Δήμος Κω: Σε λειτουργία τα νέα φωτιστικά στην οδό Φαιναρέτης

11
5950

Σε λειτουργία βρίσκεται από σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου, το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στην οδό Φαιναρέτης (στο θερινό ΟΡΦΕΑΣ) μετά την αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών από τα συνεργεία του εργοταξίου Κω.

Τοποθετήθηκαν οκτώ (08) ιστοί τεσσάρων μέτρων, με σύγχρονα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας led.

Με την τοποθέτηση νέου οδοφωτισμού ολοκληρώνονται οι εργασίες στην οδό Φαιναρέτης, μετά την ασφαλτόστρωση που προηγήθηκε και την κλάδευση των δένδρων.

Τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν τις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών σε όλες τις περιοχές του νησιού.

 

 

Γραφείο Τύπου

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τη φιλαρμονική θα την βγάλετε έξω για τον πανηγυρισμό του έργου;Βρε ακαμάτη δες άσχετοι ,τόσο βιασύνη να βγάλετε φωτογραφίες που δεν μαζέψατε τα κλαδεμένα;Μήπως θα μείνουν εκεί;Τι ζούμε .

  2. τι ακριβώς αποκαλείτε μεγάλο έργο;;;τα 8 φωτιστικά;;;Σήμερα το πρωί πέρασα απ’ το λιμάνι και τη Λάμπη και τρόμαξα.Τα χόρτα ξεπερνούν το μπόι ενός μικρού παιδιού στη Καμαρά του κάστρου και πρέπει να έχουν μείνει ακοπα τουλάχιστον μετά το Πάσχα.Στη δε Λάμπη τα ανακοντα άνετα κρύβονται στα χόρτα που βγήκαν στον δρόμο.Εχετε αφήσει το νησί στο έλεος του Θεού και μιλάτε για μεγάλο έργο τις 8 λάμπες;;;;

  3. Μετά την αποπεράτωση ένος τόσο κολοσσιαίου έργου δικαιούστε να καθίσετε όλο το καλοκαίρι να απολαύσετε στιγμές ξεγνοιασιάς.Καθρεφτακια για Εσκιμώους μας δίνετε ή μας περνάτε για παλαβους;;;Ακόμη και το 0 φαίνεται τεράστιο νούμερο για τα έργα σας

  4. Καλά μόνο σε αυτόν τον δρόμο και γιατί επειδή είναι εκεί ο θερινός Ορφέας οι άλλοι δρόμοι δεν έχουν ψυχή γεμάτο μπαλώματα λακκούβες και χάλια καμένα σπασμένα φωτιστικά.

  5. τους άχρηστους ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.
    Τα βλέπατε δεν τα βλεπατε; Δεν είχατε δει οτι επι 4 χρόνια δεν ειχε κάνει απολύτως τιποτα ; Τ Ι Π Ο Τ Α
    Ουτε καν απο τις έτοιμες μελέτες του Κυρίτση δεν προχώρησε κάτι.
    4 χρόνια δεν έκανε τίποτα και θέλετε να συμμαζέψει το νησί σε μια εβδομάδα γιατί ξεκίνησε η σεζον…
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ !!! ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΙΝΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑ , ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΩΣ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ.
    Οποιος δεν θέλει δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.

  6. Βλέπω αυτά τα φωτιστικά είναι αρκετά ψηλά και φωτίζουν δυνατά μέσα στον χώρο του σινεμά που εμποδίζουν στα μάτια όταν παίζει το έργο πρέπει να είναι σκοτεινός αυτό δεν το σκέφτηκαν τα μεγάλα μυαλά της δημοτικής αρχής που για βγάλουν και τα έξοδα τους ανέβασαν και την τιμή του εισιτηρίου κατά 1 ευρώ από 7 ευρώ που ήταν το πήγαν στα 8 ευρώ μόλις μπήκαν τα φώτα τυχαίο δεν νομίζω ποιος θα πάει θερινό μετά από αυτό.

  7. ρε τι περίπτωση είναι αυτοί ? 8 κολώνες και δίνουν συνεντεύξεις ρε που τους βρήκατε? χαχαχα αλήθεια δεν μπορώ έχω βάλει τα γέλια μπράβο χατζηχριστοφη ένα χρόνο αντιδήμαρχος έβαλες 8 φώτα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ