Ανησυχία από φωτιά στους Πάλους Νισύρου

11
9662

Ανησυχία έχει προκαλέσει φωτιά που ξέσπασε απόψε το βράδυ, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στους Πάλους Νισύρου.

Όπως επισημαίνουν κάτοικοι της περιοχής φωτιά στην ίδια περιοχή είχε ξεσπάσει και σήμερα το μεσημέρι η οποία κατασβέστηκε άμεσα, όπως και τις προηγούμενες ημέρες.

 

Στο σημείο έχουν σπεύσει τα δύο πυροσβεστικά οχήματα του νησιού , κτηνοτρόφοι και ιδιώτες με οχήματα και βυτία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν υπάρχει θέμα.Εκει είναι προοδευτικοί με προοδευτικό δήμαρχο.Θα την σβήσουν.Τι να κάψει άλλωστε εκεί;Ξερόχορτα να καούν να βγουν καινούργια τον χειμώνα.

  2. Η έλλειψη της ΕΜΟΔΕ στην Κω με τόσα νησιά τριγύρω είναι έγκλημα άμεσα η έναρξη ΕΜΟΔΕ στην Κω και από όσο Γνωρίζω υπάρχει ένα από τους πιο μάχιμους αξιωματικούς του σώματος για να αναλάβει την διοίκηση της που τα αποτελέσματα θα είναι για βραβεία.

  3. Για πιο λόγο αποκλείεται το νησί μας από την ομάδα δασικών επιχειρήσεων με άλλα 20 νησιά τριγύρω του γιατί όλα στην Ρόδο εμείς εδώ ούτε νοσοκομείο ούτε δασοπροστασίας γιατί???????

  4. Όταν ο Κ.χατζηκυριακος πρόεδρος Δωδεκανήσου πυροσβεστών το φωναζε γιατί έβλεπε ότι δεν βλέπουν η υπόλοιπη όλοι το πέρασαν στα ψιλά γράμματα ας το καταλάβουν ότι χρειάζεται το Νησί άμεσα την δημιουργία ΕΜΟΔΕ.

  5. Αν το νησί της Κω είχε την δασική ομάδα η φωτιά θα είχε σβήσει στην 1 ώρα αλλά δυστυχώς δεν τους ενδιαφέρει εκεί στην κυβέρνηση η Νίσυρος η Κάλυμνο η Κως η Λέρος Λειψοί Αστυπάλαια και η Κυκλάδες που είναι δίπλα στο νησί της Κω κοντά με ένα ελικόπτερο να πάει η δασική ομάδα δεν είναι Ελλάδα αυτά τα νησιά

    • Θα έρθει ο Βελόπουλος και θα σου πάρει ένα ελικόπτερο να ακολουθεί τον κάθε Νισύριο που βάζει φωτιά.Ευχαρηστημενος;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ