Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις υπερηφάνεια που υπηρετείς την Αυτοδιοίκηση.
Στη χθεσινή συνεδρίαση, η Περιφερειακή Επιτροπή, έπειτα από αίτημα του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, Ταξιάρχου κ. Κουλέτση Δημητρίου και με εισήγηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ενέκρινε τη σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καλυμνίων για το έργο «Βελτίωση οδικού δικτύου νήσου Καλολίμνου», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.
Ένα έργο τιμής, εθνικού συμβολισμού και ουσίας, που ενώνει τον προβλήτα με τις υποδομές στρατιωτικής και πολιτικής σημασίας του νησιού.
Ένα έργο που εξασφαλίζει ασφαλή και λειτουργική πρόσβαση σε ένα ακόμη σπουδαίο σημείο του Αιγαίου , εκεί όπου η Ελλάδα αναπνέει περηφάνια και αυταπάρνηση.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει την ευθύνη της χρηματοδότησης και της υλοποίησης, στεκόμενη δίπλα στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής , στους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και το προσωπικό που υπηρετεί το καθήκον με πίστη, σιωπή και φως.
Η Καλολίμνος αποτελεί ένα ακόμη σύμβολο παρουσίας, πίστης και αφοσίωσης.
Κάθε έργο εκεί είναι μήνυμα Ελλάδας,
δύναμης, αξιοπρέπειας και ενότητας.
δύναμης, αξιοπρέπειας και ενότητας.
Με τιμή για τα 60 χρόνια της 80 ΑΔΤΕ, για τα παιδιά της φωτεινής Ελλάδας και με τη βεβαιότητα πως η Αυτοδιοίκηση τιμά στην πράξη όσους φυλάνε Θερμοπύλες, τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων.
Χαράλαμπος Ναβροζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου
Βγάλτε ρε καφκάλες τα 50χλμ από τον επαρχιακό? για να κάνει μαγκιες ο χατζηλαλάκης στο κοψιμιό την πληρώνει ο κόσμος?τι νούμερα είστε τελικα…
Μπράβο Μπάμπη, σου βγάζω το καπέλο.
Κατεστραμμένος, απαρχαιωμένος, επικίνδυνος και με αμέτρητες ελλείψεις. Και το ίδιο ισχύει γενικά για το οδικό δίκτυο της Κω.
να κανετε και μια γεφυρα απο τη ψεριμο στα ιμια.
μας κάνετε κ χάρη δηλαδή σε πράγματα που μόνοι σας έπρεπε να είχατε κανει ψεύτες πολιτικά τη δες της πλάκας αχριστοι είστε ολοι
φτιάξτε τους δρόμους εδώ… μεγάλο πρόβλημα κάθε μέρα με το παραμικρό γίνεται χαμός!! Επίσης απ’ την Τράπεζα Πειραιώς προς χωριά μέχρι το σημείο σχεδόν στο κατάστημα με τους πυροσβεστήρες εδώ και πολλές μέρες είναι θεοσκοτεινα!!!!
500.000€ στο ξερονήσι; Δεν υπάρχουν άλλες ανάγκες στα νησιά που κατοικούνται;
Μπράβο Μπάμπη, να φτιάξετε και σχολείο εκεί και Χυτά.
Προέχουν αυτά !!