Κως: Ο τραυματίας εργατικού ατυχήματος σε απορριμματοφόρο διακομίστηκε με ταξί μιας και η μοναδική βάρδια ασθενοφόρου ήταν στην άλλη άκρη του νησιού

23
16953

Χωρίς τέλος η περιπέτεια υγείας του άτυχου εργαζόμενου της καθαριότητας στο Δήμο Κω ο οποίος υπέστη σοβαρό κάταγμα στο γόνατο ενώ ήταν σε υπηρεσία πάνω στο απορριμματοφόρο (έπειτα από τράνταγμα).

Από το νοσοκομείο Κω έγινε γνωστό ότι η επέμβαση μπορούσε να γίνει εδώ, όμως ο ίδιος προτίμησε για προσωπικούς λόγους να γίνει διακομιδή του σε κεντρικό νοσοκομείο στην Αθήνα.

Οπότε, κανονίστηκε να φύγει με το πλοίο για Πειραιά. Την ώρα της διακομιδής όμως στο λιμάνι συνέβη έκτακτο περιστατικό και η μοναδική βάρδια ασθενοφόρου βρισκόταν στην άλλη άκρη του νησιού στην Κέφαλο.

Έτσι, αναγκαστικά η διακομιδή του τραυματία έγινε … με ταξί.

Με την βοήθεια των δικών του ανθρώπων και συναδέλφων του που πήγαν για συμπαράσταση.

Το μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων Δήμου Κω Στάθης Χριστοφιλογιάνης εκφράζει τη δυσφορία και την αγανάκτηση όλων, για την συνεχιζόμενη απαράδεκτη κατάσταση με τις ελλείψεις σε ασθενοφόρα και ιατρική περίθαλψη στο νησί μας , όπως και σε όλα τα νησιά.

Κι ο Θεός βοηθός για το καλοκαίρι…

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ τραγικο κάνατε αυτό τό περιστατικό κ μου φαίνονται υπερβολικα στα σχόλια σας.υπαρχουν πολλοί ποίο σοβαρά ατυχήματα πού δεν λέτε κουβέντα. όσον αφορά τα προβλήματα του νοσοκομείου καί τού έκαβ όταν γίνονται οι συγκεντρώσεις έξω από τό νοσοκομείο κανείς δεν έρχεται. Από τα social είστε πρώτοι να τα λέτε

  2. καλά μας κάνουν, καλά να πάθουμε. ζούμε σε γυάλινη σφαίρα όταν ξυπνήσετε θα είναι αργά

  3. Έχετε καταντήσει αηδία με την γκρίνια σας! Γιατί κανένας άξιος από εσάς που έχουν τους γιούς τους και τις κόρες τους στις καφετέριες δεν βάζετε τα παιδιά σας να μπουν στον αγώνα να σπουδάσουν στο Δημόσιο ΙΕΚ της Κω και να πάνε για πλήρωμα ασθενοφόρου; Αλλααα μόνο να μιλάτε είστε!

  4. 2,3 εκατομμύρια ρωτάτε Νικηταρά καμπουρακη.Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020. 800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal) 1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023! 2,3 εκ. ευρω το 2024 !Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Νικηταρα τον Καμπουράκη, ξέρουν πόσα κάνουν; ο διαγωνισμός 2,3 εκατομμύρια για την καθαριότητα ακυρώθηκε. εγιναν πρόσφυγες γιατί ο Δήμος Ρόδου με διαγωνισμό εκμισθωσε αποριμματοφορα με 25.000 ευρώ τον μήνα το όχημα και ο δήμος Κω με 60.000 ευρώ τον μήνα!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ? https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oevjAPjeMhDiB6ZmqSbR62FqeR6KjX5wmuq63Xi3Y7XSfmDrBAedVkkDgtDNHrUSl&id=100048993305177
    https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/515082/anagnostis-kathariotita-megalos-asthenis-tou-dimou/

  5. Τέτοια ασφάλεια στο νησί αυτό που είναι ο τρίτος προορισμός στην Ελλάδα
    Άλλος κλέβει τον άνθρωπο που βοήθησε τον συνάδερφο του
    Παππούς 78 χρονών ντόπιος αυγανιζεται έξω από σχολείο
    κατά αλλά μόνο η τσέπη να γεμίζει

  6. Σταματήστε να δημοσιεύετε τις μεταφορες ασθενών με αγροτικά, κλούβες και ταξί! Αυτό ειναι καθημερινότητα και το μόνο δεδομένο! Εαν γίνει μεταφορά ασθενους με ασθενοφόρο ή ταυτόχρονη μεταφορά με δευτερο ασθενοφόρο, τότε ναι , να το γράψουμε σαν είδηση! Να το πούμε και σε πανελλαδικής εμβέλιας κανάλι γιατι θα είναι πραγματικά ενα πρωτοφανές περιστατικό!!!

  7. Το όχημα σταματημένο λόγω ατυχήματος και βούτηξαν το τσαντάκι που ήταν αφύλαχτο, δεν σέβονται τίποτα..

  8. ΟΔΟΣ …………ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ 10 ΛΑΘΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;

  9. Πολυ καλά έκανες Μανώλη και έφυγες για μεγαλύτερο νοσοκομείο έστω και αν πήγες στο λιμάνι με ταξί.
    το νοσοκομείο της Κώ είναι μόνο για ράμματα (και για κλάματα) και αυτά που λένε ότι μπορούσε να γίνει εδώ η επέμβαση………..τα ξέρουμε.
    Εύχομαι να είναι περαστικά και να γυρίσεις σιδερένιος και δυναμωμένος.

  10. Περαστικά στον φίλο μας καθυστέρησε την επέμβαση και πήρε μικρόβιο. Ο Θεός είναι μεγάλος όλα θα πάνε καλά

  11. Η τοπική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει χρέη τραυματιοφορέων; Τόσο κάψα για τον ασθενή;Και η κάμερα εκεί;Στραμπουληγμα και έγινε μέγα γεγονός; Περαστικά κύριε αλλά πρωτεύουσα θέση έχει το εγκεφαλικό και το τροχαίο από το πέσιμο ( στραβοπατημα μόνο σου).

  12. Πολύ τραγικό !!! Σιγά τό περιστατικό !!!!
    Έλεος έχουν γίνει πολύ χειρότερα !!!!
    Μην κάνουμε εξαιρέσεις !!!!!! Ντροπή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ