Απάντηση Δήμου Κω (με φωτογραφίες…): Κατώτερος της ευθύνης που του αναλογεί ο κ. Ναβροζίδης

228
54437

Κατώτερος της ευθύνης που του αναλογεί ο κ. Ναβροζίδης

 

Πριν δύο χρόνια, ο Θεοδόσης Νικηταράς βρέθηκε στο στόχαστρο γιατί στήριξε την κατασκευή Μνημείου Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, στην Κω.

Ο τότε Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, δήλωνε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 ότι «Η κατασκευή μνημείου για τη δήθεν Γενοκτονία στην Κω, αποτελεί μία ακόμη προβοκάτσια της Ελλάδας«.

Παρόλα αυτά, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, υλοποιεί την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, «βάζει πλάτη» στη διαδικασία και κάνει τα εγκαίνια του Μνημείου, στις 6 Οκτωβρίου 2022, παρά τις «πιέσεις» που δεχόταν σωρηδόν εκείνη την περίοδο.

Και αυτό, ως πράξη τιμής, στην ιστορική μας μνήμη.

Την επόμενη χρονιά, το 2023, επισκέπτεται το Bodrum, επικεφαλής αντιπροσωπείας του δήμου Κω. Στο γραφείο του δημάρχου Bodrum, αναρτημένο το πορτραίτο του Κεμάλ Ατατούρκ, του εθνάρχη της Τουρκίας, σύμφωνα με το Σύνταγμα της. Πορτραίτο που βρίσκεται παντού. Γνωστό αυτό άλλωστε, σε όλους όσοι έχουν επισκεφθεί την Τουρκία.

Στο δήμο Bodrum υποδέχονται φιλόξενα τον Δήμαρχο Κω, αν και εν πολλοίς είχε χαρακτηριστεί “ανεπιθύμητος”. Στο όνομα της ειρηνικής συνύπαρξης των δύο λαών, στο όνομα των καλών διμερών σχέσεων των δύο γειτονικών δήμων.

Η εθιμοτυπική φωτογραφία, στο γραφείο του δημάρχου Bodrum, ίδια ακριβώς. Πέρυσι όμως,  σιωπή. Έτος εκλογών γαρ, δεν συνέφερε τον κ. Ναβροζίδη.

Εφέτος, ως πρόεδρος των Ποντίων στην Κω, χαρακτηρίζει τον δημοκρατικά εκλεγμένο δήμαρχο από τους Κώους πολίτες ως «επικίνδυνο». Τον άνθρωπο που χάρη σε αυτόν και τη στήριξη που παρείχε, υπάρχει το μνημείο του ποντιακού ελληνισμού στην Κω.

Δηλαδή οι Τούρκοι, αν και «ανεπιθύμητο», τελικά  τον υποδέχονται, αντίθετα ο πρόεδρος των ποντίων στην Κω τον θεωρεί επικίνδυνο!

Ω καιροί, ω ήθη, που τα πάντα εξαργυρώνονται ως φαίνεται στο βωμό της ιδιοτέλειας και  του συμφέροντος. Αντί του ευχαριστώ, χολή….

Προφανώς, με βάση τα κριτήρια του κ. Ναβροζίδη, το ίδιο επικίνδυνοι κατά τον ίδιο θα πρέπει να είναι, αν και δεν τόλμησε να το πει ποτέ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ο πρώην δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης, οι δήμαρχοι Νισύρου, Λέρου, Λέσβου, Σύμης, που φωτογραφήθηκαν σε εθιμοτυπικές επισκέψεις τους στη γείτονα χώρα, έχοντας στο κάδρο το πρόσωπο του Κεμάλ Ατατούρκ. Δίνουμε για αυτό το λόγο τις σχετικές φωτογραφίες στη δημοσιότητα.

Όσο και αν επιχειρείται η όξυνση και η διάσπαση της ενότητας της Κωακής κοινωνίας, για την εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων, που δεν έχουν να κάνουν με τα συμφέροντα των δημοτών της Κω, ο δήμαρχος Κω θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση των συμφερόντων των Κώων πολιτών.

Αυτούς που επενδύουν στην πόλωση, με ακραίες, επικίνδυνες, απολίτικες συμπεριφορές, η κοινωνία θα τους θέσει στο περιθώριο.

 

Γραφείο Τύπου

 

 

 

228 ΣΧΟΛΙΑ

    • ακριβώς!!! το 2019 ανέλαβε ο Ναβροζίδης και ότι δείχνει είναι πριν το 18 λάσπη να πέφτει.

  1. Δηλαδή τους έκανες και χάρη ε; Πόσους υποψήφιους ποντίους είχες ρε ανθρωπάκι; πες τον κόσμο. θα τα πούμε όμως

  2. Κύριε Δήμαρχε έχετε νομίζω χάσει το μέτρο με τις προσωπικές επιθέσεις πλέον. Δυστυχώς έχετε αλλοιωθεί πιστεύω. Η πράξη σας θα μπορούσε να εξηγηθεί με ένα συγνώμη. Γιατί ότι και να λέτε η φωτογραφία σας στο κάδρο του σφαγέα είναι ατόπημα.

  3. Καλά ότι βάζουν πρώτα το Τσίπρα από το Μητσοτακη δείχνει την εμπάθεια του γραφειου τύπου ΣΥΡΙΖΑ δήμου κω.
    Μάγκες τελειώσατε θα σβήσετε από το χάρτη

  4. Τσιπρας το αφεντικό σου. καλά γνωστά αυτά τεο. έχεις γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο και ασχολείσαι με τον Ναβροζίδη.

  5. Γιατί δεν ασχολείστε λίγο με την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ που πέταξε τον εφοπλιστή από πρόεδρο ;;;; Ή μήπως ανοίγει ο δρόμος τώρα για τον τεο;;;;;

  6. Ρε λαμόγια του σφύριζα Μαζευτείτε ……..
    Έχετε κάνει το δημαρχείο πολιτιστικό σύλλογο με αναθέσεις στην Αγία οικογένεια πέτρας και στησατε μαγαζάκι και μιλάτε ακόμα ;;;;

  7. Πες αλεύρι ο επόμενος είναι έτοιμος και έρχεται. Αλλά ξέρεις πως θα γίνει Ε ;;;;; Το τελευταίο 6μηνο πονάει πιο πολύ

  8. Τι βλέπω στις φωτογραφίες ήταν και η Μαρέβα μου πηγε να τιμήσει τον τούρκαλο γυμναστή για τα κατάρτια

  9. Παντού η φάτσα σου παίζει; πατάς στην γη.; ρεζίλι παντού ο Ναβροζίδης σε έκανε;
  10. Χρυσοπουλος χόνδρος Τελλη χατζηχροστοφης μαραγκός βλαχου που πήγε η φωνούλα σας ρε παιδιά ;;; Δαγκώσατε τη γλώσσα σας ή είστε από τους περήφανους της εξωτερικής πολιτικής του τουρκοφαγου ;

    • ΣΑΣ ΤΑΠΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

  11. συνηθίσετε τον σφαγεα σας . πάρτε καδρα στα σπίτια σας προσκυνημενοι. Ο Νικηταράς σας το λέει ξεκάθαρα, θα τον ξανά φέρει

  12. Λαμόγια ανίκανοι δεξιοί και σφυριζαιοι…..
    Ρε ο Γιαννάκης ο Μαρ σας γλεντάει ανδρείκελα του τεο. Δεξιά ανίκανοι να υπερασπιστούν τα πιστεύω τους

  13. Σίγουρα αγέννητος ήταν το 19 αφού το μυαλό του είναι λιγότερο από ενός πεντάχρονου χα χα χα

  14. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ. …… ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  15. Ε ρε μποχαλοι επιτέλους δείξατε ποιοί είστε, μαρτυρατε χωρίς ξύλο τουρκοσποροι θα είστε μια ζωή και θα ζείτε με τους λάθρο και τους Αλή πασάδες μες τα σπίτια σάς

  16. Επέλεξες να επιτεθείς σε αυτόν που προσπάθησε να σε προστατεύσει. έχασες την μπάλα εσύ και το γραφείο τύπου σου.

  17. καλά κάνει ο δήμαρχος και τα βγάζει όλα στη φόρα….
    αφού τον πολεμούν πρέπει να αντιδράσει..
    και ο Ναβροζιδης θα χαθεί από τον πολιτικό χάρτη έτσι όπως πάει…

    • τι έβγαλε ρε πληρωμένε 12 το βράδυ το δημαρχακι σου; Τον κακό κυρίτση; ούτε πρόεδρος ήταν ο Ναβροζίδης τότε.

  18. παλι καλά που υπάρχει και ο Ναβροζιδης και βλέπει και λόγο φως αυτό το πολιτικό σκοτάδι του νησιού. εύγε

  19. Ποιάς ευθύνης? αυτός είναι παντελώς ανεύθυνος. Κακώς ασχολούμαστε με τη φάτσα του.

  20. ΠΕΡΙΣΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ. ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝΗΤΟΣ. ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΡΚΟΥΒΓΙΑΛΟΥ.

    • Ρε μπαγλαμά 1 Μαΐου πόθος ζητούσε από την Μενδώνη να παραιτηθεί; σας γλενταει. έχετε γίνει στο Πανελλήνιο γνωστοί για λάθος λόγο

      • Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!
        ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

        • Οι Πόντιοι είναι το μεγαλύτερο lobby της Ελλάδας , Θεοδόση που πας; Ζήτα συγνώμη να το μαζέψεις δεν έχεις ιδέα τι σου συμβαίνει. Όλη η Ελλάδα σε λέω προδότη. Σταμάτα τον εγωισμό.

  21. Η σπείρα του χατζημαρκου που εδρεύει στην Κω, το μόνο που κάνει είναι να σπέρνει διχόνοια.

        • 2500Ναβροζίδης, 3000 Σβύνου, 2500 Κρητικός, 1500 Αβρίθης. τίποτα κάτι ποσοστά νικηταρά μετράω και μου βγαίνουν 20τακατο

      • ΘΕΟΔΟΣΗ
        ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,
        ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ,
        ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
        ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ.

        • ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ Μ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΗΚΗΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΙΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΕ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΞΥΠΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΛΕΠΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΒΡΩΜΑ Κ Τ Λ

    • βρε πως σας λυπαμαι. ο νικηταρας σας ξεσκισε με τις φωτογραφιες.
      τωρα ρουφιανακια του χατζηροδιτη, να στειλετε τις φωτογραφιες του πρωθυπουργου, και του δενδια στον κασιδιαρη και στον νατσιο.
      χρυσαυγητακια, ντροπιαζετε τους ποντιους,ειστε δουλικα, υποτακτικοι του ροδιτη, πολιτικα κατακαθια .

  22. IP: Μακρυγιάννη , IP : Κακό Πουρνάρι IP: Καρδάμαινα, IP : Άγιος Νεκτάριος

    • ΝΑΒΡΟΖΙΔΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΣΕΝΑ ΠΗΡΕ ΧΑΠΑΡΙ ΤΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΧΙΧΙΧΙΧΙ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

      • Ένας Πόντιος με ψυχή. Ο μόνος στην Κω που αντιστέκεται με ψυχή στην τουρκοποίηση της Δημοτικής Αρχής.

  23. 23:32:20-23:20:12-23:20:12. βρε σκιυληκι χωρις πετσα εαν εχεις την σιχαμένη φάτσα,βγες επώνυμα και γράφε όλα τα σχολια.Με το που βγάνει ένα σχόλιο στα σαιτ καθεσαι και γράφεις όλα σιχαμενοσχολια,που μόνο χολή βγάζουν.χολιασμενο σκουλήκι.Σε ξέρει όλη η Κως,με τα ίδια ονόματα.Τωρα γραφεις και σαν πατσαβουρας,καλιανος.Ο νικηταρας θα σε στείλει παλιοτομαρο.Και ξέρεις που θαψσε στειλει?????Είσαι ότι ποιο βρωμερό ον που υπάρχεις.

  24. Ναβροζίδης μόνο . Στις επόμενες εκλογές ο εκλεκτός Χατζημάρκου για την Βουλή και άντε γειά σας. Σας γλεντάει. Γράψτε το αυτό. Και μετά θα απορείτε πως έγινε. Είναι παίκτης για δυνατά μυαλά, χαμπάρι δεν παίρνετε.

  25. Να χαρώ εγώ υπεύθυνο ψηφιακής διακυβέρνησης το έμμισθο τρολάκι για να του γράφει όλα τα σχόλια τα σαββατόβραδα που χλαπακιάζει τις ψαρούκλες του στα κολύμπια

  26. Έχει καταλάβει κανείς ότι σας χτυπάνε στα σχόλια με μποτάκια; Νομίζω πως κάποιος σας κάνει πλάκα.

  27. Μπράβο πόντιε είσαι ο επόμενος έπαρχος, την ντίνα και τον ψηλό θα τους κλαδέψω λόγω ανεπάρκειας χικ χικ

  28. τρολακια νικηταρα πληρωμενα παντε για ύπνο. πεθανατε. το ρομποτακι γράφει +1 για κάθε σας αηδια

  29. 2500Ναβροζίδης, 3000 Σβύνου, 2500 Κρητικός, 1500 Αβρίθης. τίποτα κάτι ποσοστά νικηταρά μετράω και μου βγαίνουν 20τακατο

  30. Ρε είστε σοβαροί; Θα κάτσουμε να συζητήσουμε για το ποιος βγήκε φωτογραφία με τον Σφαγέα πριν χρόνια; Πάτε καλά ρε; Ναι βγήκατε; Καμαρώνετε κιόλας; Εδώ στην Κω βλέπω ένα ιδιότυπο γλείψιμο στην Τουρκία. Οκ καλή η μπαντανόβουρτσα αλλά τα μεμετια έχουν εδώ πράκτορες και έχουν στήσει το δικό τους παιχνίδι.

    • Πίστα Χρυσόστομε. Ο άνθρωπος έχει κόμπλεξ αντί να δει ότι έχει γίνει ρεζίλι παντού.

  31. ΣΒΥΝΟΥ,ΚΡΗΤΙΚΕ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ,ΑΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΝΤΙΟΣ ME KAΠΑ ΕΙΣΑΙ,ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΕΡΜΕΝΤΕ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ΄΄΄΄΄΄ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΕΔΩ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΕΡΜΕΝΤΕΣ.ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

    • αν είχες σχέση με την αλήθεια θα το έλεγες Πλατάνι. ξέρεις τι είσαι; μπαγλαμά και που είσαι μπαγλαμά, βόλτα στον κερμεντε θα κάνουν πάλι και πρώτοι θα είναι. ενώ ο τοντοσακι 20τακατό

  32. Μα τι τους τάζει ο Ροδίτης και πέφτουν σε τέτοια παιδαριώδη λάθη; Πάει και ο πόντιος. Και με εκκωφαντικό τρόπο. Τελικά τα σκουπίδια έχουν πολύ «ψωμί» ακόμα….

  33. Έλεος με εσάς. όλη μέρα βρίζετε και βγάζετε χολή για όλους. όποιος δήμαρχος και να βγει θα τον βρίζετε. τι θέλατε να κάνει; να πει στον άλλο δήμαρχο κατέβασε το κάδρο αλλιώς δεν φωτογραφίζομαι.; όσοι πήγαμε Τουρκία παντού υπάρχουν αφίσες του Κεμάλ και κόκκινες σημαίες.οταν είσαι σε ξένη χώρα ακολουθείς και σέβεσαι ό,τι υπάρχει. οι σχέσεις με τη γείτονα κρέμονται από μια κλωστή. μην βάζετε φωτιά και την καταστρέφετε.πολιτισμος είναι ο σεβασμός στον άλλο. γι’αυτό πια δεν θέλει κανείς να ασχοληθεί με την πολιτική.γιατι βρέξει χιονίσει φταίει ο δήμαρχος ο έπαρχος ο κάθε βουλευτής ο πολιτικός. μήπως φταίει ο κακός μας ο καιρός; λυπάμαι που ζω δε ένα όμορφο νησί αλλά με τέτοιους ανθρωποφάγους γύρω μου. ο ηλεκτρονικός κανιβαλισμός με τρομάζει.

    • Σοβαρά τώρα σέβασαι τη χώρα και τους κανόνες της; Και εμείς γιατί ανεχόμαστε κάθε καρυδιάς καρύδι απο το πουθενιστάν το πουτανιστάν το πουστανιστάν κλπ να αλωνίζει το τοπο και να μας ζαλίζει με τα περί ελευθερίας εκφρασης, σεβασμού ατομικών δικαιωματων και ότι μα..κία τους κατέβει; Και πού στον τόπο μας! Πλάκα κάνετε; Προσβολή στους φιλοξενούμενους και απαξίωση τους η φωτογραφία μπροστα στον σφαγέα τους.
      Ξεφτίλες όλοι και οι παλιοί και οι τωρινοί. Πουλημένοι για μια ματαιοδοξία. Ξεφτίλες Όλοι!
      Και ο ΝαΒρο να σιωπαίνει γιατί όταν έτρωγε και μοίραζε στις εκλογές απο τον Νικηταρά το ειχε κλειστό το στοματακι του….Σιγά τον αγωνιστή που υψωσε ανάστημα (χαχαχαχα)

  34. Σοβαρά τώρα, υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ο Χατζηλάκκος θα φτιάξει Νοσοκομείο στην Κω? Ρίξτε μια ματιά στα έργα και τις ημέρες του και θα καταλάβετε μέχρι που φτάνει. Από τον κόμβο με τα φωτάκια της Αντιμάχειας, μέχρι τα led λαμπάκια του Επαρχιακού δικτύου. Άτε πες κούρδισε και το ρολόι στο Επαρχείο.
    Μερεμετθακια δηλαδή και μελέτες. Πολλές μελέτες. Δέκα χρόνια τώρα στήνει υδατοδρομια στο Αιγαίο και υδροπλάνο δεν φάνηκε.
    Αν είσαι Κώος και δεν σε ταΐζει ο Χατζηλάκκος, δεν έχεις κανένα λόγο να τον ψηφίζεις και να τον υποστηρίζεις.

  35. Συνιστώ ψυχραιμία συμπολίτες!!!
    Ηρεμήστε, χαλαρώστε και,σκεφτείτε…..όλοι αυτοί που κράζετε είναι υπάλληλοι μας, τους ψηφίζουμε για να μας εκπροσωπούν, είτε σε κοινότητα, είτε σε δήμο, είτε στην χώρα ολόκληρη….. επομένως για να είναι εκεί, στην εκάστοτε θέση, την ανέλαβε από εμάς, τον απλό λαό…..πρώτα θα βρίζετε και θα ρίχνετε χολή για τον ίδιο σας τον εαυτό, παίρνουνε όλοι αυτό που δίνουμε το δικαίωμα να γίνει.
    Παράδειγμα: δεν φταίει ο Άδωνις που είναι υπουργός, τον ψήφισαν 55.000 πολίτες, δεν φταίει ο ο νυν δήμαρχος, πήρε τον ψήφισε το 60%, δεν φταίει ο αντιπερειφεριαρχης πήρε 2500 σταυρούς……ότι πληρώνεις παίρνεις, όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος…..ας ψαχτουμε μέσα μας , τι θέλουμε, τι πρέπει και ποιος αξίζει πραγματικά να μας αντιπροσωπεύει σε αυτόν τόπο επιτέλους!!!
    Υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:
    Ικανός αλλά μη πρόθυμος
    Πρόθυμος αλλά μη Ικανός
    Ικανός και πρόθυμος
    Είναι τόσο απλά!!!
    καληνύχτα σας!!!

  36. Φέρνω τα δικαιώματα μου στο νησί να ψηφίσω ανοιχτά Ναβροζιδη γιατί υπόλοιποι είναι για κλάματα από την δημοτική αρχή

  37. 30 σχόλια άφησε πριν κοιμηθεί ο τεοντοσάκος σας. είχε την ανάγκη. εμμονικός όπως είναι να αφήσει λάσπη. ένας τεμπέλης που τον νοιαζουν μόνο τα ανώνυμα σχόλια μόνο έργο δεν θα κάνει 4 χρόνια. Κάντε τον σταυρό σας.

  38. Ποιος σας είπε πως όλοι οι άλλοι γελοίοι που φωτογραφήθηκαν κάτω από την φωτό του σφαγέα ήταν σωστοί; Δεν ξεπλύνεσαι επικαλούμενος προηγούμενους άπλητους.

  39. Και ποιος είσαι.. Πόλλοι δεν σε γνώριζαν.. Έτσι τιυς έδωσες την ευκαιρεια μέσα από τα γραπτά σου. Να σε γνωρίσουν…. ΕΊΣΑΙ…εκτός από …………….
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ..
    ΓΘΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ
    ..
    ΑΡΕ ΝΙΚΗΤΑΡΆ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣ ΠΟΙΑ… ΡΟΎΦΑ, ΚΥΡΙΤΣΗ, ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ, ΣΒΥΝΟΥ, ΝΑΒΡΙΖΙΔΗ…. ΧΑΧΑ Α… ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ

  40. όλοι εσείς που γράφετε υπέρ το νοβροτζιδη μάθετε και στα παιδιά σας ότι η προδοσία είναι πηγάζει από εσάς τι κέρδος έχει ο Δήμαρχος από αυτές τις φωτογραφίες και τι επιδιώκει ο νοβριτζιδης. φυσικά προσπαθεί να την πει στον δήμαρχο γιατί υποστηρίζει να φέρουν τα σκουπίδια εδώ. είστε πολύ οι 3 που γράφετε τα σχόλια υπέρ του νοβροτζιδη και φυσικά τα ανέκδοτα έχουν βγει για τους Πόντιους με κάτι τέτοιους όπως ο νοβροτζιδης.

  41. Μα και αυτοί που βγήκαν τότε φώτο τους κραξανε και αυτό είχε αντίκτυπο να μην ξαναβγουν. Θεοδόση μια συγνώμη στις μνήμες των παππουδων μας δεν είναι ντροπή!!!

  42. Αξιωματικέ δημαρχε αυτη η απαράδεκτη συμπεριφορά δεν σου αξίζει σε εκλιπαρώ για τα επόμενα χρονιά να γίνεις κυριτσης άμεσα γιατι η δημοκρατία δεν εκπηδάτε απο αρκετούς.

  43. ΤΟ ΟΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ!!ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΡΑΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ! ΑΦΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΦΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΧΡΙΣΤΟΣ!ΜΙΑ ΒΑΝΔΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧ…. ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!!

  44. ξεβράκωμα σε ρωσσοπόντιους τυχοδιώκτες, χατζηλακούβες, απολειφάδια της ΔΑ και λοιπούς. Μπράβο Θεοδόση μην σταματάς να τους ξεφτιλίζεις

  45. Βάλτε το Κολοκότρωνη με τη σημαία στο αλογο καβάλα, στο γραφείο του δημάρχου και φωνάξτε τους για φωτογραφία να δούμε θα κάτσουν; Αμ δέ….εσείς στηνόσαστε σαν γανύμηδες…..

  46. Τι βλακε,ιες,Εών διαβάζω.Τι φτηνή αντιπολίτευση.πειδή ο δήμαρχος πέρασε πριονοκορδέλα τον Χατζημάρκο στη συνέντευξη του για το νοσοκομείο πήρε γραμμή ο Ναβροζίδης να τον διαβάλλει και να Το λυπηρό είναι ότι υπάρχει ακροατήριο.Κρίμα κρίμα για την κοινωνία μας!!@

  47. Θεοδοσάκι αγόρι μου επειδή ξεφτιλίστηκες κοίτα να πεις συγνώμη γιατί έχεις εκτεθεί

  48. Ζήτα συγνώμη από τους Πόντιους και τους Μικρασιάτες σε όλη την Γη, δεν έχεις ιδέα τι σου έρχεται.

  49. Οι Πόντιοι είναι το μεγάλο lobby τηε Ελλάδας , Θεοδόση που πας; Ζήτα συγνώμη να το μαζέψεις δεν έχεις ιδέα τι σου συμβαίνει. Όλη η Ελλάδα σε λέω προδότη. Σταμάτα τον εγωισμό.

  50. Ρε Θεοδόση σκέψου λογικά. Τι πηγές και έκανες, σε αγαπάμε τόσο πολύ και δεν θέλω να ξανά ακούσω για εσένα. Πολύ κρίμα

  51. Ναβροζίδη έχεις τόσα κιλά αχλάδια που σκέφτομαι συχνά ότι δεν φοβάσαι την σκιά σου.

  52. Δεν μιλάω, δεν μιλάω θα γράψω όμως τώρα πρώτη φορά. Που είναι οι μικρασιάτες; Λίγο αξιοπρέπεια δεν υπάρχει; Ως Πετρουμιανή ντρέπομαι, οι Πόντιοι σε αυτό δεν θα έπρεπε να είναι μόνοι τους. Οι Πόντιοι έσωσαν την αξιοπρέπεια του νησιού μου. Είμαι θυμωμένη πραγματικά. Η εικόνα του σφαγέα μας έγινε συνήθεια;

  53. Τόσα χρόνια ξέρετε ποσοι πολιτικοί έχουν φωτο με τον κεμαλ και τον κάθε κεμαλ , ξεχάσατε τον άλλο που έκανε τεμενάδες η ντορα με κουμπάρο ερντογαν τόσοι δημάρχοι νησιώτες που εχουνε αλισβερίσι σαν του δημάρχου με φωτογραφίες αναμνηστικές ίδιου τύπου κλπ ρε συνέλθετε να πούμε για μια φωτο θα πάει στράφι η πορεία και το ήθος του ανθρώπου και του χρεώνεται τα ακατανόμαστα για μια άτυχη στιγμή εν παση περίπτωση

    • Άτυχη περίπτωση είπε και ο Σύλλογος στο πρώτο ΔΤ και ο άτυχος άρχισε τις προσωπικές επιθέσεις δήθεν γιατί ο Ναβροζίδης είχε λέει αλλά θέματα. Πόσο φθηνό Θεέ μου. Ας έλεγε ένα συγνώμη, τι παραπάνω του ζήτησαν αλλά ο εγωισμός κακό πράγμα

  54. Εγώ πιστεύω σε εσένα δημαρχε, μήπως σου την έστησαν οι Υπάλληλοι με τις φωτογραφικές; Αυτό ειδικά με τα αυτιά του αλόγου είναι ερασιτεχνισμός.

    • χαχαχαχαχαχαχα καλό και αυτό. μια κοινότητα με 1000+ άτομα δεν σε έχει ανάγκη εσένα διαβάλτη. να μην έρθεις αλλά αν έρθεις πες μας το όνομα σου να σε πετάξουμε με τις κλωτσες

    • Sold Out θα είναι και όλες οι επόμενες και τον Ναβροζίδη πρώτο θα τον βγάλουμε, όπως βγάζαμε Περιφερειάρχη Μαχαιρίδη και αντιδήμαρχο Δουδους. Κάτι δεν έχετε καταλάβει αστείοι χαχαχαχαχαχ

  55. Δεν έχει να φάει ο κόσμος, τα ενοίκια και τα έξοδα έχουν πάει στο Θεό και ο μέσος υποανάπτυκτος βαλκάνιος γραίκυλος ασχολείται με ρωσσοπόντιους, δήθεν χαμένες πατρίδες και ξανθά γέννη. Γιαυτό θα στε μια ζωή τα γκαρσόνια και οι τουαλετοκαθαριστές της υπόλοιπης ευρώπης. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος

    • Είσαι τουλάχιστον επικίνδυνος όπως ο Δήμαρχος σου. Υπαλληλάκι άκου υπάρχουν μόνο παλιννοστούντες και μάτωσαν για την πατρίδα και φυσικά χρησιμοποιείς ακραίες εκφράσεις γιατί είσαι ένα σνομπ αλατάκι από μια ράτσα μια χούφτα. 2εκ. Έλληνες Ποντιοι υπάρχουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχουν το μεγάλο lobby και από τον τελευταίο δεν έχεις της μισή ψυχή ανώνυμο ανθρωπάκι.

    • Άσε ρε τον πρόλογο που είναι δήθεν χαμένες πατρίδες. Σου έβαλε ο δήμαρχος σου φερετζέ; Αλητήριο.

    • Μην ξανά πεις ρωσοπόντιος ρε άσχετε. Εκ Ρωσίας Έλληνες ή παλλινοστούντες λέγονται και η Κως έχει 10 οικογένειές νοικοκυραίους με επιχειρήσεις μια και μια.

  56. Εδώ ο κόσμος καίγεται, η Κως κάθε πέρυσι και καλύτερα και αυτοί ασχολούνται ακόμα με τον χαρτοπόλεμο για τις εντυπώσεις! Μία φορά, έτσι για αλλαγή, κάντε ένα σημαντικό έργο, που ένα σωρό έχουμε ανάγκη σε αυτό το νησί, κάτι χειροπιαστό τέλος πάντων και κλείστε έτσι τα στόματα των πολιτικών αντιπάλων σας… Μία φορά!

  57. Προδότη αυτήν την στιγμή σας κράζει το Πανελλήνιο και εσύ γράφεις ανώνυμα σχόλια ξεπεζμένε δημαρχακο. ντροπή ρε

  58. ο Θεοδόσης έχει γίνει περίγελος παντού. τρελή ξεφτίλα. απέλαση από το νησί η μάλλον από την Ελλάδα

  59. Όσοι δεν ξέρουν την ιστορία των Μικρασιατών και των Ποντίων να μην ομιλούν . Τα πλέον δυνατά Ελληνικά φύλλα

  60. Έχουν μπει και κάτι κρυφοτουρκάκια εδώ μέσα που χτυπάνε οι ip τους εδώ μέσα και θα φάνε τα μουτράκια τους.

  61. Νικηταρά είσαι προδότης.
    Νικηταράς, μα φταίνε παλι οι άλλοι. Πλέον έχει γίνει γελοίος

  62. Οι μικρασιάτες τι φοβούνται και δεν μιλάνε; κάτι τους έχει τάξει; Ο Σύλλογος υπάρχει; Ντροπή να κρατάνε την αξιοπρέπεια του νησιού οι Πόντιοι μόνοι τους. μην είστε ραγιάδες. Η γιαγιά μου έκλαιγε οπότε της μιλούσα

  63. Περιμένω την φωτογραφία του Χατζηλάκου στην Τουρκια για να γλεντήσω τον γιαλαντζί πόντιο

  64. Αφιεωρωνω στον ναβροζιδη και στο αφεντικο του Χατζηδιαβατη.. Τα 34 επιθετα που αφιερωσε και ο καρανικας δτην κεντρικη επιτροπη συριζα….

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ… :
    Δολοπλόκοι,
    Αντιδημοκράτες,
    διασπαστές,
    ραδιούργοι,
    υπερόπτες,
    αδίστακτοι,
    φανατισμένοι,
    δογματικοί,
    αυτοαναφορικοί,
    πολιτικά αμόρφωτοι,
    αναχρονιστές,
    καπηλευτές,
    ανήθικοι,
    αναξιοπρεπείς,
    αριβίστες,
    φετιχιστές,
    γραφειοκράτες,
    αντικαταστατικοί,
    πραξικοπηματίες,
    φραξιονιστές,
    υπονομευτές,
    ανίκανοι,
    άχρηστοι,
    πολιτικάντες,
    ομοφοβικοί,
    ολιγαρχικοί,
    Φεουδάρχες,
    βαρόνοι,
    σταλινικοί,
    τραμπούκοι,
    Μακιαβελικοί
    αντικοινωνικοί,
    Ρατσιστές,
    Ελιτιστές

    • Τι λες ρε ακροαριστερέ φασίστα; Στην Κω δεν υπάρχουν προδότες περιφερειακοί σύμβουλοι υπάρχει δήμαρχος εθνοπροδοτης νικηταρογλου , υππψηφιος πρόεδρος ψυριζα

  65. αυτιά αλόγου και φωτογραφίες με γιουσουφάκια.τζαμπα φαϊ και υποτακτικοι. miler και πρακτορακια από το ιόνιο πέλαγος

  66. εγώ είμαι ο άρχοντας και κάνω ότι γουστάρω.και μοίρασε δουλειες στους από κάτω .και είπε στο Ναυριζιδακι.εσυ το φτυάρι την τσαπα.και είπε το ναυροζιδακι :άρχοντα θα ίδρωσε αλλά για το μισθό θα φανώ αντάξιος!!!και τρέχει ο μικρός και ανίδεος Αντικώος…και τσαπιζει και φτιαριζει και οργωνει και καμαρώνει…

  67. ο μονος ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟς ..ΚΕΝΤΡΙΚΟ..ΔΕΞΙΟς..ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΛΑΚΟΣ ΤΑ 3 ΤΣΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ..ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ -ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ…ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ …ΘΑ ΦΑΣ ΕΝΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ 60ΑΡΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…..ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ προδότες περιφερειακοί σύμβουλοι…ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ απλα δεν θα υπαρχουν!!!!! στο εγγυωμαι..εξλαου τα στατσοιτικα των 1000 σχολιωαν..αν υα μετρησεις βγαζεις ενα pol exit ..70% ΥΠΕΡ ΝΙΚΗΤΑΡΑ…….ΚΑΙ ΙΣΩς 10% ΣΤΟΥΣ ΣΒΥΝΟΓΛΟΥ..ΝΑΒΡΟΖΙΝΟΓΛΟΥ..ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΙΑΒΑΤΗ ΔΗΛ ΣΤΟΥΣ 3 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΥΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΗ..

  68. Ευχαριστούμε τους δημάρχους Κυρίτση και Νικηταρά που μας ξεπουλήσανε στους Τούρκους. Οι πολλοί λουκουμάδες της πλατείας φταίνε.

  69. προχώρα. ο πάτος είναι λίγο πιο κάτω. το αφεντικό σου χαίρεται για σένα τωρα!!!όταν θα φέρεις και τα σκουπίδια της Καλύμνου βρες πλοιο να πας από κει που ήρθες.. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΩΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ.

  70. ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΤΣΙΟ, ΤΑΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ. ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΙΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ,
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ . ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ? ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΟΥΔΟΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.

  71. ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
    ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΤΣΑΙΝΕΙ. ΠΟΝΤΙΕ ΞΥΠΝΑ!! ΚΟΥΤΣΑΙΝΕΙΣ!!

  72. ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΒΡΟ ΠΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ .ΤΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΕΦΑ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑΣΑΙ ΜΟΝΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ε .ΤΣΙΡΚΟΛΙΚΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  73. τα χανουμακια βγαινουν και απο πανω τα θρασυδειλα αντρακια μωρε ……Ο ενας καλυπτει τον αλλον .Μωρε Σακη γιε μου ο Δαμων και ο Φιντιας πιο ειστε

  74. αν προσέξατε όλοι αυτοι που δεν είναι από την Κω, που στον τοπο τους δεν μπόρεσαν να σταθούν που ήρθαν εδώ και γίνανε ανθρωποι(!!!)μας κουνάνε το δάκτυλο!!!αυτοι ξέρουν από σεβασμό,?φωνάζουν και κατηγορούν τον τοπο κι εννοείται τον βλάπτουν!!!

  75. στο Ναβροζίδη και καθόμαστε και ασχολούμαστε με τις δηλώσεις του. Το πράγμα είναι απλό. Ο Ναβροζίδης λόγω του Χατζητέτοιου ψάχνει αφορμές να κατηγορήσει το Δήμαρχο.

  76. είναι ένα ξενοφερτο φιλόδοξο άτομο’ που προκειμένου να φανεί (χωρις ναχει κανει τιποτα)φωνάζει να τον πάρουμε χαμπάρι!!!ξέρεις τι είναι νάσαι ΤΙΠΟΤΑ και να σε κάνουν ΑΝΤΙΠΕΡΙΑΡΧΗ?τα χάνεις!!!αυτό έπαθε το κακομοιρο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ