάθος.
          Δεν φταίτε εσείς.
          Είναι τόσο καλά μεθοδευμένο το όλο θέμα που σας έχουν μπερδέψει και σας έχουν κάνει ζόμπι.
          Το λέω καλοπροαίρετα και δεν σας ρίχνω τις ευθύνες σε εσάς .
          Έχετε περδεψει τα πρωτυπα.
          Καλό είναι να ψάξεις εκ νέου και θα διαπιστώσεις πολλά διαφορετικά πράγματα και αξίες.

        • …εμένα αυτό που με εκφράζει είναι το ποδόσφαιρο και το Ηeavy Μetal. Δεν με ενδιαφέρει η απόψη του καθενός, και μάλιστα να μου πει τι να κάνω και τι να ψάξω! Για ποια πλύση εγκεφάλου μιλάς; Εγώ, όπως και πολλοί δεν είμαστε από αυτούς που θα πλακωθούν με άλλους οπαδούς, αγαπάμε την ομάδα μας και κάνουμε καλαμπούρι και υγιής καζούρα με τους αντιπάλους!
          Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ασχολείται με ό,τι θέλει, όσο για το βλάκες που έγραψες, βλάκες είναι (για παράδειγμα) αυτοί που ασχολούνται φανατικά με πολιτικά κόμματα!

    • Η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει κύπελλο ήταν φίλε. Έλεος πια χαλάρωσε λίγο!!!

      • Μόνο μαύρους έβλεπα (χωρίς να είμαι ρατσιστής).
        Έτσι καταντησανε όλες οι ομάδες εδώ.
        Που είναι ρε τα Ελληνόπουλα να κάνουν μια καθαρόαιμη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα και ας είναι τελευταία.

  3. Οι τελειωμένοι καραγκιόζηδες γέμισαν πλατείες και δρόμους για να πανηγυρίσουν ΠΟΥΛΗΜΈΝΑ σώβρακα κ φανέλες.
    Για τη βρωμερή κατάσταση που βιώνουν στην καθημερινότητά τους , για ένα μεροκάματο αξιοπρεπές, για να έχουν νοσοκομείο και ποιότητα ζωής ΔΕΝ περνάνε το κατώφλι του σπιτιού τους.
    Τόση ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΑ!!!!!!

    • καί εσύ πώς θα τούς σώσεις εξυπνακια!Με το να τούς περνεις μια καραμέλα και ένα χαμόγελο από το στόμα???Πες καμία σοβαρή ιδέα πως να χαλαρώσουν οι άνθρωποι!!!

  4. Προς ανωνυμος.. Καλυτερα να κοιμασαι.. .παρα να τριγυρνας σαν τον ηλιθιο

    Κρατωντας σημαια…σαν ηλιθιος Ειναι γελοιο….

  5. Ατε ρε από που εσείς ρε κιτς μάθατε και τρόπους ξέρετε τη σημαίνει 1-0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

  6. [Μας ήλθε το μεταναστευτικό, μας ήλθε ο σεισμός, καπάκι η καραντίνα,αφήστε τον κόσμο να χαρεί να διώξει την ρουτίνα].Άλλωστε οι επιτυχίες μας σε όλους τους τομείς σαν ελληνικό κράτος είναι σπάνιες…και θα έχουμε αρκετό χρόνο για ύπνο και ηρεμία.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλες τις ελληνικές ομάδες και σε όλους τους έλληνες αθλητές που διακρίνονται σε ευρωπαικό και παγκόσμιο επίπεδο.

  7. Και να σκεφτεις οτι υπηρξαν ανθρωποι που σηκωσαν την σημαια της φιορεντινα στην Κω!

  8. Όνειρο, τώρα οι κίναιδος θα χουν επιπλέον χρήματα να πληρώσουν ενφια, ρεύματα και φόρους αχαχαχαχαχαχ αποβλακωμένα όντα τελείως

  9. μας τα έχετε ζαλίσει με τον Ολυμπιακό βλάκες σας πληρώνει και δεν το ήξερα σας δίνει να φάτε πρόβατα;; ξυπνάτε βλακες

  10. ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΣΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΑΘΑΤΕ ΙΛΙΓΓΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

  11. Προς όσους διαμαρτυρονται για τους δυναμίτες, μην ξεχνάτε ότι ζείτε σε τρίτο κόσμο και περιβαλλεστε από ανθρώπους αμόρφωτους, βολεψακηδες, ασεβεις, άναρχους, που για να νιώσουν περήφανοι βγαίνουν και προσπαθούν να κάνουν έντονη την παρουσία τους, καθως στην ουσία είναι τελευταίοι και περίγελως του πολιτισμένου κόσμου. Φύγετε από αυτή τη χώρα να ηρεμήσετε και να βρείτε την αξιοπρέπειά σας.

  12. Εγώ πάντως είμαι Βελόπουλος που είναι Έλληνας με Πακιστανους εργαζομενους και τα λεφτά του στη Γερμανία.Ψηφίστε τον

  13. γιατί δεν γράφεις επώνυμα είστε γουρούνια εσύ ζεις σε Τρίτο κόσμο ας σε κρίνει Θεός περαστικά σου

  14. ρίχνετε βαρερολα και δυναμίτες ρωτάνε τον άλλο αν θέλει να κοιμηθεί ? εάν έχει πρόβλημα υγείας ? εάν δεν είναι καλά ? εάν έχει μωρά παιδιά?
    δεν σέβεστε τίποτα είστε ψυχικα αρρωστημένα ανθρωπάκια, δεν αξίζει ότι και να σας πούμε απλά περαστικά σας είστε σε άλλο κόσμο, δεν πειράζει θα σας κρίνει ο Θεός οι άνθρωποι σαν εσάς ……

    • Αν προσπαθείς να μάθεις ενσυναίσθηση και σεβασμό σε ρωμιό, πιο πολλές πιθανότητες έχεις να κερδίσεις το τζόκερ. Είναι σα να προσπαθείς να διδάξεις έναν αγράμματο γύφτο να σου γράψει διπλωματική για πανεπιστήμιο.

  15. Εσείς που ψάχνετε διαβατήρια να γίνεται Φενέρμπαχτσε παίζουν δυο Έλληνες και μέχρι πρότινος είχε και Έλληνα προπονητή.Τώρα έχει άλλον με Ελληνίδα σύζυγο.Ορίστε λοιπόν ζήτω η Τουρκική Φενέρμπαχτσε .Σωστά;

  16. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. πρόεδρος της Super League. Η ΠΩς ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ....

    ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ…ΟΥΓΚ….ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ
    Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εφοπλιστής, ήταν ο πρωταγωνιστής σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το 2011 μια σειρά τηλεφωνικών συνδιαλλαγών διέρρευσε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας μέσω των διαλόγων, πως η διαφθορά στην Ελλάδα κάλυψε και το ποδόσφαιρο. Γνωστό ως Κοριόπολις, το σκάνδαλο αυτό είχε τουλάχιστον 80 εμπλεκομένους, συμπεριλαμβανομένου του Μαρινάκη, ενώ η υπόθεση περιείχε κρούσματα στημένων αγώνων, εκβιασμών, εκφοβισμών και δωροδοκιών.

    • Έχεις ξεχάσει να πεις για την αθώωση του.Ναι ο Μαρινακης που μπορούσε να πάρει όποιον παίκτη ήθελε και προπονητή από οποιαδήποτε ομάδα έστηνε αγώνα για να κερδίσει.Αθωωθηκε πανηγυρικά.Δεν μας είπες ποιοι ήταν οι κατήγοροι;Ήταν η υπόθεση που είχαν προφυλακίσει τον Μπέο σωστά;

  17. Έχω δει εδώ τους οπαδούς του Βελόπουλου να έχουν τρελαθεί που βλέπουν ευτυχισμένους ανθρώπους.Ο καθένας είναι ελεύθερη προσωπικότητα και χαίρεται με διαφορετικά πράγματα.Η ευτυχία του καθενός είναι προσωπική του υπόθεση.Καποιοι χαίρονται βλέποντας μια ταινία,κολυμπούν,περπατάνε,στήνονται να δουν ένα ηλιοβασίλεμα,άστρα να πέφτουν,άλλοι την ομάδα τους να κερδίζουν η απλά να παίζουν.Καταλαβετε επιτέλους την ελευθερία του ατόμου.Ναι ξέρω αν ο κόσμος είναι χαρούμενος ποιος θα ψηφίσει την μαυρίλα στην οποία ποντάρουν τα κόμματα τύπου Βελόπουλου.

  18. Ο Ολυμπιακός πήρε ευρωπαϊκό τρόπαιο με 6 παίκτες από τις ακαδημίες στην αποστολή του. Μην ξεχνάτε είναι πρωταθλητής Ευρώπης στους νέους με μόνο Έλληνες.Σεβας.

  19. Είχαμε τους ηλιθιους νεαρούς αγγλους, Ολλανδόυς, Νορβηγούς... Από την ηχορυπανση

    Τώρα… Έχουμε και τους ηλιθιους κωους..

    • Ηλίθιος είσαι εσύ, αυτοί που πανηγύριζαν στους δρόμους του νησιού δεν ήταν μόνο οι Κώοι. Πολλοί σίγουρα ήταν και από άλλα μέρη της Ελλάδος, άρα και αυτοί είναι ηλίθιοι κατά τα λεγόμενα σου; Κόμπλεξ με του ντόπιους βλέπω ρε κλόουν🤡

    • Εμένα περισσότερο με ενοχλούν τα κοκόρια των ηλιθίων και τα σκυλιά που έχουν δεμένα και γαυγιζουν συνέχεια κάποιοι φιλόζωοι.

  20. Χαίρε καίσαρ,οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!!! Άρτον και ύδωρ! Πριν 2000
    χρόνια!Τα ίδια ακριβώς καί σήμερον!Οι νωημοντες ας βγάλουν συμπεράσματα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ