Ο ΜΠΕΣ Απελλής συμμετέχει ενεργά στη δράση του Δημοτικού Σχολείου Πυλίου, στηρίζοντας μια σημαντική πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης και προσφοράς προς το περιβάλλον.
Οι μαθητές της ΣΤ’ Τάξης του σχολείου συμμετέχουν φέτος στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Η θάλασσα που θέλω να έχω», που διοργανώνεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης. Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους, οι μαθητές προχωρούν σε μια συμβολική αλλά και ουσιαστική δράση, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη και τον σεβασμό τους προς τη θάλασσα και το φυσικό περιβάλλον.
Την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας του Μαρμαρίου, με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου. Στόχος της δράσης είναι η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης, η προστασία των ακτών και η ενίσχυση του εθελοντισμού στην τοπική κοινωνία.
Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών και να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η παρουσία όλων θα αποτελέσει ένα δυνατό μήνυμα υπευθυνότητας και αγάπης για το περιβάλλον.
Με τέτοιες δράσεις, τα παιδιά μας μάς δείχνουν τον δρόμο για μια καθαρότερη θάλασσα και ένα καλύτερο μέλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες:
τηλ. 6937299708
email: [email protected]Σας περιμένουμε!











![Βόλος: Πέθανε αναπάντεχα μπροστά στη γυναίκα του – Δάκρυα για τον Βασίλη Στεφανάκη [pics]](https://aegeanews.gr/wp-content/uploads/2016/12/Untitled_448_355-324x160.jpg)