Ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά η Αναγέννηση Ασφενδιού

0
3580

Με στόχο και φιλοδοξία να πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της A’ κατηγορίας ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της στο γήπεδο Ζηπαρίου η Αναγέννηση Ασφενδιού με τον Στέφανο Χατζησεβαστό πλέον στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Οι «πράσινοι» κράτησαν τον βασικό τους κορμό απ’ την περασμένη σεζόν και ενισχύθηκαν τόσο με έμπειρους αθλητές όσο και με αθλητές που ήταν μέλη της μικτής Δωδεκανήσου Κ-16 (θα ανακοινωθούν και επίσημα τις επόμενες ημέρες οι Καματερός και Σταφυλαράκης) και στοχεύουν ψηλά και φέτος θέλοντας να έχουν το ίδιο αγωνιστικό κίνητρο απ’ την αρχή της σεζόν μέχρι και το τέλος.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται κατά την περίοδο της προετοιμασίας να προστεθούν και νέοι παίκτες στο υπάρχον ρόστερ.

Στην Αναγέννηση Ασφενδιού ο Βουκομάνοβιτς

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την Αναγέννηση Ασφενδιού αφού ποδοσφαιριστής της ομάδας στην Α’ κατηγορία θα είναι ο Αλέξα Βουκομάνοβιτς που τα τελευταία χρόνια φορούσε την φανέλα του Α.Ο Πυλίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής
Η ανακοίνωση
«Ο Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή, Αλέξα Βουκομάνοβιτς για την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025. . Ο Αλέξα Βουκομάνοβιτς γεννήθηκε στις 11/05/1995 και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Παρτιζάν και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Δανία με την FC Sydvest αλλά και στη Σερβία με την CSK Celarevo και την Dubocica. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Α.Ο. Σελλάνων, Νίκη Βόλου, ΑΕ Καρίτσας, στον Θεσπρωτό, στον Αιολικό και στον Ναυπακτιακό Αστέρα ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Πυλίου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Τόν καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με πολλά γκολ».

Πηγή: giafkasports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ