Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 10ο τουρνουά Μεροπίς που διοργάνωσε ο Έσπερος στο Κλειστό γυμναστήριο Κω «Δ. Παππούλης» (pics)

0
3628


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης» το 10ο Μεροπίς που διοργάνωσε ο Έσπερος με την στήριξη του Δήμου Κω και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα και αθλητές που βρίσκονται στα κλιμάκια της Εθνικής. Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Περιστερίου ενώ δεύτερος ήταν ο Παναθηναϊκός. Στην 3η θέση τερμάτισε η Borgomanero, 4ος ο Πανιώνιος, 5ος ο Κολοσσός και στην 6η θέση ο διοργανωτής Έσπερος.

Οι άνθρωποι της ομάδας μάλιστα τίμησαν τον προπονητής της Εθνικής Νέων, Κώστα Παπαδόπουλο που ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της διοργάνωσης ενώ τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, η Έπαρχος Κω, Ντίνα Σβύνου, η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού, Διονυσία Γιαννούλη, ο αντιπρόεδρος της Τ.Ε.Ε.Ο.Κ Δωδεκανήσου, Δημήτρης Δρόσος και ο πρόεδρος της ομάδας, Μάρκος Χατζημάρκος.

πηγη: https://www.giafkasports.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ