Γονείς 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω: Βρισκόμαστε και πάλι στην θέση που ήμασταν ακριβώς δύο χρόνια πριν. Δηλαδή ένα ολόκληρο σχολείο χωρίς στέγη!

56
9217

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΩ

ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2024-2025

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω, μετά την ανοικτή επιστολή μας προς τα ΜΜΕ στις 30 Ιουλίου 2024 με την οποία κάναμε γνωστή την θέληση της οικογένειας Χατζηνικολάου να της επιστραφεί το κτίριό της και παρά τις εκκλήσεις μας τόσο στη δημοτική αρχή όσο και στην οικογένεια να βρουν μία από κοινού αποδεκτή λύση, δυστυχώς σήμερα βρισκόμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι οι προσπάθειές μας δεν καρποφόρησαν.

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου το Διοικητικό Συμβούλιο συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες του κτιρίου, άκουσε τις απόψεις τους και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη συνύπαρξη του σχολείου με το φροντιστήριο αλλά και τα πολλά παράπονα και την απογοήτευσή τους από τη δημοτική αρχή.

Εμείς από την πλευρά μας τους ευχαριστήσαμε για άλλη μία φορά για την προσφορά τους προκειμένου να στεγαστεί το σχολείο μας και να λειτουργεί πρωί, τους είπαμε ότι κατανοούμε απόλυτα το γεγονός ότι θέλουν το κτίριό τους πίσω και ουσιαστικά τους παρακαλέσαμε να το μισθώσουν στον Δήμο για τη σχολική χρονιά που αρχίζει τον Σεπτέμβρη, γιατί η προσωρινή φιλοξενία κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια και μάλιστα δωρεάν.

Τους εξηγήσαμε πόσα προβλήματα θα δημιουργηθούν στις ζωές όλων μας και πόση αναστάτωση θα προκαλέσει μία λύση του τύπου απογευματινή λειτουργία σε άλλο σχολείο.

Μάλιστα τους είπαμε ότι τα παιδιά που θα πάνε αυτή τη χρονιά στην Γ τάξη (αλλά και όσα πάνε στην Β τάξη) αυτό το κτίριο γνωρίζουν ως το σχολείο τους.

Τα αδέλφια Χατζηνικολάου μας ζήτησαν χρόνο για να σκεφτούν και να μας απαντήσουν. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί τους προχθές το βράδυ (Τετάρτη 14 Αυγούστου) μας ενημέρωσαν ότι εμμένουν στην άποψή τους. Η απόφασή τους αυτή, αν και δικαιολογημένη, μας λυπεί αφάνταστα.

Γιατί αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε και πάλι στην θέση που ήμασταν ακριβώς δύο χρόνια πριν. Δηλαδή ένα ολόκληρο σχολείο χωρίς στέγη!

Στείλαμε άλλη μία επιστολή στη δημοτική αρχή (την οποία σας κοινοποιούμε) και με την οποία ζητάμε να μας πληροφορήσουν για το τι πρόκειται να κάνουν. Έχουμε δώσει περιθώριο να μας απαντήσουν μέχρι τη Δευτέρα 19 Αυγούστου το μεσημέρι.

Ανάλογα με την απάντηση που θα έχουμε (αν έχουμε) θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για τις επόμενες κινήσεις μας.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω

 

EΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

 

Κως, 16 Αυγούστου 2024

3ου Δημοτικού Σχολείου Κω                                                       Αριθμός Πρωτ. 5

email: [email protected]

Προς:

Δήμαρχο Κω, κ. Θεοδόση Νικηταρά

Κοινοποίηση:

-Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δωδεκανήσου (Υπόψιν Διευθυντή,

Δρ. Χαράλαμπου Ψαρά)

-Αντιδήμαρχο, κα Κατερίνα Χατζηθωμά

-Διευθυντή 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω,

κ. Δημήτρη Μαράγκα

-Σύλλογο Διδασκόντων 3ου Δημ. Σχολ. Κω

-Γονείς και κηδεμόνες μαθητών

του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω

-Επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων:

κ. Ηλία Σιφάκη

κα Κική Μακρή

-ΜΜΕ

 

ΣΤΕΓΑΣΗ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΩ

 

Κύριε Δήμαρχε,

μετά από την γνωστοποίηση σε εμάς από την οικογένεια Χατζηνικολάου της επιστολής που σας έστειλαν στις 18 Ιουνίου 2024 με την οποία σας ζητούσαν να μεταφερθεί ο εξοπλισμός του σχολείου και να τους αποδοθεί το κτίριο που τους ανήκει και στο οποίο φιλοξενήθηκαν για δύο ολόκληρα χρόνια τα παιδιά μας και παρά τις προσπάθειές μας να επιτρέψουν τη συνέχιση της λειτουργίας του, ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά προχθές το βράδυ, ότι εμμένουν στην άποψή τους.

Η απόφασή τους αυτή, αν και δικαιολογημένη, μας λυπεί αφάνταστα.

Γιατί αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε και πάλι στην θέση που ήμασταν ακριβώς δύο χρόνια πριν. Δηλαδή ένα ολόκληρο σχολείο χωρίς στέγη.

Και επειδή η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο σύνολο των γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω, στους μαθητές του, αλλά και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι τη Δευτέρα 19 Αυγούστου το μεσημέρι για τη λύση που προτίθεστε ως δημοτική αρχή να δώσετε.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

56 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θυμάμαι πέρσυ τις υποσχέσεις που έλεγαν ότι θα είναι έτοιμο δηλαδή ψέματα όπως και τα προηγούμενα χρόνια

    • ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΙΦΑΚΗ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.ΞΥΠΝΑΤΕ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.

      • ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, ΠΑΡΕ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΣΚΕΥΆΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ.

        ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.
        ΣΚΈΦΘΗΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΒΟΥΛΟ, ΑΣΧΕΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017…

    • Μόνο για εργολάβους και ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ενδιαφέρονται ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΜΕΛΙ..
      Τώρα περιμένετε τα ΠΡΟΚΑΤ στην αυλή του σχολείου.

  2. Πόσο λυπηρό να βλέπεις την καταστροφή του νησιού σου!
    Και όλα αυτά εξαιτίας των ψηφοφόρων που υποστηρίζουν ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ !!

    Υ.Γ .Να θυμηθούμε οτι και πριν τις εκλογες .. δεν ειχατε σχολειο .. αλλα τους ψηφισατε!
    Το νησι διαλυθηκε και το βλεπουν ολοι!!
    Κυριτση θα λετε και θα κλαιτε!

    • αποβπου εβγαλες εσυ το συμπερασμα οτι οι 20-30 γονεις του τριτου που εχουν δικαιωμα ψηφου ψηφισαν τον αχρηστο;;

  3. Συγνώμη και κρίμα για τα παιδιά γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας αλλά εσείς το ψηφίσατε και βγάλατε δήμαρχο τον Νικηταρά τώρα να τα λουστείτε

  4. Ο δήμαρχος μας είναι καλός άνθρωπος.Μπορει να είναι λίγο άσχετος και η ομάδα του περισσότερο,αλλά που θα πάει;Θα μάθουν,σε 5-10 χρόνια θα δείξει.

    • είσαι και βλαμμένη είσαι και άσχετη.Τα ρίχνεις μόνο στον δήμαρχο σου αλλά στον περιφερειάρχη σου που είναι συνυπεύθυνος δεν απευθύνεσαι.Το μεροκάματο πάει σύννεφο βλέπω.ποσα παίρνεις για κάθε σχόλιο που ανεβάζεις βλήμα;;

    • αν παρετε απαντηση, μη ξεχασετε τους χαιρετισμούς μας στον πλατανο. ο δημαρχεσας εχει αποδειξει ποσο σμ..ους σας εχει.

  5. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  6. Η επιστολή σας δεν αναφέρει μέσα την ανικανότητα του Δημάρχου και των περιτρεχαμενων του. Δεν έχει χρόνον να σας απαντήσει. Κάνει γυρίσματα για το πόσο ωραία είναι να κυκλοφορείς στην πεντακάθαρη Κω με το ποδήλατο. Μήπως να ρωτούσατε τον Σάκη;;;; Ξέρει αυτός..

  7. Δε θα έπρεπε να σας λυπεί η απόφαση των αδερφών Χατχηνικολαου. Οι άνθρωποι έκαναν δύο χρόνια ο τι καλύτερο.Για την κατάντια του Δημάρχου επρεπε να λυπάστε

  8. Δυστυχώς όταν ο άνθρωπος ανέβει στο καλάμι, και να θέλει δεν μπορεί να αντιληφθεί τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως το να έχεις δύο παιδιά, να είστε εργαζόμενοι γονείς και να πηγαίνει το ένα παιδί σε πρωινό κ το άλλο σε απογευματινό σχολείο!!!

  9. ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ! ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΙΣΩΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ

  10. Είσαι ένας @λ@της φασίστας νεοδημοκρατης,που για να προστατέψει την ανίκανη και φασιστική κυβέρνηση,ψεύδεται στους αθώους πολίτες,βρίζοντας τον δήμαρχο,αντί να βρίσεις τα τομάρια σου που μας κυβερνούν.Καραγκιζαρε,εσυ είσαι η αιτία που οι κωοι σε βριζουν στην aegeanwes.Κολοκυθοκεφτε της δεκάρας.

    • Αν εσυ είσαι γονέας ,φαντάζομαι τι παιδιά θα βγάλεις στη κοινωνία.Απορω τι το θέλουν το σχολείο.Θα ακούν τον λόγο σου.Ολα αυτά επειδή δεν συμφωνεί με τον δήμαρχο,όπως όλο το νησί πια,η επειδή ψήφισε ΝΔ όπως η πλειοψηφία της Ελλάδας;Εσυ πια είσαι Καμμένο χαρτί.Τα παιδιά σου λυπάμαι.

  11. Τέτοια ανικανότητα;;; ένα σχολείο κ δεν μπορείτε να τι φτιάξετε τόσο καιρό;;;
    Ή μήπως έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας κ. Νικηταρά για το κτήριο;;;

  12. Κ Πιο πολύ από τον Κυριτση!.
    Τέτοια κατάντια…
    Είχε κ στο μυαλό του βουλευτιλικια κ αξιώματα…
    Με την όρεξη θα μείνει όπως κ ο Κυριτσης.

  13. Η εκλογή του «τσούρμου»του ΝΙκηταρα στον δήμο της ΚΩ,επιβεβαιώνει την πολύπλευρη ΚΑΤΑΝΤΙΑ Της Κωακης κοινωνίας.
    Ένα τσούρμο από «νουμερα» ασχετων,αλαζόνων,άεργων,αποτυχημένων επαγγελματιών ανεπάγγελτων και ανίκανων διαχειρίζεται τον Δήμο μας.
    Τα αποτελεσμα της εκλογής τους θα το ζούμε καθημερινά
    Τους ξέρατε τους ξαναψηφισατε!
    ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ησύχως τώρα….

  14. θυμάστε τοτε με τον κοβιτ που απειλούσαν τους γονείς οτι θα τους παρουν τα παιδιά αν δεν τα στέλναμε σχολείο γιατί δεν θέλαμε να φορανε μασκες με την δικαιολογία οτι στερούμε την μάθηση τον παιδιών μας και οτι η εκπαίδευση τους είναι υποχρεωτική?τα θυμάστε αυτά?Κάντε μηνύσεις προς ολους τους υπεύθυνους ολοι μαζι εσείς που παλεύετε για τα παιδιά σας ωστε να έχουν την βασική(υποχρεωτική) παιδεία και σταματηστε να παρακαλατε τα φροντιστήρια να σας παρέχουν στεγη 2 χρόνια τώρα.Καντε εσείς αφου δεν κάνουν αυτοί….

  15. Υπομονή!!! Σε μια 5ετια θα λυθεί το θέμα!!! Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα! Όχι πως θα γίνει το σχολείο, απλά οι μαθητές θα πάνε γυμνάσιο!!!

    • εγώ πάλι ψήφισα ΝΔ και μου είπαν ότι θα το φτιάξουν μετά το νοσοκομείο.Δεν θυμάμαι αν μου το είπαν σε χρόνια ή σε αιώνες.χαχαχα

  16. εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί εμπλέκονται εργολάβοι και κωλυσιεργεί η αποκατάσταση του σχολείου? αφού ο δήμος και μαστόρους έχει κ μηχανικούς έχει κ λεφτά για υλικά ? γιατί άφησαν τέσσερα πέντε χρόνια να περάσουν ? από θεμέλια να το έκανες έτοιμο θα ήταν τώρα. επίσης και ένα έτος ακόμα να δωθεί παράταση με το υπάρχον νομοθετικό δεν θα προλάβουν πάλι τίποτα….

  17. ΝΔ!!!!θέλατε και την βγάλατε με 55% στα δωδεκάνησα, τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων με αυτή τη μεταστροφή του λαού της δωδεκανήσου!!!Οσο έχουμε νοσοκομείο άλλο τόσο θα έχουμε σχολεία!!!

    • Παντού σε όλη την Ελλάδα ΝΔ βγήκε.Αλλου γίνονται έργα οι δήμοι δουλεύουν.Εδω ;Έχουμε καμία σχέση με τα αλλά Δωδεκανησα;Τη Ρόδο;Κάρπαθος;Κάλυμνο;Αστυπάλαια,Σύμης;Πατμο;Λειψούς;Όλοι αυτοί οι δήμοι με ΝΔ λειτουργούν και προοδεύουν.Για να τελειώνει και αυτό το παραμύθι.Βγαλαμε δήμαρχο παρασυρόμενοι από τα ντόπια συμφέροντα και το κατεστημένο της Κω.Εδω ο Αβριθης που έσπρωχνε κόσμο να τον ψηφίσει έφυγε.Εσυ που αλήθεια ζεις;Αν δεν μπορεί να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

  18. ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ,ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝ 4 ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΦΤΑΕΙ???????ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΥΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ.ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΝΗΣΑΡΑ ΜΟΥ.

  19. Για το σχολείο φταίει το υπουργείο Παιδείας, για το νοσοκομείο φταίει το υπουργείο Υγείας, για τα σκουπίδια φταίει η περιφέρεια, για την καθαριότητα η κυβέρνηση, για τους δρόμους το δημοσίων έργων, για το χάλι της πόλης ποιος φταίει;Ο Κυρίτσης έφυγε….. Ποιος φταίει εδώ και 5 χρόνια περίπου;…..ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΟΙ, ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ με αρχηγό κάποιον ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ….. Και δεν έχει σταματημό….

  20. ο παπας της Κεφαλου ειχε τα κοτσια να πει στο δημαρχουκο να μην ξαναρθει αν δεν βαλει ρευμα στο χωρο της εκκλησιας εσεις καθεστε και τον πιστευετε ακομη και δεν τον περνετε με τις πετρες

  21. Βλέπω τα παιδιά μας να τα στελνουμε σχολείο μέσα στο δημαρχείο οπός μας είχε υποσχεθεί ο κιρ Δήμαρχος.

  22. Πριν τη ΝΔ η Κώοι έτρωγαν με ΧΡΥΣΑ κουτάλια! Η ΝΔ τα κατέστρεψε όλα. Αυτός και μόνο αυτός είναι ο στοχασμός μας. Είμαστε άξιοι του μυαλού μας.

  23. Λυπάμαι για όλους εμάς που ζούμε σε ένα τόπο και δεν μας ενδιαφέρουν τα παιδιά (το μέλλον της Ελλάδας) αλλά τα πολιτικά και το χρήμα.Καταντια….

  24. Γιατι τους ψηφισατε παλι με 70% στη πολη? Για το τιποτα που δημιουργησε ή για τα ατελειωτα ψεματα? Κανεις σε ολο το νησι δεν δικαιουται να μιλαει εκτος των Κεφαλιανων που ηταν οι μονοι που ανακαλυψαν απιστευτα γρηγορα την ανικανοτητα του δημαρχου! ΚΡΙΜΑ ΚΩΟΙ. ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ!!

  25. προσωρινά βάλτε σε καμια αυλή σχολειου π.χ. 1ου λυκειου, λειόμενα.
    Χωρίστε την αυλή στη μεση , χώρο εχει άφθονο.

  26. ασχετοι ανιδεοι γραφικοι, κατηγορειτε τους γονεις του τριτου οτι ψηφισαν νικηταρα κ λέτε καλα να παθουν.. δεν εχετε ιδεα τι σας γινεται. θα πρεπε να ντρέπεστε. κουνηστε το κεφαλι σας, μπας το μικρο ιχνος εγκεφαλου σας, μετακινηθει προμετωπιαια..

    • Να ντρεπεσαι εσυ που ψηφιζεις ανικανους!!!
      Δες το νησι και πες μου ενα εργο των εκλεγμενων σου!!
      Εχεις το θρασος και τους υποστηριζεις ακομη … βολεμενο γιουσουφακι!

  27. Ο δήμος μας έγραψε κανονικά. Περιμένουμε να πάρουν θέση οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Αλλιώς θα φερθούμε κι εμείς ανάλογα.

  28. Να το πούμε για ακόμη μια φορά. Όταν η κοινωνία είναι ενωμένη απέναντι σε ένα θέμα , οι περιορισμοί και τα νομικά πάνε περίπατο.Σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που αφορά μικρά παιδιά ποιος θα καταδικάσει έναν δήμαρχο που έκανε παρατυπία;
    Ο δήμος και μπορεί και έχει την δυνατότητα να παρέμβει, αλλιώς, κρίμα…

  29. Δεν πειράζει παιδιά κλείστε κανένα δρόμο για κανένα μιλκο καπ κανένα αργυρό κτλπ και αφήστε τα σχολεία για τα παιδιά! Στην ύπαιθρο τώρα η όπου βρείτε!! Α και που είστε μην συγχιζεσται πολύ γιατί μπορεί να πάθετε κανένα καρδιακό και πάτε στο καινούργιο νοσοκομείο να σας ξεγεννησουν αντί για μπαλονάκι! Περαστικά νεοέλληνα νεόπλουτε! (Δυστυχώς μαζί μετά ξερά καίγονται και τα χλωρά)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ