Κάλεσμα του Παναγιώτη Κουνάκη για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

0
22

Ανοιχτό κάλεσμα για μέλη και φίλους (νέους και παλιούς) στις προεδρικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, από τον Παναγιώτη Κουνάκη

 

Στις 6 και στις 13 Οκτωβρίου εκλέγουμε από τη βάση τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Το κίνημα και ο νυν πρόεδρός μας, Νίκος Ανδρουλάκης, χωρίς να χρονοτριβήσει, αποφάσισε συντονισμένα και θεσμικά να προχωρήσει σε εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κινήματος μετά το πέρας των Ευρωεκλογών. Η κοινωνία υποφέρει πλέον από τις πολιτικές Μητσοτάκη και αυτό είναι εμφανές σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στη νησιωτική.

Πολύς κόσμος που συναντώ, ο οποίος στο παρελθόν είχε κάποια άλλη εκλογική προτίμηση, ενδιαφέρεται να έρθει να ψηφίσει για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα αυτών των εσωκομματικών εκλογών.

Με δεδομένη την πολιτική κατάσταση, η σοβαρότητα που έχουμε επιδείξει κατά τις εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής και η ενότητα, που είναι το μέλημα και ο σκοπός όλων για την επόμενη μέρα των εκλογών, αναπτερώνει την ελπίδα του κόσμου για μια εναλλακτική επιλογή διακυβέρνησης.

Ναι! Μπορούμε να έχουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Ναι! Υπάρχουν πολιτικές που δίνουν ελπίδα. Ναι! Γίνεται να ονειρεύεσαι, γίνεται να δημιουργείς! Ναι! Μπορεί να υπάρξει δικαιοσύνη στην Ελλάδα και, Ναι! Αυτήν την Κυριακή ψηφίζουμε τον υποψήφιο πρόεδρο και υποψήφιο πρωθυπουργό, ο οποίος θα έχει μια μοναδική ευκαιρία και την τεράστια ευθύνη να επαναφέρει τον κόσμο στην Πολιτική αποκαθιστώντας το έλλειμα εμπιστοσύνης που υπάρχει από τους πολίτες απέναντι στους πολιτικούς.

Η Ψήφος σας και η γνώμη σας είναι η δύναμή μας! Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η μεγάλη συμμετοχή, ώστε να βάλουμε ισχυρά θεμέλια για την αλλαγή των πολιτικών πρακτικών, που αυτή τη στιγμή έχουν καταστήσει όλη την κοινωνία έρμαιο της αναισθησίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη και έχουν αυξήσει τις κοινωνικές και οικονομικές  ανισότητες.

Σας περιμένουμε όλους στα εκλογικά κέντρα:

Πόλη της Ρόδου: Αίθουσα στο πάρκο του Ροδινιού

Αρχάγγελος: ΚΕΠ ή πρώην Δημαρχείο

Έμπωνας: ΚΕΠ

Αφάντου: Δημαρχείο

Κρεμαστή: Πολιτιστικό Κέντρο

Ιαλυσός: ΚΕΠ

Γεννάδι: πρώην Δημαρχείο

Μετά τιμής

Κουνάκης Παναγιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ