Ντ. Σβύνου- Γ. Κρητικός- Χ. Ναβροζίδης: «Στημένη» η συνάντηση του Δημάρχου | Επικοινωνιακό τέχνασμα, απέλπιδα προσπάθεια να δυναμιτίσει το κλίμα | Ας σταματήσει επιτέλους να μας καλεί…

36
3732

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Η Έπαρχος Κω –Νισύρου, Κωνσταντίνα Σβύνου, σας προσκαλεί σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου και ώρα 12:30 στο Επαρχείο της Κω, με αποκλειστικό θέμα τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων στο νησί της Κω.

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Παιδείας κ Δια βίου μάθησης ,κ. Κρητικού Ιωάννη  και Ψηφιακής Ανάπτυξης κ. Ναβροζίδη Χαράλαμπου.

Δελτίο τύπου

Αγαπητές συμπολίτισσες, Αγαπητοί συμπολίτες,

Στη σημερινή συνάντηση που μας προσκαλεί ο Δήμαρχος Κω δεν θα συμμετέχουμε.               Δεν συμμετέχουμε γιατί γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, μια απέλπιδα προσπάθεια να δυναμιτίσει το κλίμα με απώτερο σκοπό την παραπληροφόρηση.

Μια συνάντηση στην οποία ο κ. Νικηταράς καλεί τους φορείς του νησιού, για να τους αποκαλύψει την δική του μισή αλήθεια, προκειμένου να βρει συμμάχους κατά του περιφερειακού σχεδιασμού διαχείρισης απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ) που ο ίδιος συμφώνησε και ψήφισε. Κυρίως όμως, για να εκτρέψει την συζήτηση για το φλέγον και εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα, σημερινό και όχι μελλοντικό όπως η μεταφορά των απορριμμάτων από την Κάλυμνο, αυτό της τραγικής κατάστασης στην οποία επέτρεψε να περιέλθει ο ΧΥΤΑ της Κω.

 

Λυπούμαστε ειλικρινά που βάζει τους φορείς στην διαδικασία να μετατραπούν σε ασπίδα του απέναντι στις ευθύνες του. Αποδεικνύεται το ότι η συνάντηση είναι «στημένη» από το γεγονός ότι δεν προσκαλεί σε αυτή το γενικό διευθυντή του ΦΟΔΣΑ προκειμένου να δώσει  την ανάλυση του ΠΕΣΔΑ στην πραγματική του διάσταση.

 

Ας σταματήσει επιτέλους να μας καλεί, με αυτόν τον τρόπο, στον δημόσιο λόγο του να τοποθετηθούμε. Έχουμε όλοι ήδη εκφραστεί δημόσια, ξεκάθαρα, με τον διαυγέστατο τρόπο που διακρίνει την πολιτική που εμείς υπηρετούμε.

 

Υπηρετούμε μέσα από τη θέση μας την αλήθεια και μόνο αυτήν και για το λόγο αυτό προσκαλούμε σε συνέντευξη τύπου τους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων, τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου και ώρα 12:30 στο Επαρχείο της Κω.

 

 

Κωνσταντίνα Σβύνου – Έπαρχος Κω-Νισύρου

Κρητικός Ιωάννης – Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κ Δια Βίου Μάθησης

Ναβροζίδης Χαράλαμπος -Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. To menu έχει κοκοβιό που το λένε Θεοδόση…
    Σε χτυπάνε από την περιφέρεια ,σε λοιδορούν οι πολιτικοί σου πατέρες…
    Μόνο το Ματινάκι σου βάζει…. πλάτη

    • ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

      ΣΒΥΝΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.ΚΡΗΤΙΚΕ ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ,ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;;ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;;ΑΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ!! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ.

    • μάθε ότι ναβροζιδης,κρητικος,σβυναινα,με τις πλάτες του Νικηταρά εκλεχθησαν.Ενταξει βαλκανιε.Στα λεει καποιος που είναι στα πράγματα της νέας δημοκρατίας.

  2. βρε την ψηλή ξέρει τα πάντα….Καλά για τους 2 ήμουν σίγουρη για το Μπάμπη είχα μια πισινή αλλά οκ.γραμμη χατζημαρκου κλασσική

    • Ο ΧΥΤΑ της Κω θα γίνει πρότυπο όχι σαν την σημερινή αθλιότητα και ύστερα θα δείτε ποιος είναι ο ικανός και ποιος όχι.

  3. Την υπογραφή του συντάκτη της ανακοίνωσης ξεχάσατε να βάλετε στημένα στρατιωτάκια μου

    • υποστηρίζουν την γνώμη τους. Τώρα αν αυτή συμπλέει με του χατζημάρκου οκ. Και λογικό αν θες την αποψη μου δεδομένου οτι μαζί του κατέβηκαν στις εκλογές. Οχι σαν του Νικηταρά που ενω κατέβηκαν μαζί του δεν συμφωνούν με αυτά που λέει και κάνει μπροστα αλλα και πίσω απο την πλάτη του.

  4. Πετάει ο γάιδαρος παιδιά μου, πετάει και κάνει σούζες άμα λάχει! Αφού θέλετε να πετύχετε να λέτε σε όλα, ναι.

    • Εκεί που ο δήμαρχος ήταν στα κάτω του,τον έκαναν πανίσχυρο,αυτα τα χαζά στρατιωτάκια του χατζημπουλη.

  5. Θα συμμετέχω – Μέλλοντας Εξακολουθητικός,
    Θα συμμετάσχω – Μέλλοντας Στιγμιαίος
    «Στη σημερινή συνάντηση που μας προσκαλεί ο Δήμαρχος Κω δεν θα συμμετάσχουμε» είναι το σωστό…….

  6. Δήμαρχε όλος ο λαός της Κω είναι μαζί σου!!!
    Σε στηρίζουμε και σε θέλουμε δυνατό γι αυτο και σε ψηφίσαμε!!! Μακριά τα σκουπίδια άλλον νησιών από την Κω. Μακριά από αυτούς που σκύβουν το κεφάλι και είναι υποτακτικοι . Δήμαρχε κράτα γι αυτό σε ψηφίσαμε!!!

  7. αφού και το Ντινακι έχει άποψη ας μη φοβόμαστε τίποτα.Για το Ναβροζιδη εκπλήσσομαι….Μα τόση υποταγη πια..

    • αν ελπίζουμε σε κάτι για αυτή την 5ετία είναι από εσάς . δημοτική αρχή εν έχουμε. Μπάμπη, Ντίνα προχωράτε. καθαρίστε τον ΧΥΤΑ εσείς μπορείτε

  8. Νικηταρά μη δεχθείς σκουπίδια καλυμνιων,μην κάμεις το χατήρι όλων αυτών που σε κράζουν,που πριν λίγες μέρες σ´επαινουσαν,

    • τώρα φάτε σανό σανοφαγοι. έχει ήδη παραδώσει το χυτά Κω στο ΦΟΔΣΑ. Τα υπόλοιπα επαναστατικά τερτιπια δείχνουν μόνο την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του. ντροπή. σου πολιτικε απατεώνα.

    • ψήφισε αυτό που τώρα αρνείται ΕΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ να του λένε μπράβο διπρόσωπε
      Τέτοιες κολοτούμπες ουτε δίδυμος με ωροσκόπο στους διδύμους να ήταν (μακριά απο μας)

  9. 2010-2024 ο δημος σε εγκατάλειψη από καισερλη κυρίτση νικηταρα

    Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  10. ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ ……..ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΗ…….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΥΠΟΥΣΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ…..

    • ΟΙ ΚΩΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ.ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.

  11. «δεν θα συμμετάσχουμε».
    Επαρχείο είστε. Μάθετε να γράφετε σωστά.

  12. Για τις ευθύνες του δημάρχου δεν συζητάμε.Τις ξέρουμε ήδη.Για τις δικές σας θα μας πείτε ανθρωπακια που σας ψήφισε τόσος κόσμος.Για τις θέσεις τις δικές σας θα αναφερθείτε;Γιατι και σεις σαν το αφεντικό σας ρίχνετε βέλη συνέχεια στον κάκιστο δήμαρχο,αλλά εσείς θα μας πείτε τι κάνατε ή τι θα κάνετε;;;Γιατί σε κάθε ανακοίνωση σας φαίνεται ότι στέλνετε μηνύματα που σας υπαγορεύει ο κάκιστος(επίσης)περιφερειάρχης σας.Αλλωστε το πόσο καλοί είστε εσείς απέναντι στ αφεντικά σας φάνηκε πριν λίγες μέρες.απ την πολύ γονυπαισια νέα παντελόνια θα χρειαστείτε

  13. ντροπη και μόνο ντροπή για όλους εσάς που εκπροσωπείτε τον τόπο μας.Εμεις νομίσαμε ότι εκλέξαμε σοβαρούς ανθρώπους κι όχι παιδάκια του νηπιαγωγείου.,ανίκανα να προστατέψουν τον τόπο τους.Ντροπη σε όλους σας,και μόνο.

  14. Υποτακτικός είναι κάποιος που ενώ γνωρίζει ότι λέει ψέματα αποφασίζει να συνεχίσει να λέει ψέματα. Ακούστε τώρα μικρά μου παιδάκια. Ποτέ δεν θα ακούσετε από τους τρεις εκλεγμένους της περιφέρειας ψέματα. Τον λαϊκισμό και την δημαγωγία μέσω ψεμάτων ένας τη κάνει στη Κω και έχει ονοματεπώνυμο. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ

  15. έπρεπε να δείξει σεβασμό, όχι να σας καλεί για να σας πετσοκοψει στο επικοινωνιακό του σόου. έπρεπε να σεβαστεί κυρίως τον Μπάμπη που τον στηρίξε. αλλά που ο Θεοδόσης έχει χάσει το μυαλό του από τους λεονταρισμούς του.

  16. που υποστηριξες αυτό το ερπετό τον δημαρχο τηε πλάκας. σε πουλάει μονίμως. καλά να πάθεις. 4 χρόνια τον κρατούσες όρθιο, εσύ και ο πετρης και ο καματερός. τους είδαμε τώρα

  17. ΠΡΟΣ ΚΩΣ 2030 ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΖΗΣ ΣΤΗ ΨΕΡΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΗΣ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΤΙ Ο ΝΗΚΗΤΑΡΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ

  18. Εγώ για τον Ναυροζιδη το έλεγα πάντα ότι είναι άδειος και ανίδεος πολιτικά. Φάτε την τώρα όσοι διαφωνησατε. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
    Τώρα κατηγορεί αυτόν που τον στήριξε Νικηταράς λέγεται για να κρατήσει τον μισθό του. Φάτε την Που να σεβαστεί το νησί που τον φιλοξενεί///////////////….

  19. οι Κώοι σας ψήφισαν να συζητάτε και να βρίσκετε λύεις στα προβλήματα του και όχι να στηρίζετε κατσαπλιάδες

  20. Στα καλά σας είστε γλάστρες(Άδωνις)κάνοντας μόκο,στα κακα σας δεν συμμετάσχετε λόγω αντίδρασης για πείτε μας κι έμας ρε φρούτα γιατί σας ψηφισαμε;;;;Αλήθεια ποιο αδρανείς πολιτικάντηδες του τόπουας δεν έχουμε ξαναδεί.Ευτυχως υπάρχουν τα σάιτ και ακουγεστε από κει.

  21. Ζβυνου,Νοβροζιδης,, κρητικός,. Άβουλες μαριονέτες τού Χατζηλακουβα από την Ρόδο!!! Δεν υποστηρίζουν τον τόπο τους!!! Και γειά ποιόν λόγο να ξαναζητήσουν την ψήφο των Κώων???

  22. Όπως σου έχω ξαναπεί Ντίνα μου, μείνε μακριά του! θυμάσαι? (Δήμαρχε μου!!!) έτσι τον έλεγες… και σου είπα: θα μιλάει μαζί σου στο τηλέφωνο, ενώ ταυτόχρονα .. Αξίζεις καλύτερα, νεότερα και με αξιοπρέπεια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ