Σε 8 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε 45χρονος από Κάλυμνο για διακίνηση ναρκωτικών

0
54

Συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών και τριών μηνών, καθώς και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου (μεταβατική έδρα Κω), σε 45χρονο από Κάλυμνο, κατηγορούμενο για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Το δικαστήριο επέβαλε την ποινή αυτή στον 45χρονο, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε πριν 6 χρόνια, στις 7 Αυγούστου 2018, μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Καλύμνου. Μαζί με τον 45χρονο είχε συλληφθεί και μία γυναίκα που διέμενε στο ίδιο σπίτι, που κρίθηκε ένοχη μόνο για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής ( 3 σφαίρες πολεμικού όπλου) και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 μηνών με τριετή αναστολή. Τέλος για ένα 26χρονο που είχε συλληφθεί μαζί και κατηγορήθηκε σε βαθμό πλημμελήματος (προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για ιδία χρήση), έπαυσε οριστικά η ποινική δίωξη σε βάρος του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ