Τυχερός από την Κάλυμνο κέρδισε αυτοκίνητο στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού – Ο Νικόλας Σπανός Ντόβελος ο μεγάλος νικητής (video)

0
112

Μεγάλη τύχη χαμογέλασε στην Κάλυμνο, καθώς ο Νικόλας Σπανός Ντόβελος ήταν ο μεγάλος νικητής της τηλεοπτικής κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026, στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Στο τέλος της εκπομπής πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη κλήρωση, με τον Νικόλα Σπανό Ντόβελο από την Κάλυμνο να αναδεικνύεται ο μεγάλος τυχερός, κερδίζοντας ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο PEUGEOT 208, αξίας περίπου 21.000 ευρώ.

Μάλιστα, ακολούθησε ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία του παρουσιαστή με τον νικητή, σε μια στιγμή γεμάτη ενθουσιασμό και έκπληξη. Ο Πέτρος Κουσουλός ανακοίνωσε on air το αποτέλεσμα της κλήρωσης, εξηγώντας ότι είχαν προηγηθεί δύο προσπάθειες επικοινωνίας με άλλους νικητές χωρίς επιτυχία.

«Έχουμε νικητή φίλες και φίλοι! Ειλικρινά τέτοια χαρά ούτε στον γάμο μου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής πριν καλέσει τον τυχερό τηλεθεατή.

Όταν ο Νικόλας Σπανός Ντόβελος απάντησε στο τηλέφωνο, ο Πέτρος Κουσουλός του ανακοίνωσε ότι είναι ο μεγάλος νικητής του αυτοκινήτου. Η αντίδραση του Καλύμνιου ήταν γεμάτη έκπληξη:
«Πω, απίστευτο… Δεν έχω λόγια», ανέφερε.

Ο τυχερός δήλωσε μάλιστα ότι χρησιμοποιεί ήδη αυτοκίνητο και πρόσφατα σκεφτόταν να το αλλάξει, γεγονός που έκανε το δώρο ακόμη πιο ιδανικό για εκείνον.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε από πού τηλεφωνεί, ο νικητής απάντησε: «Από την Κάλυμνο», με τον Πέτρο Κουσουλό να στέλνει χαιρετισμούς στο νησί των σφουγγαράδων.

Έτσι, το ολοκαίνουργιο PEUGEOT 208 που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από τα στούντιο της εκπομπής ανήκει πλέον στον Νικόλα Σπανό Ντόβελο, ο οποίος φαίνεται πως βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη εκπομπή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Πηγη: https://kalymnos-news.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ