Πεζοπορία στο δάσος,από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Πυλίου, ο «Απελλής»

0
200


Σε μια όμορφη πρωινή μέρα, τα μέλη και οι φίλοι του πολιτιστικού εξωραϊστικού συλλόγου «Απελλής» αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο πίσω τους τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και να βυθιστούν στην αγκαλιά της φύσης.
Ένα ραντεβού στο δάσος της περιοχής Ζιας αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για μια χαλαρωτική βόλτα και μια ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό φυσικό τοπίο που τους περιβάλλει.
Ένας από τους στόχους του πολιτιστικού εξωραϊστικού σύλλογου «Απελλής» είναι η ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής και αυτό θα συνεχίσει η νέα διοίκηση, επισήμανε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Μηνάς Κιάρης σημειώνοντας πως εκτός από πεζοπορικούς περιπάτους θα γίνουν και δενδροφυτεύσεις το επόμενο διάστημα, ενώ έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός του Καρναβαλιού από την οργανωτική επιτροπή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2025 ο Απελλής συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής και οι εκδηλώσεις θα είναι αφιερωμένες στα 45 χρόνια του συλλόγου.
Στον φακό του Kostv μίλησαν και παλαιότερα μέλη του συλλόγου, όπως το ιδρυτικό μέλος, ο κ. Ασλάνης Θεοδώρου, και ο Γιώργος Μαρίνος, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους βλέποντας τον σύλλογο να αναπτύσσεται και να αγκαλιάζεται από τις νεότερες γενιές.

πηγη: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ