Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Έσβησε το χαμόγελο 39χρονης μητέρας δύο παιδιών στον Βόλο

Έσβησε το χαμόγελο 39χρονης μητέρας δύο παιδιών στον Βόλο

0
64

Έσβησε το χαμόγελο μητέρας δύο παιδιών στον Βόλο. Πρόκειται για τη Στέλλα Νεάρχου Κοντοπαναγιώτη, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 39 ετών.

Η άτυχη γυναίκα έφυγε εντελώς πρόωρα από τη ζωή χτυπημένη από την επάρατη νόσο, τυλίγοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Η επιδείνωση της υγείας της, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον, ήταν ραγδαία, με δυστυχώς μοιραίο αποτέλεσμα.

Η 39χρονη καταγόταν από την Κύπρο και έμενε στον Βόλο, όπου παντρεύτηκε και έφτιαξε μία πολύ όμορφη οικογένεια.

Αφήνει πίσω της δύο παιδιά και τον σύζυγό της, τον γνωστό χρυσοχόο Θρασύβουλο Κοντοπαναγιώτη.

Σοκ στον Βόλο! 56χρονος έπεσε νεκρός σε τσιπουράδικο από ανακοπή καρδιά

Σοκ στον Βόλο από τον ξαφνικό θάνατο του Δημήτρη Λαμπίτσα, ο οποίος κατέρρευσε ενώ βρισκόταν σε τσιπουράδικο με την αρραβωνιαστικιά του. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο.

Ο 56χρονος επιπλοποιός Δημήτρης Λαμπίτσας βρισκόταν σε τσιπουράδικο στον Βόλο όταν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε, μπροστά στα μάτια της αρραβωνιαστικιάς του. Παρά τις προσπάθειες, λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δήμαρχος Αιγιαλείας: Έπειτα από εγκεφαλικό βρέθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του Ρίου

Κρίσιμα χαρακτηρίζονται τα επόμενα 24ωρα για τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο οποίος υπέστη σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, λίγο πριν το ταξίδι του στο εξωτερικό, όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία.

Ο κ. Καλογερόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου και σύμφωνα με το tempo24.news, εκεί διασωληνώθηκε με την κατάσταση της υγείας του, να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Αιγιάλειας ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί να λείψει από τα καθήκοντά του το επόμενο διάστημα.

Όπως είχε αναφέρει:

«Θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας, ότι το επόμενο διάστημα θα απουσιάζω, όσο απαιτείται, από τα καθήκοντά μου για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας που μου παρουσιάστηκε.

Είμαι σίγουρος ότι ο αναπληρωτής μου και όλοι οι συνεργάτες μου θα ανταποκριθούν με πλήρη επάρκεια στα θέματα του Δήμου μας.

Ευχαριστώ θερμά όλους για τις ευχές, το ενδιαφέρον και το σεβασμό τους σε αυτές τις προσωπικές μου στιγμές».

Νεκρή 51χρονη φαρμακοποιός στα Τρίκαλα από «τούρμπο» καρκίνωμα

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών η φαρμακοποιός  Βίκυ Σωτ. Γεωργούση

Η άτυχη γυναίκα χτυπήθηκε από τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια και έδωσε άνιση μάχη όπου τελικά πριν λίγες ώρες την έχασε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ