Γιάννης Πολίτης: Ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο Κω για αγωγή κατά γρ. τύπου ΦΟΔΣΑ «να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από το λαό της Κω»

8
265

Ανοιχτή επιστολή

           

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε κυρίες και κύριοι Αντιδήμαρχοι κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου της Κω έχω απευθυνθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο Κω με ένα ερώτημα και ένα αίτημα κατά των κ.κ. του γραφείου τύπου του νομικού προσώπου Φο.Δ.Σ.Α της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω κ. Εμμανουήλ Χατζηάμαλλος, προς τιμήν του, μου απάντησε στο περιεχόμενο του ερωτήματος μου εμπεριστατωμένα ότι ως φυσικό πρόσωπο (δημότης Κω) δεν δικαιούμαι να ασκήσω αγωγή κατά αυτών των κυρίων που ανώνυμα καταφέρονται κατά των εκλεγμένων εκπροσώπων των δημοτών της Κω, με αήθεις εκφράσεις που ξεπερνούν τα όρια των αρμοδιοτήτων τους ως μισθοδοτούμενοι του παραπάνω οργανισμού και όχι ως πολιτικά πρόσωπα, γιατί δεν θίγομαι προσωπικά.

Ζητώ λοιπόν από εσάς που θίγεστε προσωπικά να υποβάλετε εσείς αγωγή κατά αυτών των κυρίων όχι για να καταβάλουν αποζημίωση χρηματική αλλά να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από τον λαό της Κω του οποίου έχει θιχθεί η αξιοπρέπεια και το φιλότιμο του.

Νομίζω ότι είναι καιρός να μην αφήνουμε όλους αυτούς τους κυρίους που έχουν καβαλήσει το καλάμι, επειδή υπηρετούν τις εντολές ενός πολιτικού προσώπου συγκεκριμένα του κ. Περιφερειάρχη, να απευθύνονται με απρέπεια κατά των εκλεγμένων αντιπροσώπων κάθε νησιού της περιφέρειας μας.

Χωρίς να θέλω να θίξω καμιά ή κανένα από τους παραπάνω στους οποίους αναφέρομαι δηλώνω ότι προτίθεμαι να αναλάβω τα δικαστικά έξοδα.

Ελπίζω σε άμεση ανταπόκριση σας.

 

Κως 03 Οκτωβρίου 2024

Γιάννης Πολίτης

Ένας Δημότης της Κω

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε μπάρμπα άσε μας στην ησυχία μας.
    Δεν πάνε στο δικαστήριο γιατί θα τους πάει στο εισαγγελέα μετά το γραφείο τύπου και άμα ανοίξει αυτός ο κύκλος ένας θα βγει χαμένος μόνο.

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ. ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΘΡΑΣΙΔΕΙΛΟΙ

  3. Κύριε Πολίτη με όλο τον σεβασμό καλύτερα να μην ξύνουμε πληγές. Προέχει να γίνει το νέο νοσοκομείο.

  4. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΦΤΕΚΑ,ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ,ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ …ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

  5. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΦΤΕΚΑ,ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ,ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ …🐒🐒🐵🐵ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

  6. Ενας άνθρωπος δεν βρέθηκε να του πει να μην δημοσιεύει τέτοια κείμενα…
    Πας καλα ανθρωπε μου ; Το έχεις χάσει εντελώς. Συνειδητοποιείς οτι όλα αυτα είναι ενα πολιτικό παιχνίδι;
    Με μεγάλη πιθανότητα εως και σιγουριά, όλοι αυτοί και οι μεν και οι δε δημόσια να κονταχτυπιούνται και ιδιωτικά να κλείνουν συμφωνίες. ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΝΝΝΝ για την καρέκλα, ο καθένας απο το πόστο του.
    Κρίμα κυριε Πολίτη…δεν σε ξέρω προσωπικά αλλα έχεις πέσει σε μεγάλη παγίδα και δυστυχώς θα πάρεις και άλλους μαζί σου. Οι πολίτες οποιουδήποτε τόπου πρέπει να ειναι έξυπνοι, ευφυείς, διορατικοί, ΟΧΙ να φανατίζονται και να το παίζουν ρομπεν τον δασών για ανθρώπους με συμφέροντα που δεν γνωρίζουν. Ο πολιτικός είναι πολιτικός ΤΕΛΟΣ, έχετε ζαλιστεί απο το θεατράκι και δεν βλέπετε μπροστά σας. Θα γελάνε με τον Κωακό αλό όλα τα Δωδεκάνησα με τέτοιες δημοσιεύσεις. Σου μίλησε και ο Χατζηάμαλλος αλλα δεν νόησες…

  7. Αχ αχ αχ ο δήμαρχος λέει ότι είναι μια γροθιά με την περιφέρεια κι εσύ άνθρωπε μου του λες να κάνει μήνυση

  8. Συγχαρητήρια κ. Πολίτη για την επιστολή σου!!!Ετσι ακριβώς νιώθουμε εμείς οι γνήσιοι Κώοι με τις ακατανόμαστες επιστολές των πληρωμένων υπαλλήλων του ΦΟΔΣΑ.Μας προσβάλλουν κατάμουτρα και βλέπεις δεν μπορούμε να αντιδράσουμε!!!Θα μπορούσε ο πρωθυπουργός να τραβήξει αυτιά αλλά ποιος να τον ενημερώσει!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ