ΔΙΙΚ: ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 13-20 Οκτωβρίου 2024 – Επιστολή πρόσκλησης | Επετειακή Μουσική Εκδήλωση για τα 50 έτη εισβολής στην Κύπρο

0
35

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω [ΔΙΙΚ], ο  Ιατρικός Σύλλογος Κω [ΙΣΚΩ] και το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Ιατρών [ΠΙΙΙ], σας προσκαλούν στην  ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ που διοργανώνεται  13-20 Οκτωβρίου 2024, στο Ιπποκράτειο Μέλαθρο, στις εγκαταστάσεις του ΔΙΙΚ στην Κω  ,  με  θέμα την ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ κ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. Οι εκδηλώσεις εκκινούν  με ένα Σχολείο Ιπποκρατικής Ιατρικής  και   συνεχίζουν  με ένα διήμερο επιστημονικό  Συνέδριο που εστιάζει στην Ιπποκρατική Ιατρική κ Φιλοσοφία .                                                                                Η Απόδοση του Όρκου του Ιπποκράτη από τους πρωτεύσαντες Απόφοιτους  των Ιατρικών  Σχολών Ελλάδας και Εξωτερικού  για το Ακαδημαϊκό έτος 2023-24, θα λάβει χώρα  στον Ιερό χώρο του Ασκληπιείου της Κω στις   19 Οκτωβρίου [15:00] .

 Είστε  προσκεκλημένοι να παρακολουθήσετε τις διαλέξεις και την Τελετή .

Επισυνάπτεται Πρόγραμμα .

Στα πλαίσια της Ιπποκρατικής  Εβδομάδας  θα Αδελφοποιηθούν  με  ενυπόγραφο  συνυποσχετικό των Προέδρων τους, οι Ιατρικοί Σύλλογοι Πάφου (Κύπρου), Άργους Αρκαδίας και Κω και θα ενεργοποιηθεί η συνεργασία της ΑΜΚΕ «Υγεία για Όλους» με τους Ιατρικούς Συλλόγους Νοτίου Αιγαίου.

Με μεγάλη συγκίνηση θα παρουσιαστεί τιμητικά για τα 50 έτη εισβολής στην Κύπρο, Επετειακή Μουσική Εκδήλωση με τον Μιχάλη Βιολάρη, την Κωνσταντίνα και τον Χατζηκωνσταντίνο Κώστα και χαιρετισμό του Πρέσβη της Κυπριακής  Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Σταύρου Αυγουστίδη.

Την Κυριακή 20/10/24 μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τη Σύναξη Πάντων των Αγίων Ιατρών στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου Κω, θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου [ΔΙΙΚ-Ακληπιείο Κω-ΔΙΙΚ],  προς τιμήν του Πατέρα της Δυτικής Ιατρικής ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ του Κώου, με την υποστήριξη των Special Olympics Hellas και των συνδιοργανωτών, με την ευκαιρία 100 χρόνων από την  ίδρυση του ΙΣ Αθηνών.

Η Ιπποκρατική  Εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με Ημερίδα αφιερωμένη στην Ιαματική Ιατρική-Ιαματικό Τουρισμό.

Εκ μέρους  των συνδιοργανωτών

ΔΙΙΚ              ΠΙΙΙ              ΠΕΡ. Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ         ΔΗΜΟΣ ΚΩ               ΙΣ. ΑΘΗΝΩΝ                    ΙΣ ΚΩ

x                       x                          x                                  x                                    x                                         x

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ