Δύναμη Αλλαγής: Μετά από 5 χρόνια για τον κ.Νικηταρά , ‘’φταίει’’ ο Κυρίτσης | Πέτυχε τον στόχο του να τον «φάει». Τώρα ας ‘’φαγωθεί’’ με τους πάλαι ποτέ υποστηρικτές του

17
419

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : ‘’ Μετά από 5 χρόνια για τον κ.Νικηταρά , ‘’φταίει’’ ο Κυρίτσης.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Πέντε και πλέον  χρόνια μετά, για τον κ.Νικηταρά για όλα ‘’φταίει ο Κυρίτσης.’’

Στη σύγκρουση του με πάλαι ποτέ υποστηρικτές του, οι οποίοι τον θεωρούν ήδη ‘’τελειωμένο’’, ο κ.Νικηταράς προσπαθεί να εμπλέξει το Γιώργο Κυρίτση.

Αυτό έκανε και με τις επικρίσεις που δέχθηκε για την επίσκεψή του στο Μπόντρουμ και τη συνάντηση του με τον εκεί Δήμαρχο. Αυτή τη φορά το επιχείρημα του κ.Νικηταρά ήταν ότι ‘’ το ίδιο έκανε και ο Κυρίτσης.’’

Η αλήθεια όμως και η πραγματικότητα είναι ότι δεν έκανε το ίδιο ο Γιώργος Κυρίτσης το καλοκαίρι του 2016 . Ο Γιώργος Κυρίτσης δεν πήγε για τις φωτογραφίες, είχε συγκεκριμένη ατζέντα και είχε ενημερώσει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών για αυτή την ατζέντα.

Ο Γιώργος Κυρίτσης προωθούσε τη συμφωνία των Δήμων Κω και Μπόντρουμ για το μεταναστευτικό που προέβλεπε την ανακήρυξη Κω και Μπόντρουμ ως τουριστικής ζώνης και την αμοιβαία συνδρομή και συνεργασίας για τον έλεγχο και την ανάσχεση των μεταναστευτικών ροών.

Αυτό ήταν αναγκαίο αφού εκείνη την εποχή υπήρχαν ακυρώσεις από την TUI της τάξεως του 50% στην Κω και του 90% στο Μπόντρουμ.

Μάλιστα όλα αυτά είχαν πάρει τη μορφή έγγραφης συμφωνίας με 10 άρθρα , για το περιεχόμενο της οποίας ενημερώθηκε το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών  και την οποία για πρώτη φορά δίνουμε στη δημοσιότητα για να βγάλουν οι πολίτες τα συμπεράσματά τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διπλωματικό κείμενο της συμφωνίας υπήρχε αναφορά για τη δημιουργία νέων visa centers για να διευκολυνθεί η επίσκεψη Τούρκων τουριστών στην Κω.

Δύσκολο να το καταλάβουν αυτοί που δεν μπορούν να βάλουν ούτε μια τέντα για τους ανθρώπους στο χώρο Σένγκεν στο λιμάνι.

Η συμφωνία δεν προχώρησε λόγω των διώξεων που υφίστατο ο τότε Δήμαρχος Μπόντρουμ κ.Κοτσαντόν από το καθεστώς Ερντογάν.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Δεν συγκρίνεται μια πολιτική πρωτοβουλία με συγκεκριμένη στόχευση με μια κίνηση εντυπωσιασμού και άνευ ουσίας,  που περιορίζεται σε φωτογραφίες από το Δήμαρχο της φωτογραφίας, ο οποίος  δεν ενημέρωσε και το Ελληνικό  Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ.Νικηταράς πέτυχε το στόχο του να ‘’φάει’’ το Γιώργο Κυρίτση. Τώρα ας ‘’φαγωθεί’’ με τους πάλαι ποτέ υποστηρικτές του.’’

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ναι, φωτογραφήθηκε με τον Κεμάλ από πίσω. Τι ήθελες δηλαδή? Στην Τουρκία η φωτογραφία του Κεμάλ υπάρχει παντού. Να ζητούμε να την κατεβάσουνε πριν από κάθε φωτογράφηση?
      Θυμήσου να το πεις αυτό και στην επόμενη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

  1. Όχι μόνο έστειλε τον κυριτση στα αζήτητα,τώρα θα στείλει όλη την δυναμη αλλαγης,χατζημουρκους,ποντιους,κρητικους,σβυνες. Ο λόγος είναι τόσο απλός,όσο τον κτυπατε οι κωοι τον δυναμώνουν,γιατί γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι είναι ο μόνος που τρέχει για το νησί και τους πολίτες του.Βλεπε σκουπίδια Καλύμνου,ο μόνος που αντιστέκεται σε φακίστες,ν.δ. χτζημουρκους,ποντιους που δεν γνωρίζει από που είναι,προδότες κρητικούς και σβυνες.Τωρα για την δυναμη απαλλαγής, να μου το θυμηθείτε,αυτοί δεν θα κατέβουν καθόλου,θα διαλυθουν,γιατι θα σμιξουν με τον επόμενο υποψηφιο που θα κατεβάσει η νέα δημοκρατία.ΑΛΛΑ αντε που οι ψηφοφόροι της ν.δ.εχουν πάει με τον δήμαρχο,και οι πασοκοι της απαλλαγής που θα διαλυθούν,θα πλαισιωσουν τον δήμαρχο! Βαλτε και τους συριζαιους που είναι με τον δήμαρχο;Αρα ψαχτείτε για τον επόμενο δημαρχο το 2040.Πάντα με αγάπη από έναν νεοδημοκρατη.

    • Νεοδημοκράτη θα συνέλθετε επιτέλους; Θα συνέλθετε; Εδώ δεν συζητάμε γιατί ο κολλητός σου δεν σε κέρασε κοτόπουλο. Εδώ μιλάμε για εθνικά συμφέροντα και ατζέντες. Καταλαβαίνεις ότι η Αντιδήμαρχος καμάρωνε για την Κω ως τουριστικό προϊόν στην Τουρκία βαστώντας τη Μιλιέτ? Το ξέρεις ότι η Μιλιέτ δεκα μέρες πριν έγραφε ότι η Κως είναι Τουρκικό νησί? Ρε αφήστε τα πολιτικά σας. Σοβαρευτείτε όλοι σας λίγο. Στα εθνικά θέματα πρέπει να είμαστε ενωμένοι!

  2. που θα φαγω θουμε μεταξύ μας οι καθαροί Κωοι και τα προμαζεματα.Κρατατε πατριώτες κοιτάτε πως μας κατηγορούν για ΟΛΑ.για να μουν μετά ότι αυτοί είναι οι σωτήρες μας!Αηδεια κατάντησαν.

  3. της κω.δεν συνεργάστηκαν με την περιφέρεια και υποβαθμίζεται το νησί μας.εργα μηδέν στην Κω. μονο η καρέκλα τους ενδιαφέρει τα μισθα και τα έξτρα από τις εργολαβίες. ακατάλληλοι ανίκανοι.χρειαζεται νέοι να εκλεγούν.αυτοι είναι του ΠΑΣΟΚ της αρπαχτης.

  4. ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ MELOS SAS ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΔΥΝΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗΣ;ΠΡΟΧΘΕΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.ΕΣΙΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΠΗΓΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

  5. Μιλήστε ανοικτά αν θέλετε τα σκουπίδια της καλυμνου για να ξέρουν οι κωοι τι γίνετε από εδώ και πέρα,

    • το δήμαρχο σου που υπέγραψε να έρθουν στην Κω. δε φταίει ούτε ο Χατζημαρκος, ούτε κάποιος άλλος. όταν ένας «άντρας» υπογράφει, σέβεται την υπογραφή του Αλλιώς….. τρέχα γυρευε.

  6. Κύριοι της δύναμης αλλαγής,πειτε στους κωους πολιτες με ποιους είστε.

    Με το πασοκ-η-την νέα δημοκρατία.Αντι να υποστηρίζετε το συμφέρον του νησιού,εσείς υποστηρίζεται τα συμφέροντα της νέας δημοκρατίας; Που μπλεξαμε θεε μου.Τουλαχιστον ο προηγούμενος προεδρος(ο κύριος κυριτσης) τα εχωνε σε χατζημαρκο και στην νεα δημοκρατια.Πατε να κοροιδεψετε τους πολίτες και τα συμφέροντα του νησιού; Θα χάστε και αυτούς που είχε μαζέψει ο κύριος κυριτσης.

  7. Οι πόντιοι επί κυριτση ήταν τίποτα τώρα ο νικηταρας τους έδωσε αξία..αυτή είναι η διαφορά..και λένε και τα ευχαριστώ. Λάβαρο είναι ρε ο κεμαλ γιαυτους κατάλαβε τε το ..δεν αλλάζει καλώς ή κακώς….

  8. καλά να πάθετε ζητώ οι λυκοφιλιες. Να δούμε πόσο μάγκας είναι ο χατζημαρκος ας τον διαγράψει

  9. κυριτση οι φωτογραφιες που εβγαλες με φοντο τον κεμαλ ειναι αληθινες. βγες και πες ναι ρε καλα εκανε ο νικηταρας.
    τι θελετε να τους λεγαμε να ξεκρεμασουν την φωτογραφια του κεμαλ για να μιλησουμε για συνεργασια και φιλια των λαων μας?
    τα υπολοιπα ειναι εκ του πονηρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ