Εντοπισμός βλήματος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Ρόδο- Ανακοίνωση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος

0
39

Επίσημη ανακοίνωση εκδόθηκε από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό βλήματος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Ρόδο.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων «το πυρομαχικό υλικό εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 80 μέτρων από την ακτή και σε βάθος περίπου 3 μέτρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τις απογευματινές ώρες την 16.03.2025, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου για τον εντοπισμό πυρομαχικού υλικού στη θαλάσσια περιοχή των εκβολών του Αργυρού Ποταμού Καλαβάρδων της Ρόδου. Το πυρομαχικό υλικό (βλήμα πυροβολικού του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου) εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 80 μέτρων από την ακτή και σε βάθος περίπου 3 μέτρων. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου τοποθετήθηκε σήμανση στην περιοχή, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία για τις δικές της ενέργειες.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ