Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων ο θάνατος του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού ταξιτζή Παναγιώτη Καψιώχα. Ο εκλιπών ήταν μία από τις πιο γνώριμες φυσιογνωμίες στον χώρο των ταξί της πόλης και είχε κερδίσει την εκτίμηση όλων για τον ήρεμο χαρακτήρα, την ευγένεια και τη συνέπειά του.
Ο Παναγιώτης Καψιώχας αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ελένη, τις αγαπημένες του κόρες Γεωργία και Βάσω, καθώς και συγγενείς και φίλους που θρηνούν την απώλειά του.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν μέσα από την καθημερινότητά τους, ενώ πολλοί συνάδελφοι και συμπολίτες εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και μιλούν για έναν άνθρωπο πάντα χαμογελαστό και πρόθυμο να εξυπηρετήσει.
Νεκρός ξαφνικά 40χρονος μέσα στο σπίτι του στο Αγρίνιο
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, 2 Δεκεμβρίου 2025, στο Αγρίνιο, όπου ένας 40χρονος άνδρας, ο Θάνος Στεργίου, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον άτυχο άνδρα βρήκαν οι γονείς του, λίγο μετά τις 3:00 το μεσημέρι, χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και απέκλεισε την περιοχή για τις απαραίτητες διαδικασίες.
Ο Θανάσης Στεργίου διατηρούσε κατάστημα με βιολογικά προϊόντα στο κέντρο του Αγρινίου και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία.
Η σορός του 40χρονου θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια.
Νεκρός πρώην Αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας
Πέθανε σήμερα (1/12) το πρωί ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία Σπύρος Παπαναγιώτου, βυθίζοντας στο πένθος το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ.
Ο Σπύρος Δημ. Παπαναγιώτου γεννήθηκε στο Παλαιοχώρι Τυμφρηστού Φθιώτιδας και υπηρέτησε και ως Αντιστράτηγος στην Ελληνική Αστυνομία.
Ήταν Απόφοιτος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διατέλεσε επί μία συναπτή εικοσαετία Τακτικός Καθηγητής σε όλες ανεξαιρέτως τις Επαγγελματικές Σχολές της Ελληνικής Χωροφυλακής και της Ελληνικής Αστυνομίας.














