Μπετονιέρα φορτωμένη με σκυρόδεμα κατέληξε μέσα στην αυλή σπιτιού στη Ρόδο. Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός

0
19
Μπετονιέρα φορτωμένη με σκυρόδεμα κατέληξε μέσα στην αυλή σπιτιού στη Ρόδο. Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός και οι διαμένοντες στο σπίτι στην περιοχή της Ιξιάς.
Το πιο ανατριχιαστικό ήταν ότι 10 λεπτά νωρίτερα, στην αυλή του σπιτιού έπαιζαν παιδιά, σύμφωνα με μαρτυρίες που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ. Ο οδηγός, που βγήκε σώος (με ελαφρύ τραυματισμό) με την παρέμβαση των πυροσβεστών είπε στους συναδέλφους του ότι τα φρένα του οχήματος δεν λειτούργησαν λίγο πριν τη στροφή. Και ότι επιχείρησε να μειώσει ταχύτητα τραβώντας χειρόφρενο, χωρίς όμως επιτυχία.
Συνολικά, το όχημα ζυγίζει (φορτωμένο μαζί με το σκυρόδεμα 33 τόνους και θα επιχειρηθεί να ανασυρθεί με ειδικό γερανοφόρο όχημα σε λίγη ώρα. Αν αυτό δεν γίνει εφικτό, τότε οι αρμόδιοι τεχνικοί θα εξετάσουν τη διαδικασία του τεμαχισμού του οχήματος σε μικρότερα κομμάτια.
Σημειώνεται ότι το πρώτο όχημα που έφτασε στο συμβάν ήταν το «ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α 22» ο οδηγός του οποίου κ. Κοσμάς Μπαλασκάς έδωσε άμεση και ακριβή εικόνα του συμβάντος στο κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου. Μετά από λίγα λεπτά έφτασε το Πυροσβεστικό Ρόδος 30 της Φιλερήμου όπου ξεκίνησε άμεσα ενέργειες απεγκλωβισμού του τραυματία που παρέμεινε στο όχημα.

 

Ανακοίνωση του σωματείου

Σε ανακοίνωση του σωματείου Οδηγών Χειριστών και λοιπών ειδικοτήτων « Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» η οποία υπογράφεται από την πρόεδρο κ. Δημητρούλη Μανώλη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Βασίλη Νικολίτση, σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή στελέχη του σωματείου είναι παρόντες στο ατύχημα που σημειώθηκε εκφράζοντας έτσι τη συμπαράστασή τους στον συνάδελφο οδηγό σε βαρέου τύπου οχήματος .

Τα στελέχη του σωματείου, παρακολουθούν τις εξελίξεις και έχουν ήδη ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές να πράξουν ότι προβλέπεται.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα και προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου αλλά και αστυνομία για τη συνδρομή βοήθειας. Από το ατύχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε αυλή σπιτιού έξω από το οποίο έγινε το συμβάν.

Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ