«Ύμνοι στην Παναγία» Εκδήλωση από Γυναίκες χωρίς Σύνορα και Σύλλογο Ιεροψαλτών Κω με τιμητική συμμετοχή της Νεκταρίας Καραντζή

0
5985

Με το παρόν  σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη  31-7-2024 και ώρα 8 μ.μ. στο Ρωμαϊκό Ωδείο Κω, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα ‘’ ΎΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ’’.

Τους Ύμνους θα αποδώσουν η Υμνωδός Νεκταρία Καραντζή και Ιεροψάλτες του Συλλόγου ‘’Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος’’ της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη- καθηγητή μουσικής και Προέδρου Γεωργίου Σακέλλη.

Η εκδήλωση θα έχει τη στήριξη των εξής φορέων: Εφορία Αρχαιοτήτων, Ιερά Μητρόπολις, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Δήμος Κω.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

‘’ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ’’ ΤΜΗΜΑ ΚΩ

Στο πλαίσιο των Θερινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2024» το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Κω σας ενημερώνει για τις προσεχείς εκδηλώσεις:

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 31/07/24

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ», σε συνεργασία με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΩ

ΡΩΜΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:00

Συμμετέχει ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Κω  «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΝΑΥΚΛΗΡΟΣ» υπό τη διεύθυνση του Προέδρου του και καθηγητή μουσικής, Γιώργου Σακέλλη, και η υμνωδός Νεκταρία Καραντζή.

Ο χώρος του Ρωμαϊκού Ωδείου παραχωρείται από το Υπουργείο Πολιτισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.

Και μία αλλαγή ημερομηνίας:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/08/24

Η παρουσίαση του ΙΕ΄ τόμου των ΚΩΑΚΩΝ που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Π.Ο. ΚΩΩΝ «Ο ΦΙΛΗΤΑΣ», αντί για το Σάββατο 2/8/24 που ήταν προγραμματισμένη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/8/2024.

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ