Σε νεαρό Παλαιστίνιο ανήκει η ακέφαλη σορός που εντοπίστηκε από σέρφερ σε θαλάσσια περιοχή της Λάμπης

5
19055
Σε 26χρονο πρόσφυγα από την Παλαιστίνη ανήκει η σορός που εντοπίστηκε από σέρφερ στη θαλάσσια περιοχή της Αμμόγλωσσας στη Κω.
Άνδρες του Λιμενικού που κατέφθασαν στο σημείο και ανέσυραν το πτώμα, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας φορούσε πολιτικά ρούχα και έφερε ταυτότητα.
Θεωρείται ότι ο νεαρός Παλαιστίνιος επιχείρησε να κολυμπήσει ξεκινώντας από τα απέναντι τουρκικά παράλια χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει. Ήδη δόθηκε εντολή να μεταφερθεί η σορός στη Ρόδο προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή. Μέχρις στιγμής ο νεαρός Παλαιστίνιος δεν έχει αναζητηθεί από οικεία του πρόσωπα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ότι να ναι λέτε..ο άνθρωπος στο βίντεο λέει ότι φοράει ρούχα σαν τα δικά του και λογικά έκανε κάποιο θαλάσσιο σπορ..τι κρύβετε πάλι..

  2. Συγχαρητήρια.
    Η Πνευματικότητα σας ακτινοβολεί, αυτή η χαρά να βοηθάς κι ας σε Σταυρώσουν!
    Η ενσυναίσθηση και η συμπόνια σας, σαν ανθρώπινα όντα που πονέσατε ατελείωτα κι εσείς, δηλ. το ότι μπαίνετε κάτω από το δέρμα του άλλου, για να κατανοήσετε, τι συντριβές και ισοπέδωματα έχει βιώσει στον τόπο του από την μέρα που ήρθε ως βρέφος στη ζωη, σας κάνει ξεχωριστούς!
    Κι ας μετανιώσατε χίλιες φορές για την «καλή σας την καρδιά».

    Γι’ αυτό η Ιδεολογία σας μαγεύει τόσους αντιστεκόμενους Homo Erectus γυρω μας..! Είστε μοναδικοί!
    Είναι προγραμματισμένη από τους Κυβερνώντες του Κόσμου η επικράτηση σας, φαντάζομαι θα είστε ενήμεροι! Σας τα προανήγγειλε κι ο Μητσοτάκης στα καθ’ ημάς.

    Άντε, το επόμενο λαθροσκούλικο, να βρεθεί όχι μόνον ακέφαλο, αλλά και ακρωτηριασμένο.

    Καθώς, όπως έλεγε και ο Σωκράτης : Σπουδαιότερο από το να μην αδικείς, είναι να ΑΠΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.

    Δικός μας ήταν, τον φάγανε τα πρωτο-κομμούνια, πράκτορες της Σπάρτης..

    Sieg Heil !

    Sieg Heil !

  3. ότι θέλει λέει ο καθένας το ποιο πιθανό είναι να τον έσφαξε η τουρκη δουλέμποροι αν δεν τους έδωσε τα λεφτά να το φέρουν απέναντι αλλά αυτός δεν τους αγγίζει κάνεις ούτε η Ευρώπη ούτε κάνει κάνει λόγο για αυτούς που τους διακινούν

  4. Κάποιοι γλεντούν επειδή ήταν λάθρο……

    Κάποιοι άλλοι θρηνούν έναν συνάνθρωπο (Έλληνα ή μη), ένα νέο παιδί που είχε φρικτό τέλος, που αν ήταν πρόσφυγας, ίσως ο θάνατος του ηταν η Λευτεριά που δικαιούται το κάθε Ον :
    Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή…

    Αυτή η ώρα τελείωσε για αυτόν τον αγωνιστή της Ζωής..

    Μιλάνε για Παλαιστίνιο πρόσφυγα.
    Θα επρεπε ως άνθρωποι, όπως το 2015, να συντρεξουμε, αν φτάνουν στα παράλια μας επιζήσαντες από το Ισραήλ.
    Μόνο τα αιματοβαμμένα λεφτά των τουριστών αντιλαμβανόμαστε;;
    Στραβωθήκαμε εντελώς;;;; Δεν βλέπουμε τη σφαγή, την γενοκτονία ενός λαού από τον καναπέ μας στην οθόνη;;;;; Εμείς οι απόγονοι σφαγμένων;;!!!! Τυφλώθηκε εντελώς η ψυχή μας, τι στην ευχή;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ