Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Περιστερίου και τους 16 Μαθητές για την Κοινή Παρέλαση στην Ψέριμο

3
3297

«Μια ξεχωριστή γιορτή ετοιμάζεται να ζήσει η ακριτική Ψέριμος, καθώς πέντε μικροί μαθητές του νησιού θα γιορτάσουν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου παρέα με μια πολυπληθή αντιπροσωπεία από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.
Σήμερα, Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, μαζί με 16 μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, έφτασαν στο αεροδρόμιο της Κω. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, δίνοντας τον τόνο της θερμής φιλοξενίας και της συνεργασίας των νησιωτικών και ηπειρωτικών Δήμων.
Στη συνέχεια, η αποστολή θα μεταβεί στην Ψέριμο για να συμμετάσχει στη σχολική εορτή μαζί με τους μαθητές του νησιού.
Την Τρίτη 28 Οκτωβρίου, οι μαθητές των δύο σχολείων θα παρελάσουν μαζί, τιμώντας με τον πιο πανηγυρικό τρόπο την εθνική επέτειο. Η κοινή παρέλαση θα αποτελέσει μια συγκινητική στιγμή, γεμάτη περηφάνια και ελπίδα, στέλνοντας μήνυμα ενότητας από την άκρη του Αιγαίου.
Η πρωτοβουλία αυτή, που αποδεικνύει πως η απόσταση δεν είναι εμπόδιο όταν υπάρχει θέληση για σύνδεση, προσφορά και κοινή γιορτή, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Καλυμνίων, του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου, του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ψερίμου, καθώς και του Δήμου Περιστερίου.

Πηγη: https://www.kostv.gr/nea/topika/41749-n

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δήμαρχε μόνο εσύ με την ομάδα σου μπορείτε να δοικητε τον δήμο της κω.

    Δεν υπάρχει ουδείς μμααααα. ουδεις που μπορεί να διοίκησή τον δήμο καλύτερα από εσένα και την ομάδα σου.

    • Τόσα χρόνια με τόσα δημοτικά στην ,Κώ, δεν στέλνατε μαθητές εκεί?

      Και υπάρχει και ο ΜΕΓΑΣ ΒΛΑΚΑΣ που λέει…
      ‘Δήμαρχε μόνο εσύ με την ομάδα σου μπορείτε να δοικητε τον δήμο της Κω’
      Πόσο βλάκας θεέ μου και πόση αδιαφορία από όλους τους δημάρχους που υπήρξαν.
      Γι’αυτό φωνάζω συνέχεια….
      ΟΧΙ ΠΙΑ ΚΩΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  2. Ξεφτυλιστηκανε ήρθαν από το Περιστερι για συμπαράσταση. Δεν μπορούσατε από εδώ να στείλετε μια τάξη ;Οι πατριώτες οι Καλύμνιοι;Όλο λόγια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ