Β. Τζόγιας: Εξαιρετικά μαχητική και διεκδικητική η στάση της Επάρχου και του Δημάρχου κατά την επίσκεψη Άδωνι

20
8474
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.
Τα προβλήματα του νοσοκομείου γνωστά από χρόνια δεν χρειάζεται να αναφερθώ. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν η στάση τής επάρχου και του δημάρχου που έκανε και μια συγκέντρωση παλαιότερα για το θέμα της υγείας.Μια στάση που θα την ζήλευε ο κάθε πολίτης και πολιτικός και οι δύο τούς απαίτησαν με τον ποιο έντονο, μαχητικό,διεκδικητικό, τρόπο την στελέχωση του ιδρύματος. Μας κάνατε υπερήφανους για μια ακόμα φορά, μάλιστα έτσι διεκδικούμε και λύνουμε προβλήματα στην Κω.
Εύγε και στούς δύο!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε τι σε έχουν ξανακάνει ρε Βαγγέλη περήφανο και οι δύο.;;;;Καλά για την έπαρχο ας περιμένουμε να δείξει δείγματα .Πέρα από εκεί..Βαγγέλη μην τρελαθούμε κιόλας! Να μην γράψω και σου θυμίσω τι έλεγες για τον τύπο…Βαγγέλη!

  2. τι ακριβώς έκανε η συγκεκριμένη και φάνηκε μαχητική ; μόνο ο διάλογος με τους γιατρούς έγινε γνωστός

  3. Τίποτα για την κυρία Καρανάσιου επειδή τα προβλήματα του νοσοκομείου είναι γνωστά και μπράβο σε έπαρχο και δήμαρχο; Τι ακριβώς ζηλέψατε από τη στάση τους;

  4. Αυτά τα «Εύγε» δεν τα μοίραζε απλόχερα κατά την πρώτη θητεία του Δημάρχου Νικηταρά ο κύριος Εύγε και πλέον εξαφανισμένος ? Που χάθηκε αλήθεια αυτή η ψυχή???

  5. μμμμμμ……σιγα μην σκισουν κανενα καλτσον!!!@@@
    και οι 3 ειναι πολιτικοι…..στο τελος που δεν θα γινει τιποτα…θα καταλαβεις ….οτι ο αδωνης τους δουλεψε πιο πολυ απ ολους

  6. από αυτόν της προέδρου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, Βαγγέλη μου, δεν είδα.

  7. Καλά ρε μπούφοι! Δεν καταλάβατε ότι το άρθρο είναι εντελώς ειρωνικό και τους τη λέει για το γλείψιμο?

  8. είναι το κείμενο του Τζόγια. άντε πια. ξυπνάτε βλακακοι. εσείς ψηφίζετε; εμ για αυτό βγήκε ο κοψιμιοε.

  9. Συμφωνώ μαζί σας.Απλα διακοσμητικοί είναι και η έπαρχος και ο δήμαρχος.Δεν ξέρω για εσάς ,εγώ δεν περίμενα να κάνουν σόου στις κάμερες.Καλυτερα να μην έβγαζαν μίλια,που δεν έβγαλαν,αλλά να δούλευαν πρην και τώρα μετά την επίσκεψη.Το βασικό είναι να ξέρουμε τι θελουμε και να οργανωθούμε ζητώντας το.Ενημερωνουμε τον υπουργό για τα προβλήματα,μετά φτιάχνουμε το περιβάλλον και ζητάμε τα απαρετητη εφικτά προχωρώντας προς τα ιδανικά.

  10. Δεν ξέρω αλλά έρχεται εδώ φωνάζουμε όλοι μαζί (δίκαια)τι περιμένουμε;Να κερδίσει οποίος φωνάζει πιο δυνατά και να φανεί ότι υποστηρίζει ο κάθε συνδηκαληστης τον κλάδο του και το κόμμα του;Τέλος έχει πει καποιος υπουργός ότι δεν θέλει προσλήψεις;Μήπως κάποιοι «μπακάληδες»μετράνε ότι με τόσα λεφτά θα πάρουμε τόσους γιατρούς.Σοβαρα;Οι παλιοί χιλιάδες γιατροί, δεν θα πάρουν τα ίδια λεφτά με αυτούς που θα έρθουν;Για μετρήστε λοιπόν το κονδύλι.Οποτε δεν είναι ενημέρωση αυτή.Θελουμε προσλήψεις (σωστά)θελουμε αυξήσεις μισθών ,τα λέμε και πάμε σπίτι μας ,λέγοντας μπράβο σε όποιον φώναξε πιο δυνατά.Ναι αυτά τα ξέρει ο κάθε υπουργός πρην έρθει ,πρην πάει σε κάθε μέρος.Ας σοβαρευτούμε να οργανωθούμε να βάλουμε στόχο και να τον κυνηγισουμε.Υπαρχουν πολλά να κάνουμε αντιπολητευση να κερδίσουμε ψήφους έτσι φίλοι του ΚΚΕ και λοιπόν προοδευτικών δυνάμεων.

  11. Ελπίζω να είναι σατυρικό – ειρωνικό το κείμενο Ευάγγελε ….
    Παρεπιπτόντως μπράβο και πάλι μπράβο στην κ Καρανάσιου σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που κανανε κοινός :τουμπεκί ψιλοκομμένο

  12. Ξέχασες να βάλεις και τις φωτογραφίες με τις πλακέτες και τα χαμόγελα για να φτύνουμε και αυτούς και εμάς

  13. οι μάχες δίνονται με τις φωνές;άρα οι κωφάλαλοι δεν θα μπορέσουν να κατακτήσουν κατά ποτέ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ