Σάκης Χατζηπέτρος: Costa Fortuna 5000 επιβάτες | Ευχαριστήριο γεύμα γνωριμίας

24
17694

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Του καπετάνιου επιλογή ήταν να έρθει;Τους πιλότους που φέρνουν τουρίστες θα τους τραπεζώσεις;Αλήθεια με ποιανού τα λεφτά;Τι ζούμε Θεέ μου;Το χειρότερο είναι ότι νομίζει ότι κάνει έργο με αυτό.Βοηθεια μας.

  2. Ρεεε δεν ντρέπεστε λίγο ; Βγαίνετε και στα κανάλια κιόλας ; Με τι λεφτά; Άντε κάντε καμία δουλειά. Μόνο για μάσα , φωτό , και καρέκλα είστε. Ντροπή σας έχετε καταστρέψει ένα ολόκληρο νησί

  3. Ρε παιδιά, τελικά τους θέλουμε ή όχι. Καθαρές κουβέντες. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε τα ΑΙ, Από το 2001 θυμάμαι, όλοι μουρμούρα, κάθονται μέσα, δεν βγαίνουν έξω. Τώρα ήρθαν και τα AirB&B. Πάλι μουρμούρα, δουλεύουν μόνο τα Μάρκετ και τα ντελίβερι. Τι στο καλό θέλουμε; Ο επισκέπτης από το πλοίο κοστίζει λίγότερο, πολύ λιγότερο. Ούτε νερό, ρεύμα, σεντόνια, πετσέτες, απορρυπαντικά, φθορές, κόστος διατροφής, εργατικό κόστος, οδικές μεταφορές, κλπ. Αυτός του πλοίου, από την εμπειρία μου, αν υπάρχει ντόκο να δέσει το πλοίο, το ποσοστό των επιβατών και πλήρωμα που θα κατέβουν ξεπερνά το 80 με 90%. Η απόσταση φάρου στην γωνιά με την πλατεία περίπου 250 μέτρα! Θα πιεί κάτι, θα φάει κάτι θα αγοράσει κάτι, θα πάει να δεί κάτι από τον τόπο, τον πλούτο πολιτισμού μας και να μην ξεχνάμε τον Μέγιστο Ιπποκράτη, σε μιά εκδρομή. Το γράφω τα τελευταία χρόνια. Από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Κρουαζιέρας με τα τελευταία στοιχεία πρό κορωνοϊού το 2019, αυτός ο επισκέπτης μέσα σε κάποιες ώρες θα ξοδέψει 67 $ μ.ο. στην στεριά.

  4. έλα να σου πω με τι λεφτά ρε μάγκα όλα μέχρι τώρα ταχω βάλει από τι τσέπη ότι έχω κάνει μέχρι τώρα το λιγότερο που μπορείς να κάνεις να μου ζητήσεις δημόσια συγνώμη ψευτομαγκα ΣΆΚΗΣ

  5. 2017…1)Απορρίφθηκε απο το υπουργείο η πρόταση της δημοτικής αρχής για τον σχεδιασμό νέων λιμενικών εγκαταστάσεων λόγω έλλειψης αναπτυξιακού προγράμματος(MASTER PLAN). Η δημοτική αρχή ανέφερε ότι ειναι στην διαδικασία ανάθεσης του αναπτυξιακού προγράμματος.Εφημερίδα Βήμα της Κω 17-10-2017.Από πότε είναι στην διαδικασία ανάθεσης ? Από το 2013? Το αναπτυξιακό πρόγραμμα (MASTER PLAN) εγκεκριμενο με απόφαση του δημοτικού συμβουλείου έπρεπε να υποβληθεί απο το 2014 στο υπουργείο βάσει του νόμου Ν. 4150/2013, (ΦΕΚ Α’ 102/2013) άρθρο 44 απο το ΔΛΤ ΚΩ .
    2)Κύριοι της δημοτικής αρχής υπάρχει το αναπτυξιακό πρόγραμμα (MASTER PLAN) εγκεκριμενο με απόφαση του δημοτικού συμβουλείου που έπρεπε να υποβληθεί απο το 2014 στο υπουργείο ? Η προηγούμενη δημοτική αρχή τι έκανε? Η τωρινή δημοτική αρχή τι έκανε για αυτό ? Διαπιστώνεται η απραξία και η αδιαφορεία των δημοτικών αρχών προηγούμενων και τωρινής.3)Εγκρίθηκε την 19/4/2023 από το διοικητικό συμβούλιο του ΔΛΤ ΚΩ η σχεδιαστική πρόταση που θα συμπεριληφθεί στο υπό εκπόνησή του ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ λιμένα Κω.Το ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ πλεον τεθηκε στο αρχειο!!!!! και χαθηκε η χρηματοδοτηση!!!!!

  6. H κατασκευή προβλήτας για τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι είναι ζωτικής σημασίας για το νησι μας γιατί θα εξασφαλίσει δεκάδες νέες θέσεις εργασίας για τους ντόπιους δημότες και έσοδα για τις επιχειρήσεις του νησιού μας με την αύξηση των προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων -επιμήκυνση τουριστικής περιόδου όλο τον χρόνο.

  7. ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
    ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΑΚΗΣ

  8. εφόσον το πλοίο δεν δένει στο λιμάνι δεν υπάρχουν ωφελη για την τοπική κοινωνία γιατί δεν κατεβαίνουν πολλοί από το πλοίο

    • Αυτά γράφω εγώ. Το δέσιμο στην προβλήτα κάνει εύκολη την αποβιβαση/επιβίβαση. Ειδικά για μεγάλες ηλικίες. Οι αγορές και καταναλώσεις σε μ.ο. $ έχει σχέση με το τοπικό κόστος ζωής και τιμών αγοράς. Η Ελλάδα δεν είναι ακριβή σχετικά με άλλες χώρες στην Ευρώπη και τον κόσμο. Σκανδιναβία, Ισλανδία, Ιταλία, Νίκαια, Ολλανδία, πανάκριβες. Καραϊβική έχει και ακριβές και φτηνές.

  9. 5000 επιβάτες στον ύπνο σου ασχετε πρόεδρε άιντε με τις μπούρδες σου. Με τι άσχετους μπλέξαμε ρεεεε

  10. Αχ Αχ αχ Αχ αχ!Αυτοί η αυτό προβολή σας έχει φαη όλους!…….σας κάλεσαν σε γεύμα και έφερες στο νησί 5000 τουρίστες???ΧΑ.χα χα.χα! Φτιάξτε λιμάνι, αυτό μας λείπει! Αυτό το βλέπει και ένα μωρό! Αυτό να το διατυμπανίζεις καθημερινός στους άχρηστους ανώτερους σού!!!

  11. 3470 επιβάτες και 1070 κάνε πρόσθεση ΣΧΕΤΙΚΕ

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

    • 4540.Κερδιζω κάτι;Να σου πω ένα μυστικό Σακη;Ξέρεις πόσοι από αυτούς κατέβηκαν στο νησί;Σοβαρά τώρα ξέρεις;Εγώ λέω 240 άτομα.Εσυ ποσά λες;

  12. Για να το ευχαριστηθούν, να τους πάτε να δούν τις ανεξέλεγκτες κατασκηνώσεις γύφτων, τσιγγάνων και μεταναστων μεσα στα παρκα της πόλης!

  13. Να καταλάβουμε ότι οταν εκλέγουμε ότι να ναι ο τόπος μας μοιραία έγινε ένα τσίρκο!

  14. Ρε σεις αμάν πια λυσαξατε με τον Σάκη ζηλοφθονα βλαχαδερα που για όλα μα όλα θα βρείτε μόνο κακή κουβέντα να πείτε . Κακό πράμα η ζήλεια πολύ καλό

  15. Σάκη καλά όλα αυτά και μπράβο όμως το λιμάνι μας θέλει ακόμη δουλειά να γίνει λειτουργικό και πιο καθαρό και όμορφο. Σας έχουμε εμπιστοσύνη προχωράτε .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ