Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Πεθαίνει ξαφνικά ο ένας μετά τον άλλον! Νεκρός 60χρονος μέσα στο αυτοκίνητο...

Πεθαίνει ξαφνικά ο ένας μετά τον άλλον! Νεκρός 60χρονος μέσα στο αυτοκίνητο του στη Λάρισα | Αταλάντη: 69χρονος πέθανε στο γήπεδο την ώρα που έβλεπε αγώνα

4
11712

Τραγωδία το πρωί του Σαββάτου στη Λάρισα.

Ένας 60χρονος άνδρας, μετά τις 9.30 το πρωί, άφησε την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητό του, σύμφωνα με πληροφορίες από παθολογικά αίτια, στην περιοχή της Ανθούπολης.

Στο σημείο έσπευσε όχημα του ΕΚΑΒ μετά από κλήση – πιθανότατα του ίδιου του άνδρα – τον οποίο και μετέφεραν στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης για τις πρώτες βοήθειες, αλλά ήταν ήδη αργά.

Αταλάντη: 69χρονος πέθανε στο γήπεδο την ώρα που έβλεπε αγώνα

Αταλάντη: Νεκρός 69χρονος, κατέρρευσε στο γήπεδο την ώρα που έβλεπε αγώνα

Αταλάντη: 69χρονος πέθανε στο γήπεδο την ώρα που έβλεπε αγώνα

Ένας 69χρονος κατέρρευσε την ώρα που έβλεπε τον αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας στη Φθιώτιδα ανάμεσα στην Αταλάντη και τη Στυλίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilamia.gr, ο άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στις εξέδρες.

Ο γιατρός του αγώνα έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον 69χρονο ενώ άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε τελευταία του πνοή.

Νεκρός ξαφνικά κάτοικος της Αταλάντης την ώρα που παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας

Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Καρατράντος σε ηλικία 69 ετών.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και πάντα κοντά στην τοπική ομάδα της Αταλάντης, παρακολουθούσε τον αγώνα ΑΠΟ ΑΤαλάντης- Στυλίδα, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του…

Ο ΠΑΣ Φθιώτιδας, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την βαθιά του θλίψη, στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη (Τάκη) Καρατράντου για τον αδόκητο χαμό του.

Ο Τάκης ήταν ένας ποδοσφαιράνθρωπος που πρόσφερε, τόσο στην ομάδα του ΑΠΟ Αταλάντης, που την υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής, πρόεδρος και παράγοντας, όσο και στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο ως μέλος του ΠΑΣ Φθιώτιδας και της Διοίκησης Καρακάξη στην ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Τάκη Καλό Ταξίδι…

Σοκ στην Σκωτία! Νεκρός ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας

Ο πρώην πρώτος υπουργός (πρωθυπουργός) της Σκωτίας, Άλεξ Σάλμοντ πέθανε σήμερα σε ηλικία 69 ετών, στην πόλη Οχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάλμοντ πέθανε κατά τη διάρκεια γεύματος σε ξενοδοχείο της παραλίμνιας πόλης της Βόρειας Μακεδονίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή.

Χθες, ο Άλεξ Σάλμοντ ήταν ένας από τους ομιλητές σε φόρουμ για την πολιτιστική διπλωματία, που συνδιοργάνωσε το γραφείο του πρώην προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, Γκιόργκε Ιβάνοφ, το Διεθνές Κέντρο “Alliance of Civilizations” και το Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας από το Βερολίνο.

Τον θάνατο του Άλεξ Σάλμοντ γνωστοποίησε το γραφείο του Γκιόργκε Ιβάνοφ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους θανάτους, σας το εγγυώμαι εγώ. Για αυτό να πάτε να εμβολιαστείτε όλοι, για το καλό σας είναι άλλωστε. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος.

  2. Οι ανακοπές δε γεννήθηκαν ξαφνικά το 2021. Υπήρχαν ανέκαθεν και πάντα ήταν ξαφνικά! Από δω και πέρα κάθε θάνατος θα έχει αιτία τα εμβόλια είτε τα κάνανε είτε όχι. Αυτό δεν παίζει ρόλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ