Κωνσταντίνος Λαμπριανίδης: Κοινοβουλευτική Τυραννία

4
45

Κοινοβουλευτική Τυραννία

Η πλειοψηφία ενός κοινοβουλευτικού Σώματος διακυβέρνησης ενός Κράτους των 500 Ατόμων, είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει υποχείριο ενός Συστήματος, μακριά από τα συμφέροντα του Κράτους, που υποτίθεται ότι εκλέγεται για να εξυπηρετήσει.

Παραδείγματος χάριν ο Αδόλφος Χίτλερ το 1933 αναδείχτηκε Καγκελάριος της Γερμανίας, επιβάλλοντας τον ευνουχισμό σε διανοητικά καθυστερημένους Γερμανούς καθώς και σε αμετανόητους κουμουνιστές Γερμανούς.

Ένα Κράτος με Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, ΕΑΝ δεν μπορεί να αναδείξει ένα Κοινοβούλιο με μια πλειοψηφία πατριωτικών Παρατάξεων, είναι καταδικασμένο  σε αφανισμό!

Σε ένα κοινοβούλιο, που η πλειοψηφία των Βολευτών της είναι υποχείρια ενός «ξένου» Συστήματος,  τα όποια  συνεκλεγμένα  πατριωτικά Κόμματα εκπληρώνουν μόνο έναν διακοσμητικό  ρόλο, στην όλη υπόθεση του αφανισμού αυτού του Κράτους!

Πατριώτη σταμάτα να ροχαλίζεις!!!

 

Κωνσταντίνος Λαμπριανίδης

Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Κολωνίας και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σαν τον σύγχρονο Προκρούστη, θα σε βάλει στο παγκάκι του και αν περισευεις θα σε κοντύνει και το αντίστροφο.
    Και αν τυχόν έχουν έλθει και μερικά από τα φαντάσματά του, μην τρομάξεις. Τα άρθρα του είναι πιο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ.
    Αχ βρε 7ετεία που είσαι? Μας έχουν ρημάξει τα πολυτεχνικά λαλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ