Η συνάντηση Δημάρχου Κω με φορείς σχετικά με τη μεταφορά σύμμεικτων απορριμμάτων της Καλύμνου στο ΧΥΤΑ Κω

34
14896

Σε συνάντηση, για ενημέρωση και διατύπωση γνώμης σχετικά με το σενάριο μεταφοράς των σύμμεικτων απορριμμάτων της Καλύμνου στο ΧΥΤΑ της Κω, κάλεσε σαράντα έξι φορείς , ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο δήμαρχος ξεκίνησε την συνάντηση κάνοντας μια αναφορά στο χρονικό της ανακοίνωσης της μεταφοράς των απορριμμάτων της Καλύμνου στην Κω, από τον περιφερειάρχη Νοτίου ΑΙγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλύμνου, καθώς και στον τρόπο λειτουργίας του ΦοΔΣΑ.
Ο δήμαρχος τόνισε πως πρόκειται για μια απαξίωση της τοπικής κοινωνίας, χωρίς πρώτα να ενημερώσει και να διαβουλευτεί με τις τοπικές αρχές και τους κατοίκους της.
Ο κ. Νικηταράς έκανε αναφορά στο ΧΥΤΑ της Κω , στη λειτουργία και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις κατολισθήσεις και τα ζητήματα που ανακύμπτουν κατά καιρούς από τη λειτουργία των κυττάρων.
Αναφέρθηκε στον ΠΕΣΔΑ (αναφορικά με τα απορρίμματα της Καλύμνου)που αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης του συνόλου των αποβλήτων, τα οποία παράγονται σε μία Περιφέρεια και προσδιορίζει τις γενικές κατευθύνσεις για τη διαχείρισή τους, σε συμφωνία με τις κατευθύνσεις του Εθνικού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων. Σε εφαρμογή του ΠΕΣΔΑ, που ψηφίστηκε από το σύνολο των δημάρχων, που συμμετέχουν στο ΦοΔΣΑ, αποφασίστηκε από το Δήμο Καλυμνίων η δεματοποίηση και αποθήκευση των σκουπιδιών έως ότου φτιαχτεί η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στην Κάλυμνο (αντίστοιχη θα γίνει και στην Κω) και σαφώς όχι η θαλάσσια μεταφορά του, επισήμανε ο δήμαρχος Κω. Επανέλαβε πως ο ίδιος ψήφισε στις 7/8/22 τη δεματοποίηση ή και μεταφορά σε αδειοδοτημένο ΧΥΤΑ και όχι στην Κω που στερείται άδειας.
Στις 1/6/23 εγκρίθηκε η εκτέλεση του έργου δεματοποίησης και αποθήκευσης των απορριμμάτων της Καλύμνου μέχρι της δημιουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων.

Το κόστος μεταφοράς  είναι υψηλό σε  σχέση με το κόστος δεματοποίησης τόνισε ο κ.Νικηταράς

Ο κ.Νικηταράς επισήμανε πως η  δημοτική αρχή συνδιαλέγεται και συνεργάζεται δεν είναι δυνατόν να μην ερωτάται και να μην συζητά για πράγματα που αφορούν την ίδια την κοινωνία . Η Κως δε θα γίνει σάκος του μποξ σημείωσε ο δήμαρχος Κω.

Εθνικό ολίσθημα χαρακτήρισε τις δηλώσεις του δημάρχου Καλύμνου κ.Μαστροκούκου ότι έχει πρόταση από το Τουρκούτ Ρέις να μεταφέρει εκεί τα απορρίμματα εφόσον ο δήμος της Κω, δεν εππιθυμεί να τα πάρει. Εν κατακλέιδι σημείωσε πως οι δύο ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής  είχαν να κάνουν, η πρώτη  με την  ενημέρωση για τα γεγονότα  και η δεύτερη επιστολή, να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια του δήμου, στον καταιγισμό των χαρακτηρισμών που  ΄΄πυροβολούν΄΄ το δήμο  και τον δήμαρχο της Κω. Πρόκειται για επιστολές που κατακεραυνώνουν την ίδια την κοινωνία τόνισε ο κ.Νικηταράς.

Πυξίδα και φάρος για μένα είναι η τοπική κοινωνία τόνισε ο δήμαρχος ο οποίος ζήτησε το αυτονόητο τον διάλογο και όχι στημένες συνεντεύξεις τύπου.

Ελένη Παπαδούλη Πρόεδρος Ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων: Προσβολή και απαξίωση για τους Κώους το γεγονός πως δεν ερωτήθηκε η άποψη του  δημάρχου Κω

Σάκης Χατζηπέτρος Πρόεδρος ΔΚ Κω: Η Κως δεν είναι σάκος του μποξ, δεν επιθυμούμε τα σκουπίδια της Καλύμνου

Κωνσταντίνος Καρανάσιος Μέλος του σωματείου Ξεναγών Δωδ/σου: Η Κως  έχει πολλά απορρίμματα,  οσμές και χωματερές γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των ξεναγών και δείχνει κακή εικόνα για το νησί. Έθεσε τον προβληματισμό της έλλειψης υδάτινων πόρων και υπερτουρισμού.

Μαρία Πολίτου πρόεδρος ΣΕΜΜΕΚ: Έθεσε ερωτήματα που αφορούν στο ότι θα έπρεπε να παρευρεθούν επιστήμονες στη σημερινή συνάντηση και να  απαντήσουν τι ισχύει… Έχει μολυνθεί ο υδροφόρος ορίζοντας ναι ή όχι? Επίσης έθεσε στον δήμαρχο τα ερωτήματα που αφορούν: Στο γιατί δεν έγιναν από το 2015 οι διαδικασίες αδειοδότησης του ΧΥΤΑ? γιατί δεν έχει πυρασφάλεια? τι σημαίνει για τους εργαζόμενους εκεί αν πάθουν κάποιο ατύχημα? Γιατί βγήκαν τώρα στοιχεία για τον ΧΥΤΑ τώρα που υπήρξε ΄΄σύγκρουση’’  δήμου Κω με την περιφέρεια και τον ΦοΔΣΑ? Πριν γιατί δεν τα λέγατε και οι δυο πλευρές? Όπως και αν  ο δήμαρχος προκάλεσε  συνάντηση με τον ΦοΔΣΑ?  Η θέση του ΣΕΜΜΕΚ είναι να απαντηθούν τα επιστημονικά ερωτήματα  και όχι να πάρουμε το μέρος του δήμου ή του ΦοΔΣΑ

Νεκταρία Σκαλλέρη  Μαστιχάρι – ‘’Δράσεις’’: Έκανε επισημάνσεις από τις επιστολές  που βγήκαν στη δημοσιότητα για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ σημείωσε ην έλλειψη μελέτης διαχείρισης των φυκιών στο Μαστιχάρι όπως το ότι  δεν υπάρχει βιολογικός , ενώ απαιτείται . Σημείωσε πως η θέση των Μαστιχαριωτών είναι όχι στην μεταφορά των απορριμμάτων

Βαγγέλης Τρακόσσας:  Δεν δεχόμαστε τα απορρίμματα, απαιτείται συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

Παναγιώτης Βασιλείου Κοινοτικός σύμβουλος: Όφειλε ο δήμαρχος να είχε ερωτηθεί αν για το ΧΥΤΑ της Κω. Αναφορικά με τη δήλωση περί ‘’λεβέντικης’’ διαχείρισης του ζητήματος αναρωτήθηκε που είναι όλοι αυτοί που τα λένε…

Πηνελόπη Τσουκαλά Μέλος  Συλλόγου Εργαζομένων δήμου Κω:  Οι δήμοι δεν μπορούν να αντέξουν με την υποστελέχωση που έχουν, τις ανταποδοτικές παροχές υπηρεσιών όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων. Κάθε νησί πρέπει να έχει ΧΥΤΑ επισήμανε η κ.Τσουκαλά.

Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη Αντιδήμαρχος Τουρισμού -Πολιτισμού και εκπρόσωπος  ‘’Koς we care’’ Δεν επιθυμούμε ούτε ένα κιλό σκουπιδιών. Η Κως είναι προτεραιότητα μας, θα έπρεπε να είχε προηγηθεί διάλογος .  Στηρίζουμε τις θέσεις της δημοτικής αρχής.

Σταμάτης Καμπουράκης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και περιβάλλοντος: Η διαχείριση των απορριμμάτων λόγω λειτουργίας του ΚΥΤ είναι ακόμα δυσκολότερη.  Σημείωσε πως ο  ΧΥΤΑ λειτούργησε ως αντιπυρική ζώνη στην πρόσφατη φωτιά. Αναφέρθηκε  στο »νοικοκύρεμα»  και στο φιλότιμο  των εργαζομένων στο ΧΥΤΑ της Κω, ενώ η λύση που προτείνει , είναι η δεματοποίηση και αποθήκευση στην Κάλυμνο γιατί ο ΧΥΤΑ της Κω, δεν μπορεί να σηκώσει το »ρίσκο». Αξίζει η Κως και η Κάλυμνος εργοστάσιο ανακύκλωσης σημείωσε ο κ.Καμπουράκης .

Σταύρος Αξαρλής Εκπρόσωπος Φαρμακοποιών: O διάλογος είναι αυτός που πρέπει να πρυτανεύσει σημείωσε ο κ.Αξαρλής ενώ τόνισε την ανάγκη διαχείρισης των υγειονομικών αποβλήτων , με τον δήμο να πρέπει να βοηθήσει στην περισυλλογή αυτών,

Κλείνοντας την συνάντηση ο δήμαρχος επισήμανε πως το καλύτερο μέλλον για την Κω, είναι ο διάλογος και η εξεύρεση λύσεων μέσα από συνεργασία και όχι η ένταση.

Ο ΧΥΤΑ δεν μπορεί να δεχτεί τον καταιγισμό απορριμμάτων που θα οδηγήσει σε αδιέξοδο, σημείωσε ο κ.Νικηταράς.

Τόνισε α) θεσμικά θα γίνει συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Αναφορικά με την απουσία εκπροσώπων φορέων και του Β’ Βαθμού που καλέστηκαν β) ζήτησε από τους εκπρόσωπους του Β΄Βαθμού, να μην δυναμιτίσουν το κλίμα στην επικείμενη συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα και γ) Να γίνει διάλογος με τον πρόεδρο του ΦοΔΣΑ για την επόμενη μέρα .

Τέλος υπερτόνισε πως θα »μάχεται» για τα συμφέροντα της Κω

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 2010-2024 ο δημος κω σε εγκατάλειψη απο καισερλη, κυριτση,νικηταρα

    Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

    • ΨΕΥΤΗ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΟΥΝΤΖΩΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΊΣ...

      Βαρέθηκαν ΟΛΟΙ τα ψέματα και τις Κ@λοτούμπες σου… ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ, αλλά για τον ΤΕΟ πέρα βρέχει… Για σένα προέχει ΤΟ «ζουμί» ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ…

      • Ένας είναι που βρίζει τον δήμαρχο στην aegeanwes και τον γνωρίζουν όλοι.Ετσι έγραφε και προεκλογικά το φασιστακι του πρωην και πήρε τα 60% @@@@ρια του δημάρχου.Τωρα γραφει και ξαναγράφει βρίζοντας και πάλι,για να υπερασπιστεί την φασιστική νέα δημοκρατια και τον χατζημπουλη,επειδή βλεπει εναν δημαρχο,που στα χρονικά του νησιού μας,τους πάει κόντρα,και βλέποντας τα φασιστακια της ν.δ.οτι όλοι η Κως συσπειρωθηκε διπλα στον αγαπητο μας δημαρχο,εχουν τρελαθει.Φασιστακια της ν.δ.τον κ#λο σας να κτυπατε κατω,και όσους ροζους και να βγάλετε,ο δήμαρχος της κω θα είναι ο νικηταρας και πάλι.Αυτος ο δήμαρχος θα τυρανα αλα 4 χρονια.Καταλαβες ανωμαλο ΓΟΥΡΟΥνοφασιστακι που γράφεις όλα τα σχολια;

        • Είστε γελοία /ος. Όλη η Κως είναι στο μαύρο χάλι κι εσείς δεν το βλέπετε; Διατεταγμένος γραφιάς;

  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΑΚΗ. ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΙΝΑ ΤΝ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ. ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΣΟΥΝΑ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΣΙΑ..

  3. Ο Δήμαρχος Κω, μέλος τότε του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦοΔΣΑ, ψήφισε θετικά την 70/2022 Απόφαση που περιλάμβανε και την αναφορά στην μεταφορά απορριμμάτων από την Κάλυμνο στην Κω. Κωοι μας κοροϊδεύει κανονικά ο Δήμαρχος μας, διαβάστε την απόφαση αυτή και θα καταλάβετε που την έχει ψηφίσει ο άρχων της ΚΩ. Περαστικά μας!!

  4. Μέχρι πότε νόμιζες ότι θα έκαναν υπομονή οι φίλοι και υποστηρικτές σου τα στελέχη σου από εδώ και πέρα είσαι μόνος σου. Με τους απολιτικ ,αδιάβαστους, ευθυνοφοβους, βολεψακιδες, μεροκαματιαρηδες του Δήμου Κω που επέλεξες, εξελεξες, υποστηριξες

  5. φορείς, αμφορείς.. έπρεπε να καλέσουν και πτυχιούχους κατασκευαστές ξυλόβεργωνΣυλλογους

    κυνηγούς κουνελιών με παγίδες,πτυχιούχους ελαφροχέρηδες της Barstreet, πωλητές Μαλλιού της Γριάς , Ιδιοκτήτες ψησταριών, κατασκευαστές λουκουμάδων,κουρείς γκαζόν, παρατηρητές άστρων, εκτροφείς χασισοδένδρων, προστάτες καρέτας-καρέτας, ιεροκήρυκες,ψυχιάτρους,θρησκευόμενους υποκριτές, μετανοούντες μπράβους,μαστροπούς, βαποράκια, ειδικούς στο στόλισμα επιταφίων, διαμένοντες σε τσαντίρια, εξομολογητές,αιμοδότες και προπάντων φιλοπάτριδες με ξένα κόλλυβα τερματικά ηλίθιοι που κάνουν κατηχητικά ,οπαδοί Αγίων που ανοίγουν λάκκους..
    Ο νοών ..νοείτο.
    Καλή Παναγιά που όμως ξεχνούν αρκετοί ότι ΒΛΈΠΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ!!!!!!!!!!!

    • Ο κ Δημαρχος κάλεσε όλους τους φορείς.
      Όπως σωστά επισημαίνετε την πρόσκληση αποδεχτήκαμε δευτεροκλασατοι και τριτοκλασάτοι.
      Τουλάχιστον εμείς έχουμε τρόπους και δεν απαξιώνουμε τον Δήμαρχο του νησιού μας. Ούτε συντασσόμαστε αμαχητί με την Περιφέρεια.

  6. είναι η αποχή.Ασ αφήσουμε το αφεντικό της Ρόδου να μας διαφεντεύει.. Μπράβο μας.

  7. ΔΉΜΑΡΧΕ σε στηρίζουμε σε ψηφίσαμε και συνέχισε να υπερασπιζεις τα συμφέροντα της Κω!! Έχεις δίκιο προσπαθούν στην πολιτική σου εξόντωση μέσο Χατζημαρκο, δεν θα τους περάσει, γιατί η Κως σε στήριξε και θα σε στηρίζει!!!

  8. Καμπουρακη ακους τι λες ? στην προσφατη φωτια δεν λειτουργησε η αντιπυρικη ζωνη του χυτα καηκαν τα παντα εκει πανω ….και βρε αθεοφοβοι τι ηταν αυτο χθες για γελια εντελως ..καλεσε ολους τους ασχετους γτ??????ποσο αλαζονας τοξικος και χουντικος ντροπη σου Νικηταρα σπιτι σου πριν σε μαζεψουν…..

  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ Γ. ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟ Ι.

    Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ MASTER PLAN ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ……έργο προϋπολογισμού 11.945.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο, προβλέπει τη δημιουργία δύο θέσεων πλαγιοδέτησης, ενός φορτηγού και ενός τουριστικού πλοίου ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ, αλλά και μία θέση πρυμνοδέτησης ενός μεγάλου επιβατηγού και οχηματαγωγού πλοίου.Η νέα λιμενική εγκατάσταση θα δημιουργηθεί εξωτερικά του λιμανιού, πάνω στον ήδη υφιστάμενο προσήνεμο μόλο.

  10. Που γράφουν.. Να παραιτηθεί ο δήμαρχος…
    Βρε ανόητοι, , κουφιοκεφαλοι, ηλίθιοι..
    Ένας βρέθηκε (1 στους 5 δημάρχους) και αντιστέκεται στον ΑΡΧΙ πουλημενο περιφέρειαρχη με τους άλλους 4 υποτέλεις πανιβλακες δήμαρχους… Ενάντια στην ξεφτίλα που ονομάζουν ΝΌΜΟ..
    Ο ΜΟΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΧΡΉΜΑ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ,.τα κέρδη.. .. ΟΙ φόροι, ο ενφια η αρπαγή η κατακαυση περιβάλλοντος, σπιτιών, ανθρώπων, το ξεπούλημα, τα έργα δήθεν πρασίνης ανάπτυξης.. Αφού.. Εξαφανίσουν κάθε πράσινη ανάπτυξη!! .. ΣΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ Του χρήματος και της μπιζνας.. Το αρχιλσμογιονπου κυβερνάει. Εξ οικογένειας λαμογιας οικογένειας.. Δίνει εντολές στο =τσέκι του τον ΧΑΤΖΗ-ΔΙΑΒΑΤΗ χατζημαρκο. Με το αζημίωτο.. Να προχωρήσει στα έργα.. εκκατομυριων που ονομάζουν ανακύκλωση, πρασίνη ανάπτυξη, πράσινη αλογα.. Τωρα .σκουπιδιων… Με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος… Το οποίο με ΚΆΘΕ μέσο, νομο ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΟΥΝ..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟμΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΙΑ, .. . Και ο Ξεφτίλας ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.. ΕΚΤΕΛΕΊ ,
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΟΤΣΠΟΤ.. ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ..

    • τώρα τσακώνονται,τώρα που μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου,ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
      Γι αυτό όλοι διαμαρτύρονται και γελοιοποιούν τις επιλογές του Δήμου.

  11. Μηδέν από μηδέν μηδέν! Αχ βρε γελοίοι… Εκτός από τη Βουκελατου υπάρχει άλλος που θα ψηφίσει τη γνώμη του δημάρχου ;;; Ξεφτίλα θα γίνει τη Δευτέρα.

  12. πω πω Θεοδόση, έχει χαθεί η μπάλα! Τρέχεις μόνος και βγαίνεις δεύτερος! Δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα!!! Σκουπίδια, Αζυλο, το χάλι της πόλης, καθαρισμοί, λιμάνι, Σένγκεν, αστικές συγκοινωνίες, νοσοκομείο….σκ…. τα κανες!!!!

  13. Νικηταρά σήκωσε ανάστημα μην δεν δεχθείς τα σκουπίδια των καλυμνιων,γιατί ξέρεις μετά τι θα πάθεις,να τα πάρουν στην Ρόδο,

  14. όλοι αυτοί που απείχαν ,όλοι άυτοι που γράφουν εδώ μέσα, πλάκα θαχει να καταλαβαίνουν τι γινεται μέσω Ροδου και Καλύμνου.!!!πλάκα θαχει ναχουν αντίληψη!!πλάκα θαχει. …θα ρωτήσω το σκύλο μου το κουνέλι μου και το μοσχαράκι μου …..

  15. Νικηταρας θα μεινει γνωστος στην ιστορια ως ο Δημαρχος που γεμισε με καρκινο τον υδροφορο οριζοντα της Κω ενω την ιδια ωρα ειχε βιδωμενη την καρεκλα του Δημαρχου πανω του

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ