Κ. Καΐσερλης: Νικηταράς και Χατζημάρκος είναι διαχειριστές της μιζέριας μας

11
5038

Κ. Καϊσερλης: Νικηταράς και Χατζημάρκος είναι διαχειριστές της μιζέριας μας

Έδωσε ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης με το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ 2020 – 2030) την εντολή στον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο να μοιράσουν 10 ψωμιά στους 10 υπηκόους του!

Έλα όμως που οι υπήκοοι είχαν γίνει 20!

Τι έκαναν λοιπόν? Πανέξυπνοι όντας και οι δύο  και καλοί διαχειριστές τα έκοψαν στη μέση και τα μοίρασαν!!

Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης δεν σκέφτηκε ότι τα ψωμιά θα είναι πάντα δέκα αλλά οι υπήκοοι θα αυξάνονται και επειδή είναι διαχειριστής και όχι πολιτικός και ηγέτης ενός πονεμένου λαού, αντί να επιβάλει στον δήμαρχο και στον περιφερειάρχη να οργώσουν το χωράφι, να σπείρουν σιτάρι, να το αλέσουν, να το ζυμώσουν, να το φουρνίσουν και να φτιάξουν περισσότερα ψωμιά, τους έδωσε εντολή να κόβουν το ψωμί που του δίνουν από το υστέρημα τους οι υπήκοοι και όποιος από τους υπηκόους του διαμαρτύρεται γιατί παίρνει λίγο, να βάζουν σε όλους τους υπηκόους πρόστιμα. Αυτά λέει το «ΕΣΔΑ 2020-2030»! Πάλι καλά που δεν τους έκοψε και την συνταγογράφηση!!

Τσακώνονται λοιπόν οι κ.κ.  Νικηταράς και ο Χατζημάρκος ποιος, από που  και που θα θάβονται τα σκουπίδια στο Νότιο Αιγαίο  αντί να κάτσουν  και να σκεφτούν πως θα μειωθούν τα σκουπίδια που το ΕΣΔΑ 2020-2030 του κ. . Μητσοτάκη τους επιβάλλει να θάβουν μόνο το 10% του όγκου των σκουπιδιών μέχρι το 2030,  χωρίς να τους λέει πως, αλλά μόνο με πρόστιμα!!

Η πλάκα είναι ότι τσακώνονται για το μοίρασμα του ψωμιού από την μια οι κ.κ.  Ναβροζίδης,  Κρητικός και Σβύνου και από την άλλη κάποιοι αντιδήμαρχοι! Όλοι τους άσχετοι της ανακύκλωσης και εξαπτέρυγα των δύο εντολοδόχων του κ. πρωθυπουργού διαχειριστών!.

Το δυστύχημα όμως και το κακούργημα θα προσέθετα, είναι ότι τα πρόστιμα τα πληρώνουν οι συνήθεις ύποπτοι, δηλαδή οι υπήκοοι! Και η πιο μεγάλη πλάκα είναι ότι οι υπήκοοι που ήδη πληρώνουν τα πρόστιμα, βλέπουν τους διαχειριστές των σκουπιδιών που τσακώνονται και γελάνε, αδιαφορούν και κάποιοι λίγοι τσαντίζονται γιατί, ναι μεν, καταλαβαίνουν από περιβάλλον και μόλυνση, αλλά δεν τους είπαν για τα πρόστιμα.

Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα αγαπητοί μου συμπατριώτες που σας την περιέγραψα γλαφυρά γιατί είμαστε στον ζεστό μήνα Αύγουστο ώστε να δροσιστείτε.

Κ. Καϊσερλης π. Δήμαρχος Κω.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Καισαρλη στειλτους στο ψυχιατρο τους ξενερωτους. Ανθρωπακια της οκας νομιζουν οτι κατι εγιναν και επιασαν τον παπα απο τα ….. Αυριο μεθαυριο θα τους βλεπει ο κοσμος στο δρομο και θα τους φτυνει. Αρρωστοι εμμονικοι κομπεξικοι και……………

  2. Συγνώμη τώρα να κάνω μια ερώτηση ο Νικηταράς δικό σου κομμάτι δεν είναι και την κάνατε και δύο σας όταν χάσετε τις εκλογές
    τι ψάχνεις τώρα

  3. 2010-2024 ο δημος κω σε εγκατάλειψη απο καισερλη, κυριτση,νικηταρα

    Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ Γ. ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟ Ι.

    Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ MASTER PLAN ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ……έργο προϋπολογισμού 11.945.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο, προβλέπει τη δημιουργία δύο θέσεων πλαγιοδέτησης, ενός φορτηγού και ενός τουριστικού πλοίου ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ, αλλά και μία θέση πρυμνοδέτησης ενός μεγάλου επιβατηγού και οχηματαγωγού πλοίου.Η νέα λιμενική εγκατάσταση θα δημιουργηθεί εξωτερικά του λιμανιού, πάνω στον ήδη υφιστάμενο προσήνεμο μόλο.

  5. Ποτε ξανά εικόνα τέτοιας διάλυση στην Κω. Κάλεσμα Δημάρχου με 5 άτομα. πρόταση δυσπιστίας. τον άδειασε ο κόσμος

  6. Έλα ρε σχετικέ της ανακύκλωσης που σήμερα υπέγραψε σαν Δήμαρχος. Για πες μας τι έκανες εσύ όταν οι Δήμοι ήταν Βασίλεια και οι Δήμαρχοι Βασιλιάδες;

  7. Ναβροζίδης, Κρητικός και Σβύνου… Όλοι τους άσχετοι της ανακύκλωσης και εξαπτέρυγα των δύο εντολοδόχων του κ. πρωθυπουργού διαχειριστών!.

  8. Στη μάσα όλοι καλοί είστε….στο γλύψιμο καλύτεροι. Στο φτύσιμο πάσχουμε λόγω λειψυδρίας…../////ησεεεεεεε ταααααα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ