Γ.Νικητιάδης: Εμπρός για ένα νέο συμβόλαιο με το Λαό

2
29

Γ.Νικητιάδης: Εμπρός για ένα νέο συμβόλαιο με το Λαό.

 

Με αφορμή το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Δωδεκανήσου και τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης έκανε την εξής δήλωση:

 

«Από σήμερα ξεκινάμε μία νέα πορεία. Προχωράμε ακόμη πιο ισχυροί, για να αλλάξουμε τη χώρα. Η συμμετοχή όλων των Δημοκρατικών πολιτών στη διαμόρφωση της εναλλακτικής κυβερνητικής πρότασης που θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ και η ενεργοποίηση των Οργάνων του Κόμματος αποτελούν βασικό στοιχείο για την πορεία μας από δω και πέρα. Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εξαλείψει  τις αδικίες των καταστρεπτικών πολιτικών της ΝΔ σε βάρος της μεσαίας τάξης, των χαμηλόμισθων, των συνταξιούχων και των νησιών μας. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα, να αποτελέσει  τη νέα πρόταση διακυβέρνησης της χώρας υπογράφοντας ένα νέο συμβόλαιο με το Λαό. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο μας Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του και στους συνυποψηφίους του για το πολιτικό ήθος που επέδειξαν.» 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ??…….ΣΑΝ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ- ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΑΚΟΓΕΤΕ ΤΟ πασοκ!!!!!!!!

  2. ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΡΙΜΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ

    ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΟ ΚΩ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ 100 ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΠΥΛΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΘΕΣΟΥΛΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ