Άγριος ξυλοδαρμός σε πανηγύρι στον Κορυδαλλό – Τραυματίστηκαν δύο αντιδήμαρχοι, δείτε βίντεο

1
68

Στο νοσοκομείο οι δύο αντιδήμαρχοι, τραυματίστηκε και 16χρονος – Τι λέει ο ένας από τους δύο στο protothema.gr

Άγριες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν χθες τα μεσάνυχτα σε γλέντι στην πλατεία Γρηγορίου Λαμπράκη, στον Κορυδαλλό, όπου περίπου δέκα άτομα πιάστηκαν στα χέρια με τη διαμάχη να γενικεύεται και τρία άτομα να τραυματίζονται, ανάμεσά τους κι ένας ανήλικος.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, Χαράλαμπος Τσιρακίδης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά ενώ πλησίαζε στο σημείο προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα.

 

«Δεν έχω εικόνα πως και γιατί ξεκίνησε ο καβγάς. Καθόμουν στην απέναντι πλευρά και πήγα να δω τι συμβαίνει.Ήμασταν μαζί και με άλλα άτομα από το Δήμο και είδαμε ότι κάτι γίνεται και πήγαμε να τους χωρίσουμε. Με το που μας είδαν να πλησιάζουμε, εμένα και τον άλλον αντιδήμαρχο, αρχίσαν να μας πετάνε τραπέζια και καρέκλες. Ούτε θυμάμαι πόσα άτομα ήταν», λέει στο protothema.gr ο κ. Τσιρακίδης ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο αριστερό χέρι και την πλάτη.

Στο Αττικό Νοσοκομείο διεκομίσθη και ο δεύτερος αντιδήμαρχος Κορυδαλλού ο οποίος πλήρωσε τη μανία των νεαρών με ένα τραύμα στο κεφάλι από αντικείμενο που του πέταξαν.

Σημειώνεται, την ίδια στιγμή, ότι ανήλικος 16 ετών έφτασε με τον πατέρα του για κατέθεση στο αστυνομικό τμήμα κι έγινε γνωστό ότι πάνω στη διαμάχη το παιδί δέχθηκε τη μπουνιά. Ωστόσο δεν επιθυμούσε να πάει στο νοσοκομείο, με το ΕΚΑΒ να φτάνει και να του δίνει τις πρώτες βοήθειες.

Αναμένεται να γίνει εξέταση από ιατροδικαστή ενώ οι καταθέσεις που θα ληφθούν από τους αντιδημάρχους θα αποσταλούν στον εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ