Μια γιορτή γεμάτη αρώματα τρύγου, πραγματοποίησε ο Παιδικός Σταθμός Πυλίου

0
36


Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Πυλίου Κω, μεταμορφώθηκε σε ένα αμπέλι γεμάτο παιδικά χαμόγελα, με την πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής γιορτής αφιερωμένης στον τρύγο.
Μικροί και μεγάλοι βίωσαν από κοντά την παράδοση του τόπου μας, συμμετέχοντας σε μια σειρά από δραστηριότητες που είχαν ως κεντρικό άξονα τον τρύγο και τα προϊόντα του σταφυλιού. Τα παιδιά, με τη βοήθεια των παιδαγωγών τους, παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με τραγούδια και χορούς τα οποία κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα όλων.
Η εκδήλωση τιμήθηκε από την παρουσία της αντιδημάρχου Παιδείας, κας Κατερίνας Χατζηθωμα, η οποία συνεχάρη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία. Η διευθύντρια του σταθμού, κα Χρύσα Κιάρη, υποδέχτηκε τους παρευρισκόμενους με ένα ζεστό χαμόγελο και τους κέρασε παραδοσιακά εδέσματα φτιαγμένα με τα χέρια της, τα οποία αποτέλεσαν την ιδανική λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους.
Η γιορτή του τρύγου στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πυλίου Κω ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους, καθώς συνδύασε την εκπαίδευση με τη διασκέδαση, την παράδοση με τη σύγχρονη παιδαγωγική.

Πηγη: https://www.kostv.gr/nea/topika/33188-mia-giorti-gemati-aromata-trygou-pragmatopoiise-o-paidikos-stathmos-pyliou

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ