Υπαίθριο κουρείο έστησαν σήμερα οι μετανάστες κάτω από την Περιφέρεια – Η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη

3
765

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το απόγευμα, φωτογραφία συμπολίτη μας η οποία φανερώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το μεταναστευτικό στην περιοχή μας!

Μετά τη… μπουγάδα που είχαν απλώσει οι ομάδες των μεταναστών που κινούνται ανεξέλεγκτα σε πάρκα, πλατείες, μία μέρα μετά, είχαν στηθεί υπαίθρια κουρεία κάτω ακριβώς από το κτιριακό συγκρότημα της Περιφέρειας, σε ένα επίσης από τα πιο κεντρικά σημεία της Ρόδου.

Η κυβέρνηση πάντως και τα αρμόδια υπουργεία, πέρα από τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα που έχουν δώσει κατά καιρούς, αρνούνται πεισματικά να ενισχύσουν τις υπηρεσίες που μπορούν να ελέγξουν τις μεταναστευτικές ροές στα νησιά μας: Το λιμενικό δηλαδή και τις αστυνομικές αρχές, αγνοώντας τις εκκλήσεις αλλά και τις προτάσεις του Δημάρχου Ρόδου κου Κολλιάδη και άλλων φορέων.

Προφανώς, αφήνουν την κατάσταση να φθάσει στο απροχώρητο και στη συνέχεια να λειτουργήσουν και στη Ρόδο δομή φιλοξενίας όπως αποκάλυψε πρόσφατα η εφημερίδα «Τα Νέα¨.

Η φωτογραφία, είναι αποτυπωμένη σήμερα 12 Οκτωβρίου το απόγευμα στο πιο κεντρικό ίσως σημείο της Ρόδου.

 

(Φωτο: Τ. Κρητικού) 

πηγη: https://www.rodiaki.gr/article/520020/ypaithrio-koyreio-esthsan-shmera-oi-metanastes-katw-apo-thn-perifereia-h-katastash-ginetai-oloena-kai-pio-dyskolh

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ