Π. Αβρίθης: κ. Υπουργέ, μην μασάτε, πάρτε τα μέτρα και εκτός και εντός των τειχών του νοσοκομείου | Γράφει ο Κ. Καΐσερλης

16
7256

Π. Αβρίθης: κ. Υπουργέ, μην μασάτε, πάρτε τα μέτρα και εκτός και εντός των τειχών του νοσοκομείου

Ο φίλος Παναγιώτης Αβρίθης σε μια τηλεδιάσκεψη με τον Δήμαρχο, το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου και τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ξιφούλκησε!

Όρθιος και αγριεμένος, εκφράζοντας την αγανάκτηση ολόκληρου του λαού της Κω για την κατάντια του νοσοκομείου και της δημόσιας υγείας στην Κω μίλησε για τους τουριστογιατρούς και για την επί είκοσι και πάνω χρόνια τραγική κατάσταση όχι μόνο με τους ιδιώτες γιατρούς αλλά και με την κατάσταση εντός των τειχών του νοσοκομείου.

Και ολοκληρώνοντας του είπε:  «είμαστε δίπλα σου,  πάρε τα μέτρα (της επίταξης) και εγώ είμαι στη διάθεση σου να σου τα πώ»!!!

Είναι η δεύτερη φορά που ο νουνεχής και έντιμος Παναγιώτης μιλά εκνευρισμένος και γι’ αυτό κάνει λάθη αναφερόμενος στην κατάντια της δημόσιας υγείας στην Κω και στο «ριμάδι» το νοσοκομείο μας .

Να επιτάξουν λοιπόν τους γιατρουδάκους μας. Δηλαδή τον παθολόγο που τα βρόντηξε κάτω και έφυγε από το νοσοκομείο μόλις πριν από δύο χρόνια! Τους άλλους πέντε ιδιώτες παθολόγους της Κω που από την αρχή επέλεξαν το ανθρώπινο  ωράριο, το ραντεβού, την επιλογή των αδειών τους και της επιμόρφωσης τους και σίγουρα την επιλογή και των ασθενών τους. Για να πάνε στα κάτεργα και στα καταναγκαστικά έργα όπως κατάντησαν το νοσοκομείο.

Που αυτά που είπε σήμερα στην Άδωνη ξέχασε να τα πει στον πρωθυπουργό όταν τον χειροκροτούσαν όλοι μαζί που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη τάχα μου για το νέο νοσοκομείο αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο.

Και πάνω από όλα  τα είπε σε αυτόν που εκπροσωπεί την κυβέρνηση της ΝΔ, αγνοώντας μάλλον ότι εδώ και πέντε χρόνια το παιχνίδι της υγείας το έχουν παραδώσει στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και στα Φαντς  με ναυαρχίδα την CVC και το «ΥΓΕΙΑ» που κοντεύει να γίνει Παγκωακό νοσοκομείο……

Φίλε Παναγιώτη έχεις δίκιο. Μόνο που δεν πρόκειται να το βρεις, γιατί το παιχνίδι είναι στημένο και προμελετημένο! Με τις επιτάξεις της μαρίδας χοντρό ψάρι δεν πιάνεις…. Απλά γίνεσαι βούτυρο στο ψωμί της…..  CVC

Άποψη του Κ. Καϊσερλη π. Δημάρχου Κω.

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θεατρινισμοί αφού έχει πάρει, ιστορικά, διαζύγιο με την πολιτική εντιμότητα, την ανεξαρτησία και την συνέπεια, αφού μετακινείται από «πάγκο» σε «πάγκο», εκεί που υπάρχει εξουσία και ενδιαφέρον!!
    Με αυτή τη κυβέρνηση νοσοκομείο σωστό και λειτουργικό, δεν πρόκειται να δούμε, αλλά μόνο την σταδιακή αποψίλωση του ΕΣΥ και παράδοσής του στα νύχια των funds, της CVC, που τώρα πλέον θα «φτιάχνει» και τους δικούς της γιατρούς/εργάτες, για να έχει τον πλήρη έλεγχο!!

  2. ο κ.Καισερλης όπως πάντα.
    Το θέατρο που έπαιξαν τα δεξιά στελέχη του Δήμου μπροστά στον υπουργό τους είναι λυπηρό!
    Τι μας είπε ο κ.Αβριθης?
    Οτι δεν φταίει ο Δήμος , δεν φταίει το υπουργείο, δεν φταίει η εκάστοτε προσκείμενη προς την κυβέρνηση διοίκηση του νοσοκομείου ,που αδυνατεί να στελεχώσει αυτό το ρημάδι τόσα χρόνια…
    Φταίνε οι γιατροί για άλλη μια φορά…
    Μόλις χτες παραιτήθηκε ο καρδιολόγος του νοσοκομείου…να επιταξουμε τους ιδιώτες καρδιολόγους τώρα..Μετά ποια ειδικότητα έχει σειρά…?Τώρα τη βρήκαμε τη λύση …
    Δεν ντρεπομαστε λίγο !!
    Επαγγελματίες πολιτικοί-αποδεδειγμένα ανεπαρκεις.Μην τα χαλάσουμε με την κεντρική εξουσία..

  3. Έλα έχεις γίνει θέατρο σκιών.Σε χάλασε αν χειροκτροτενε κάποιον κάποιοι η θέλεις να βρεθεί λύση;Εσυ σοφέ παπου ποθα είναι η πρόταση σου;Να κάνουμε μια συνετεριστικη γιατρών;Να φυτέψουμε γιατρούς στο κήπο να βγουν;

  4. Δεν κανείς καμία απεργία πείνας μα κατέβει η πλακέτα Κώστα;Μέχρι εκεί είναι το ενδιαφέρον σου για το νοσοκομείο.

  5. Σαν τους δικηγορους στα δικαστηρια. Κανετε ταχα οτι μαλωνετε και μετά πινετε μαζι αλισφακιες στον καφενε

  6. Κραυγές-Θεατρινισμοί για να δώσουν άλλοθι στην απραξία και την αναποτελεσματικότητα της διοίκησης του νοσοκομείου, της δικής του ύπαρξης και να νομιμοποιήσουν τα σχέδια για ιδιωτικοποίηση της κυβέρνησης. Πότε έφυγαν οι γιατροί; Στοιχεία…όχι λόγια για να λέμε…. Οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης θα βγουν και από πάνω!!!!

  7. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ στην ιστορία !!!!!!!για τον μόλο κρουαζιερόπλοιων που έφτιαξες.!!για τις εγκαταστασεις στην ΣΕΓΚΕΝ,για το κτηριο αφίξεων στο λιμανι!!!

  8. κλεφτες πολιτικοι δημαρχοι γιατροι δικηγοροι μηχανικοι λογιστες κλπ

    Η Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.Η γενιά, που τα έφαγε όλα και χρεωκόπησε το κράτος.Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια πούλησε τα παιδιά της στο ΔΝΤ.Η γενιά που ακύρωσε τον κόπο και τη θυσία της γενιάς του πολέμου.Η γενιά που με το καλημέρα, έγινε η αιτία να χαθεί η Κύπρος. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.https://terrapapers.com/polytechnio-i-pio-achristi-genia-ellinon/

  9. ΑΒΡΙΘΗ ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΣΕΓΚΕΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ,
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ.

  10. Λυπάμαι ιδιαίτερα! Όταν το εγώ υπερκαλύπτει το εμείς οδηγούμαστε σε αδιέξοδα και ανισότητες…

  11. ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΠΟΛΑΡΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ! ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΩΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΙΣ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΟΥΛΑ?

  12. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΒΡΙΘΗ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ