Αναγνώστρια: Και που λέτε κ.Πρωθυπουργέ…

24
7941
Την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Κω ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο νησί

Κοιτάξτε να δείτε που πολλοί από μας προσπαθούμε να ζήσουμε με 800 ευρω το μηνα(το απευχηθήκατε για σας…) ,αλλά οι πολίτες σας το τρώμε στη μούρη!!!
Θα το άφηνα για επίλογο αλλα θα το πω τωρα:Είθε ο κόσμος να καταλάβει πόσο υπεράνω φτώχειας και αγωνίας είστε για τον άρτο τον επιούσιο του λαϊκού!
Είπα στον πατέρα μου πως θα σας καταγγείλω, και φοβήθηκε! ο άμοιρος ψηφοφόρος σας μήπως με κυνηγήσετε…
Του λέω πατέρα δεν πειράζει:Δυο πράγματα με συγκλονίζουν: Η αδικία και η πείνα.
Το πολύ πολύ να με πάνε φυλακή, γιατί ένα ευρώ παραπάνω από μένα δεν θα πάρουν!!!
Ο μπαμπάς μου, όπως συνέστησε ο σοφός κ.Ν. Σφακιανακης ούτε Δεξιά στο δρόμο δεν έπρεπε να στρίβει!
Πατέρα του λεω, μεγαλοβιομήχανος ειπε:»Αν εγώ κι ο Β.Σ. ψηφίζουμε το ίδιο κόμμα, κάποιος από τους δύο κάνει λάθος».
Πίστεψέ με μπαμπά, δεν είναι ο μεγαλοβιομήχανος που κανει λαθος!Είσαι εσύ!
Δούλεψε σαν σκυλί η μάνα μου για να αποφανθούν ότι δεν δικαιούται ΟΥΤΕ επίδομα γηρατος.
Γιατί?Γιατί εσύ μπαμπά παίρνεις σύνταξη πάνω από 360 ευρώ!(το επίδομα γήρατος).
Μια σιχασιά την νιώθω και λυπάμαι αλλά μου βγαίνει.
Έπεται συνέχεια…

Αναγνώστρια

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχεις τόσο θάρρος που δεν λες τον εκλεκτό σου.Πως θα ψηφίσει ο πατερας σου κάτι άλλο αν δεν του πεις;Ακόμα ζεις στη εποχή του χαλκού;Την ΝΔ τη ψηφίζουν οι πλούσιοι και τους καλούς υπολοιπους(ξέρεις κανέναν από τους υπόλοιπους που δεν είναι βολεμένος;)Αντιπολίτευση του 1900 κόρη μου είναι αυτή.Δεν ψηφίζουμε κάποιον να μας δώσει φράγκα η επειδή είναι καλός άνθρωπος.Ποιος μπορεί να φτιάξει καλύτερες συνθήκες να ζήσουμε καλύτερα.Δεν υπάρχει τέλειος.

  2. ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΜΟΥΓΚΑ
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ……..

  3. που εφτιαξαν οι αριστεροι και δεξιοι ( συριζα, νδ) για τους λαθραιους!!!!!!για τους ελληνες δεν ενδιαφερεται κανενα κομμα.μονο οι κλεψιες και οι αρπαχτες ενδιαφερουν τους πολιτικους ,δημαρχους κλπ.

    • Προς 50.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΗΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΟ ΠΥΛΙ 12 Ιούλ 2024 at 19:57:09

      Είδες αναισθησία ;Δεν τους άφηναν να κοιμούνται στους δρόμους και στις αυλές μας.Προδοτες παιδί μου.Ασε τώρα που θα πάει η γιαγιά Γαλατω που βγάλαμε Ευρωβουλευτή από το κόμμα του αρχηγού Βελόπουλου,θα βάλει μια τάξη στην Ευρώπη και δεν θα ξαναδώσουν 50 εκ να φτιάχνουν ΗΟΤ ΣΠΟΤ.Ωριστε μας.Ενταξη αν δεν δώσει μίζα στον Βελόπουλο θα την διώξει ο αρχηγός όπως έδιωξε τον βουλευτή επικράτειας.Τα ήθελε μόνος του όλα.Δεν του έφταναν τα 30 εκ που πήρε για τους ψευδομάρτυρες στην υπόθεση Novartis.Ο πρόεδρος όμως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του ,αφού αλλά είχαν συμφωνήσει και τον έδιωξε.

      • δεν πειράζει Μιράντα.Με αγοραστό Άδωνι αχ.καραμανλη αυγενακη και τις συμπεριφορές τους τι να τον κάνουμε τον Βελόπουλο.Αλλωστε αυτούς τους βλέπουμε τον άλλο δεν τον είδαμε ακόμη.

  4. MPRABO KORH MOY !!!!! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ 1ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΜΑΤΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΗΘΙΟΥΣ…ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟ…..ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ…ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΝΕ!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΕΙ Ο ΗΣΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ…ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΛΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΔΥΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ- ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ!!!!!!!

  5. πολύ κάλα τα λέει… επιτρέπεται να μην δίνουν σύνταξη γήρατος ;;;;να αφήνουν τους ηλικιωμένους να προσπαθούν να ζουν με 350 – 400 ευρώ;;;;;
    ΝΤΡΟΠΉ!!!!

    • Άσε που τους περνούν και τις μασέλες να μην μπορούν να φάνε.Τελειως απάνθρωπος αυτός ο Μητσοτάκης.

  6. Κ.Μιραντα εξυπνουλα,που άλλαξε ο Μανωλιος κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς,ουτε για μασελα!Το κατάλαβες?Το κατάλαβες?
    Μια φορά να πεις ότι δεν είναι δίκαιο το τάδε ή το δεινα!Μια φορά!
    Δεν ψηφίζουμε κάποιον να μας δώσει φράγκα.
    Δεν ψηφίζουμε όμως ούτε αυτόν που σου λέει :θα σου έδινα 360 αλλά επειδή ο συζυγος σου παίρνει συνταξη 370 δεν τα δικαιούσαι!!!!Ζείτε πλουσιοπαροχα!

    • Πες καμία αλήθεια έτσι μπάσκετ και πισεις κανένα.Με τόσα ψέματα απλά προκαλείς γέλιο .Αν πεινάει η οικογένεια σου κοπέλα μου έλα στο σούπερ μάρκετ να σας γεμίσουμε ένα καρότσι να φάτε.Αμαρτια είναι.Ασχετο κανένα δωμάτιο ξέρεις να νοικιάσουν κάτι θείοι μου που έρχονται και δεν βρίσκουν στο πεινασμένο νησί μας;Ντροπή σου να μιλάς για πείνα.

  7. Άσε μας κουκλίτσα μου, που το έγραψες για τον πατέρα σου τον αδικημένο που ζεί με 360€.Βολεμενο κομματοΣΚΥΛΟ είσαι και κάνεις ντεμεκ αντιπολίτευση.Ζαια ή ντεμεκ πατριωτισσα , από εκείνους τους ελληναρες.Και γιατί άλλαξες φύλο και λες αναγνωστρια;Τώρα πάρε την σημαία και την Κυριακή κάτω από το επαρχείο για την υποστολή.Εμβατηρια και Νότη Σφακιανάκη.Πηρατε θάρρος επειδή κάποιοι Νεοδημοκρατες δεν πήγαν να ψηφίσουν.Επειδη αγγιξατε το 8% και οι ζαιοι παραμείνετε κοντά στο 10%.Τρια χρόνια υπομονή να το ευχαριστηθεί ο κ….ς σας και τα ξαναλέμε…… ΟΥΣΤ κ@προ@σκ@λ@ που έχετε και άποψη.

  8. ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.
    Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ!!

  9. πως γίνεται να πεινάει ο κόσμος σε μια χώρα που κατέχει μία από τις υψηλές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη σε ποσοστά παχυσαρκίας των πολιτών της?

  10. Δικαιούμαστε να μιλάμε γιατι εκτος απο Νέα Δημοκρατία έχουμε και Δημοκρατία !!!Δεν χρειάζεται να συμφωνειτε γιατί έχουμε Δημοκρατία!Αυτή η ηλεκτρονική εφημερίδα δέχεται να σχολιάσω και ανώνυμα αν έτσι θέλω.Εχω τα κότσια όμως να στέλνω τα γραφόμενά μου κατευθείαν στον άμεσα ενδιαφερομενο που ξέρει καλά ποια ειμαι.Θα υποστώ τις συνέπειες των λόγων μου, αν υπάρξουν…

  11. Αναγνώστρια δεν ντρέπεσαι;Τρως τη σύνταξη του πατέρα σου;Του λες ότι πέρνει 360;Δεν υπάρχει τέτοια σύνταξη στην Ελλάδα ψεύτρα.420 ξεκινάει η εθνική και προστίθενται μετά ανάλογα τα ένσημα που έχεις συν η επικουρική .Δηλαδή γράφοντας αυτά θα ψηφίσουμε Βελόπουλο που λέει θα δώσει 3-4000 σύνταξη σε όλους η τον Κασσελακη;Σοβερεψου.Με τέτοια αντιπολητευση ο Μητσοτάκης θα εινσι πρωθυπουργός μέχρι να βαρεθεί.

  12. Καλημερα πατριώτες!
    Κυριακή ξημέρωσε, όμορφη και ζεστή!
    Αγαπητοί μου,εγώ κι οι γονιοί μου δεν πεινάμε.
    Το κυριακάτικο μας τραπέζι θα είναι πλούσιο (πάντα ήταν) και Θεού θέλοντος πάντα θα είναι!
    Ελπίζω πως χαίρεστε που δεν κακοπερνάμε!
    Αν έχετε οικογένεια δίπλα σας που υποψιάζεστε πως δεν τα βγάζει πέρα, σας παρακαλώ τη σακούλα απ’ το σούπερ μάρκετ να την προσφέρετε σ’ αυτήν.
    Φυσικά δεν θα ευχαριστησω τον κ.Μητσοτάκη για την καλοπέραση μας.
    Κάμποση δουλειά κι ευλογημένος τόπος!
    Το 370 ήταν ενδεικτικό για να καταδείξω αυτήν την απαράδεκτη προϋπόθεση για να δοθεί το επίδομα γήρατος.Δεν το κατανοήσατε γι’αυτό το εξηγώ.Ο μπαμπάς(πόση ειρωνια εκει! Να τον πω γονιο β’? Σας καλύπτει?) παίρνει παραπάνω σύνταξη κι απ’ τα 420.
    Ελπίζω πως χαίρεστε και γι’αυτό.
    Ελπιζω επίσης πως λυπάστε το ζευγάρι που βρέθηκε με 420 στα γεράματά του.
    Δεν ντρέπομαι λοιπον που το αναδεικνύω.
    Τουναντίον με πολλή υπερηφάνεια!
    Δεν αναφέρθηκα, και είναι παράλειψη μου, στο αίσθημα απαξίωσης και μηδενισμού των κόπων της μητέρας μου.
    Καλή Κυριακή!
    Υ.Γ. Παρακολουθήστε τη συνέχεια…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ