Ολοκληρώθηκε το 6ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ στο Μπόντρουμ – Επόμενη Στάση τον Ιούνιο στην Κω

0
5


Η αυλαία έπεσε με τις καλύτερες εντυπώσεις, αφήνοντας μια γλυκιά γεύση συνεργασίας και φιλίας ανάμεσα στις δύο πλευρές του Αιγαίου. Ωστόσο, ο αποχαιρετισμός ήταν κάθε άλλο παρά οριστικός.
Οι διοργανωτές, οι συμμετέχοντες και το κοινό, έχοντας ακόμα ζωντανή την ενέργεια από τους χορούς και τις γεύσεις του Μπόντρουμ, ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Κω για τις αρχές Ιουνίου.
Εκεί, η σκυτάλη της πολιτιστικής ανταλλαγής θα περάσει σε ελληνικό έδαφος, συνεχίζοντας αυτόν τον όμορφο θεσμό που αποδεικνύει πως η τέχνη και η παράδοση αποτελούν την πιο ισχυρή κοινή γλώσσα των λαών.
Η θερμή φιλοξενία και το πνεύμα συνεργασίας επισφραγίστηκαν στο λιμάνι του Μπόντρουμ, σε μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό.
Ο Δήμαρχος της πόλης, Tamer Mandalinci, ως άψογος οικοδεσπότης, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, αποχαιρέτησε εγκάρδια τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά, καθώς και τους Δημάρχους Νισύρου, Χριστοφή Κορωναίο, και Λειψών, Φώτη Μάγγο, μαζί με όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής κατά την αναχώρησή τους από το λιμάνι.

Πηγη: https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/45632-t

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ