Με παλμό, η πικετοφορία αλληλεγγύης στους λαούς του Λιβάνου και της Παλαιστίνης, με πρωτοβουλία του Εργατικού κέντρου ΒΣΔ

3
3326

Με παλμό η πικετοφορία αλληλεγγύης για τους λαούς του Λιβάνου και της Παλαιστίνης,που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ στην πλατεία Ελευθερίας. Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης.
Οι εξελίξεις στην Δυτική Όχθη επιβεβαιώνουν τους κατοχικούς, επεκτατικούς σχεδιασμούς του Ισραήλ, που φέρνουν πιο κοντά τον κίνδυνο γενικευμένου πολέμου στην περιοχή.

Τώρα πρέπει να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά:

Καμιά εμπλοκή στον πόλεμο στη Μ. Ανατολή και την Ουκρανία.
Να κλείσουν οι βάσεις του ΝΑΤΟ.
Να επιστρέψουν στην Ελλάδα όλα τα στρατεύματα από Ερυθρά Θάλασσα, Λίβανο, Σαουδική Αραβία κλπ.
Ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος, στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ
Με τα Σωματεία μας, τους συλλόγους μας, τους φορείς του κινήματος δυναμώνουμε τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για τον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης και τον λαό του Λιβάνου!

πηγη: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θεωρείτε ότι η Ουκρανία δεν είναι το ίδιο με την Παλαιστίνη; Δεν θυμάμαι να είδα κάτι αντίστοιχο 2 χρόνια τώρα.

    • Για τα 380 αγορια και κοριτσια που σφαγιασθησαν στα ξαφνικα, εχετε να πειτε κατι?

      Μονο μια μεγαλη ΝΤΡΟΠΗ σας ανηκει. Αλλα τοσο σας κοβει τοσο ενεργειτε ελεεινα. Αν ειχατε καποιο παιδι δικο σας ανοητα ατομα θα κανατε την ιδια πορεια για τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της Χεζμπολά «Κόμμα του Θεού (Αλλάχ).
      Και μην νομιζετε οτι ειμαι υπερ του Ισραηλ. Και βεβαια ΟΧΙ. Αλλα αυτο που κανανε οι χεζμπολιστες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Και σας θεωρω και εσας ολους ΑΝΟΗΤΟΥΣ και ΧΕΖΜΠΟΛΙΣΤΕΣ.
      Φανταζομαι αν ειχαν επιτεθει δολιως οι τουρκοι στα κατεχομενα εναντιων των Κυπριων και αντιστοιχως οι Κυπριοι τους πετσοκοβαν με καποιο τροπο, σιγουρα εσεις θα διαδηλωνατε υπερ των τουρκων. Ως εκ τουτου αντε να κανετε παρεα με τον δημαρχο σας και το ασκερι του που προσκηναει ΚΕΜΑΛ και φωτο μαζι του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ