Σ.Βασιλειάδης-Διοικητής Νοσοκομείου Κω: Τα απογευματινά χειρουργεία στην Κω, θα λειτουργήσουν με «Team Γιατρών» από Αθήνα

6
371

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την υποβολή αιτήσεων για τις τέσσερις θέσεις παθολόγων και τη μία θέση καρδιολόγου που προκηρύχθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κω. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την επόμενη εβδομάδα, όπως επισήμανε ο διοικητής του νοσοκομείου Κω, Σταμάτης Βασιλειάδης .
Παράλληλα με αυτή την σημαντική εξέλιξη για την ενίσχυση του ιατρικού δυναμικού του νοσοκομείου, ο διοικητής ανακοίνωσε ότι τα απογευματινά χειρουργεία θα λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα, με τη συνδρομή ειδικών «ιατρικών ομάδων» από την Αθήνα.
Ερωτηθείς αν αυτό σηματοδοτεί την υποβάθμιση της δωρεάν δημόσιας υγείας, ο κ.Βασιλειάδης τόνισε πως εκεί οδηγούμαστε.

πηγή: https://www.kostv.gr/

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α ρε Γεωργιάδη,όσο και να σε πολεμούν τα κατεστημένα γιατρών και συνδικαλιστών,είσαι ο μόνος που μπορεί να βάλει μια τάξη στην υγεία.Υγεια πιυ την πληρώνουμε πανάκριβα σαν κράτος για να μην έχουμε και να οφελούνται λίγοι.

  2. ETSI…NA SPAEI Η ΚΛΙΚΑ…… ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ «ΧΑΣΑΠΙΔΩΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ !!!!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ !!!!!!!

  3. όχι team γιατρών κ. διευθυντή. με Ομάδα γιατρών. Να μην υποτιμούμε την Ελληνική γλώσσα μας Φτάνει πια με την ξενομανία μιλήστε Ελληνικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ