Προσάραξε ταχύπλοο στην Κω με 20 παράνομους αλλοδαπούς – Mεταφέρθηκαν στο ΚΥΤ Πυλίου

8
5515
Tις απογευματινές ώρες προχθές, ένα περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Π.Λ.Σ.) το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ένα ταχύπλοο (Τ/Χ) σκάφος να κινείται με μεγάλη ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές, προς τη θαλάσσια περιοχή «ΛΑΜΠΗ» της Κω.
Το ΠΛΣ προέβη στη χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, στα οποία ο χειριστής του Τ/Χ δεν συμμορφώθηκε και ακολούθησε καταδίωξη. Ο χειριστής του Τ/Χ διενήργησε επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα την προσάραξη του σκάφους στην ακτή, όπου αποβιβάστηκαν οι είκοσι (20) αλλοδαποί επιβαίνοντες του.
Οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν από στελέχη της Λιμενικής Αρχής και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) της Κω. Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Τ/Χ σκάφος.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τότε που ανέλαβε ο Ηγέτης Μητσοτάκης στις 7 Ιουλίου 2019, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟ δεν πέρασε τα σύνορα, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, λόγου χάρη να φτάσουν μέχρι τον Σαρωνικό, δεν έχει γίνει. Όλοι οι Έλληνες ζουν σε Ευδαιμονία και Πλούτο, 9 στους δέκα έχουν κάνει ήδη κολοσσιαίες επενδύσεις στο εξωτερικό και το προσδόκιμο ζωής μας, μέσα σε αυτή την πενταετία, εκτινάχθηκε στα 127 χρόνια!!

    Πρέπει να ντρέπεστε για δημοσιεύματα σαν αυτό!! Είστε κοινοί συκοφάντες, διασπείρετε εν γνώσει σας ψευδείς ειδήσεις!!

    🛸🛸🛸🛸🛸

  2. άντε να ξεσηκωθούμε γιατί θέλει μεγάλο ξεκαθάρισμα γενικά.. δεν είχαμε νερό πάλι σήμερα εξαιτίας του κυτ λαμόγια τι πληρώνουμε ρε κοπρόσκυλα? θα έρθει αυτή η αναθεματισμενη η ώρα που θα πάει

    • Σιγά το καλσόν μεγάλε! Από τον πολύ ξεσηκωμό η συμμορία του Κούλη πήρε πενήντα τοις εκατό στα Δωδεκάνησα! Λόγια, λόγια και πάλι λόγια!

  3. Τα μηχανηματα που εχει το λιμενικό γιατι δεν τους βλεπει πριν τα συνορα μας να τους γυρισει πισω ; Ελεος θα μας σφαξουν μολις δωσει εντολή ο γειτονας,

  4. πληρώνουμε το νερό στο Πυλί και νερό δεν έχουμε τι θα γίνει αυτή η κατάσταση . νερό στο χοτ σποτ μια χαρά έχει εμείς τίποτα 3 μέρες τώρα και φέρνουν ακόμα και άλλους μετανάστες φέρτε και άλλους

  5. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ!!!
    «Δεν υπάρχει πρόβλημα στα σύνορα, έχουμε αντιμετωπίσει τη λαθρομετανάστευση»..

    ουτε ο Τσιπρας δεν ελεγε τετοια ψεματα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ