Ξεκίνησαν τα δωρεάν μαθήματα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής, του συλλόγου Ιεροψαλτών Κω (Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6μμ)

0
505
Η βυζαντινή μουσική αποτελεί αναπόσφαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Κω, με την στήριξη  της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου προσφέρουν ένα χώρο συνάντησης και δημιουργίας για όλους όσους επιθυμούν να  γνωρίσουν καλύτερα, την παράδοση μας.
Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του συλλόγου και τα δωρεάν μαθήματα μουσικής που γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στο γρ. του Συλλόγου ιεροψαλτών δίπλα στον ΙΝ του Αγ. Νικολάου Κω, μας δίνει ο πρόεδρος και καθηγητής βυζαντινής μουσικής, Γιώργος Σακέλλης.

Η Βυζαντινή μουσική, εμπνέει μαθητές, όλων των ηλικιών!

«Η μουσική είναι η γλώσσα της ψυχής» και η βυζαντινή μουσική, με τους αιώνιους ήχους και τους βαθυστόχαστους στίχους της, αποτελεί έναν ανεκτίμητο θησαυρό του ελληνικού πολιτισμού.
Στην Κω, ο Σύλλογος Ιεροψαλτών διδάσκει αυτή την πολύτιμη παράδοση σε μαθητές όλων των ηλικιών, συνδέοντας το παρελθόν με το μέλλον.
Με τους μελωδικούς της ήχους και τους βαθυστόχαστους στίχους της, μας ταξιδεύει και εμπνέει, μαθητές κάθε ηλικίας .
Στην έναρξη των μαθημάτων του συλλόγου Ιεροψαλτών Κω, ο φακός του kostv, συνάντησε τον μικρότερο (Δαυίδ Περουλή) και τον μεγαλύτερο (κ.Μιχάλη Γκίνη) ηλικιακά μαθητή που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη βυζαντινή μουσική.

πηγή: https://www.kostv.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ