Ξεκίνησαν οι διορθωτικές αλλαγές στα Κολωνάκια στη λίμνη Πυλίου, με πρωτοβουλία του επαρχείου Κω

25
18775
Με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με τα κολωνάκια στη λίμνη Πυλίου, η έπαρχος Κω Ντίνα Σβύνου  διευκρινίζει πως η παρέμβαση που έγινε  στο συγκεκριμένο σημείο, έγινε με στόχο την ασφάλεια των οδηγών και τονίζει πως  κάθε τι  καινούριο προκαλεί αντιδράσεις, όμως η περιφέρεια αφουγκράζεται τις επισημάνσεις και τα παράπονα των επαγγελματιών οδηγών – για τις δυσκολίες διέλευσης των βαρέων οχημάτων- κι έτσι σήμερα τα συνεργεία της περιφέρειας με τις οδηγίες των μηχανικών , ξεκίνησαν διορθωτικές αλλαγές,  για να διευκολυνθούν οι επαγγελματίες οδηγοί.
Ερωτηθείς για τα προβλήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου η κ.Σβύνου επισήμανε πως σε ορίζοντα πενταετίας θα εφαρμοστεί η μελέτη κυκλοφοριακής ρύθμισης  για το επαρχιακό δίκτυο από την ΠΝΑι , που θα δώσει οριστικές λύσεις σε επικίνδυνα σημεία που έχουν καταγραφεί στο  επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Πηγη: https://www.kostv.gr

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μισό χιλιόμετρο δρόμο δεν φτιάχνεται να πάει ευθεία ο δρόμος και θα δώσετε να κάνουν άλλοι μελέτη και κολοκυθάκια με τη ρίγανη να χάνει να λέγαμε

      • ΕΣΎ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝΕΣΑΙ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΎ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΠΟΛΎ ΣΎΝΤΟΜΑ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΊΝΑ ΑΣΤΗΝ ΉΣΥΧΗ ΑΡΚΕΤΌ ΚΑΚΌ ΤΗΣ ΈΧΕΙΣ ΚΆΝΕΙ! ΨΕΥΤΗ!

  2. μισό χιλιόμετρο δρόμο δεν φτιάχνεται να πάει ευθεία ο δρόμος και θα δώσετε να κάνουν άλλοι μελέτη και κολοκυθάκια με τη ρίγανη να χάμε να λέγαμε

  3. Κοβε, ραβε, ξηλωνε…μια ζωή τα ίδια!!! Βγαίνει ο καθένας σε μια θέση και ξαφνικά ανακαλύπτει τη φωτιά!!! Τι να πω…

    • Πες τα χρυσόστομε! Τελείως άσχετοι με το αντικείμενο! Και η μία παρέμβαση πιο τραγική από την άλλη…

  4. ελάτε να δείτε και τα σκ,,,α από το χοτ σποτ να κάνετε και εκεί μελέτη κάτω από το γεφύρι που βρομαει ο κόσμος

  5. Το Βασιλειο των ασχετων σε δραση… Μας κουρασατε κυρια μου. Ασχοληθειτε με αυτα που ξερετε και μονο.

  6. Θα πραγματοποιηθεί παράκαμψη στον δρόμο για τις πόρτες? ή θα θρηνούμε κάθε χρόνο θυματα

  7. αφουγκραστιτε να κλείσετε καμιά λακούβα, φτιάξτε κάνα δολοφονικό μπάλωμα γιατί από μελέτες έχουμε χορτάσει.
    Στείλτε και τους υπεύθυνους για την άσφαλτο για σεμινάρια γιατί με το μυστρί δουλειά δεν γίνεται.

  8. Βέβαια να τρώγεστε με τον δήμαρχο και να δίνετε συνεντεύξεις, επειδή θίχτηκε το αφεντικό σας μπορείτε . Ένα έργο της προκοπής δεν μπορείτε να κάνετε !!!!!! Ράβε ξήλωνε . Και πληρώνει ο φορολογούμενος . Η μάλλον να το θέσω αλλιώς!!!!! Κάνουμε ψευτοέργα για να ΦΑΜΕ ΧΡΗΜΑ και κατόπιν η περιφέρεια αφουγκράζεται τις επισημάνσεις………. και προχωράει σε διορθώσεις για να ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΧΡΗΜΑ . ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ !!!!!!!!!!!

  9. Δεν είναι το «καινούριο» που προκαλεί αντιδράσεις και ξενίζει, είναι το ημιτελές, το κακάσχημο και το επικίνδυνο αυτά που προκαλούν αντιδράσεις! Έχουμε έναν δρόμο 25-26 χιλιομέτρων από την πόλη της Κω μέχρι το Αεροδρόμιο, ο οποίος θυμίζει άλλες εποχές, δεκαετίες του 60-70 στην καλύτερη! Τί ακριβώς θα γίνει σε ορίζοντα πενταετίας; Όλες οι τελευταίες παρεμβάσεις που έχουν γίνει δεν πληρούν κανέναν κανόνα ασφαλείας! Κολόνες φωτισμού τοποθετήθηκαν πάνω στο οδόστρωμα, κιγκλιδώματα τα οποία τοποθετήθηκαν και σχεδόν πάντα στενεύουν την μία λωρίδα, που ούτε καν βυθίζονται στο έδαφος στην αρχή και στο τέλος τους. Αμέτρητες προβληματικές διασταυρώσεις (αλήθεια, έχετε μετρήσει πόσες εισόδους/εξόδους έχει ο δρόμος εκατέρωθεν και πόσες κυκλικούς κόμβους για δυνατότητα αναστροφής – αναλογία 500/2?). Αλήθεια ο κόμβος προς Πυλί και προς Μαρμάρι στην ευθεία μετά τη Λίμνη, δεν θα μπορούσε να έχει έξτρα λωρίδες για όσους στρίβουν αριστερά? Ακόμη, προβληματική είναι και η σήμανση, ειδικά η διαγράμμιση!
    *Αλήθεια, τί ακριβώς θα πρωτοδιορθώσετε με 1.400.000€?

  10. χθες πήγε φωτογραφήθηκε με το σορτσάκι σήμερα κάνει δηλώσεις ότι τα ξηλωνουμε και τα βάζουμε αλλού χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα Παναγία μου τι ψηφίσατε

    • Ψεύτη…σε όλα θα απαντήσεις?!?! Η Ντίνα θα μείνει, εσύ θα φύγεις και μάλιστα πολύ γρήγορα και ας φοράει σορτσάκι κάτι που εσύ δεν μπορείς

  11. Τύφλα.Φεξεμου και γλυστρισα.
    Απιρεια.Δεν ήξερες δεν ρώταγες.
    Εμπιστευσου τους επαγγελματίες οδηγούς.

  12. πόσο άχρηστοι είστε τελικά.Ξεκινησατε μια μελέτη που υποτίθεται ότι γίνεται για να πιάσει όλες τις παραμέτρους και μόλις ξεκινάτε τα παλούκια(για να δένουν τ άλογα αφού έτσι κι αλλιώς η περιοχή είναι γεμάτη)από πίσω κάνετε διορθώσεις.Μηπως λέω εγώ σπαταλάτε τα λεφτά μας;;;λέω εγώ τώρα.

  13. κύρια μου όταν ξεκινάτε κάτι(έργο δεν το αποκαλώ αυτό το πράγμα μόνο ο Θεός μπορεί να το αποκαλέσει έτσι)υποτίθεται ότι το χετε ξεσκονισει και βρήκατε όλα τα πιθανά εμπόδια για την ομαλή λειτουργία και τις πιθανές κακοτεχνίες.Το να μας λέτε ότι θα κάνετε διορθωτικές κινήσεις πριν καν την ολοκλήρωση του ξέρετε πως λέγεται αυτό;;Πιάσε τ αυγό και κουρευτο.Θα μου πεις εδώ τις λακούβες των δρόμων δεν είστε άξιοι να κλείσετε αυτό θα κάνετε;;;έλα μου ντε.Τα λεφτά μας πάντως μια χαρά τα σκορπατε

  14. Γιατί δεν καλεις κι εσύ τους τοπικούς φορείς να τους εκθέσεις την απόφαση σου για τα παλούκια να δούμε πόσοι θα έρθουν;;;Αμ πως έτσι πάει,για να δείτε πως είναι να παίρνετε αποφάσεις ερήμην.

    • σώπα μεγάλε… δίνεις και ιδέες όπως να εκθέτεις τους έ….. σου? που πήρε απόφαση κάτι που έδωσες σαν ιδέα εσύ?

  15. Καλα μπηκανε τα κολωνακια μπας και κοβουμε ταχυτητα . Τι εγινε σημερα το πρωι στου Μαρινου ??
    Βεβαια για στροφη αριστερα απο του Ανθουλη μια σειρα κολωνακια για να μεγαλωσει η λωριδα σε μηκος προς Πυλι

  16. ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΝΑ ΣΤΡΙΨΟΥΝ; ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΒΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΞΗΛΩΝΕΤΕ ΕΡΓΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΡΙΤΟΝ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΙΓΚΑΚΙ ΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ 3 ΟΛΟΣ , ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ; ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ